luky Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 moc pěkny kdo to vyrabí ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavek.1 Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Kluci ahojte, poraďte mi prosím, chci si dát na svou OI combi nějakou moc pěknou koncovku, ale chtěl bych origo škoda. Myslíte že tam přispůsobím tyto šrubovací z OII..? Která se vám líbí víc: http://www.souaou.cz/CZE/service/accessori...0000116%26p%3d2 http://www.souaou.cz/CZE/service/accessori...0000116%26p%3d2 Dík za rady a typy. Pavek.1 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Alegro jak si ten vyřez dělal?? Kluci, nenašel by se tu někdo, kdo vyřezával do nárazníku díru pomocí šablony a šablona mu zbyla?? kdyby jo, byl bych moc vděčnej, kdyby ste tu šablonu mohli postrádat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 chlapi, kdo ma... muzete sem hodit fotku tech chromovanych koncovek na TDI? Takovy ty zahnuty dolu, aby mi to neocoudilo prdel. :) byl bych vam moc vdecny. O necem premyslim, ale potreboval bych nejaky inspirace. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 @pavlek.1: definitivne ta dvoj-koncovka. O takove premislym nebo klasika RS ale i gdyz my auto nekouri tak my to urcite nejak posere aspon zadni svetla ne? Budou takova "tuningova" ze? Prave proto bych tam chtel dat neco na dole jak rika houmik ale ja zas ja mam tmave auticko a jak zaradim zpatecku a pocouvam tak na ty prdelce se udela takovej krasnej film toho prahu a auto je spinave jak prase a od prachu ktery zdviha neni videt do zadu :) . Co myslite Vy kdyz to nekouri tak budu myt z toho problemy se svetlama? Zatim jsou v dobrem stavu i gdyz nejsou jako nove (cistounke) ale rozhodne nejsou "kourove"! @houmik: myslim ze urbo a knowas maji to co te zajima tak si to prohledni! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 na konwasovu jsem koukal, ten ma koncovku z Audi... spis bych chtel videt takovy ty klasicky koncovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 klasicky jako seriove nebo co? Klasicke "tuzing&tuning" na dole ne davej je to hnus!!!!!! Co treba seriofka od A3, Passat B6 nebo B7 (uz se v tom kurwa ne vyznam). Ty jsou takove na pul dole a skoro tmave yakze by slo. Davlaly se vetsinou na 2,0TDI motory. Taky jsem o tom uvazoval ale se jako koncovky nedelaji, to jsou proste "roury" z zadniho tlumice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 (upraveno) ale neee ty okapni roury, to nemyslim. Normalne dve zahly chromovany koncovky na TDI... neco jako ma Konwas, ale nechci ho kopirovat, to by nebylo slusny, tak jsem se chtel zeptat, jestli nema nekdo jeste neco podobnyho, abych chytil inspiraci. Proste bych chtel protahnout vyfuk, udelat vyrez, ale nedavat tam RS koncovku nebo neco podobnyho, ale dve ty zahly koncovky, aby to necmoudilo na prdel :) Upraveno Listopad 25, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Tak jedine co mne napada je dat tam klasickej vyfuk a pak ho striknut do chrom nebo stribrne barvy Nic jineho mne nenapada a nic podobneho co Ty chces a aby to zase nebylo jako u kowase jsem jeste nevidel tak asi nejlepsi to bude vyrobyt si sam! Koupit muzes takove ala DTM dve kulate ktere jsou urucene k montovani smerem na horu ale muzes ih dat smerem na dolu ale jak jsem rek je to fuj look! Prece nebudes kazyt takovou krasnou prdelku s nejakym "neco"! Tady mas: http://tuning.autodoplnky.cz/sportovni-vyfuky/ Jestly tady neco nenajdes tak uz fakt nevym co rict :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 to je jedno, myslel jsem, ze to tady bude nekdo mit :D ja si to nejak promyslim, ale vyfuk je ta posledni vec, kterou bych nekdy chtel na aute delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 www.a-m-a.sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 panove, jaky prumer maji origo koncovky na Oct TDI? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 montáž origo koncovky výfuku z eresa a výřez nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Tiše závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 chlapí chtěl bych se optat čím je nejlepší řezat ten nárazník aby to nevypadalo potom nějak hnusně... a možná ještě jeden blbej dotaz, ale je nutné ten nárazník sundávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Chutovka...moje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 takhle nějak si to taky představuju, že bych to udělal. nemáš fotku zespoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Romane, co sem zase cpeš svoji ošklivou OII? :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 moje dve nenapadny koncovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 petře omlouvám se :) zespodu mám ale musim je najit pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 tak toto je moje HOMEMADE :) pro zvuk, kukejte sem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Ahoj chci se zeptat chci taky nějaký pěkný lauf,ale dost lidí mě od toho odrazuje,že mám naftu a budu mít zadek furt očouzenej... jak to je?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 a jaky by sis predstavoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tady je podle mne povedená koncovka na FRS I: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 ahojte prosím nemá někdo šablonu na výřez do zadního nárazníku, koupil jsem origo RS výfuk. Mám 1.8t 20V mám jen strach, aby mi seděl průměr origo trubky vs trubka rs. Prosím jestli někdo má tu šablonu moc mi pomůžete. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Nevíte někdo dá se někde ještě koupit koncovka na O1 rs.Je rozdíl jestli je krátká nebo dlouhá??Nebo jsou stejný? Díky moc za odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Zdarec, nevíte někdo, kde za rozumné prachy sehnat nový origo střed a konec výfuk na O1 RS? Stojí to docela ranec... Dík za info... Ovosh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Nemá náhodou někdo na OI koncovky z OII RS, celkem se mi to začíná líbit a dají se sehnat kolem 1.000,-Kč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Ja to snad tento we na to navarim.... Nafotim a hodim to sem Ale pozor musi se s tim hrat O2 RS ma jiny prumer trubek nez teda moje TDIcko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jde mi právě o ten vstupní průměr, chci to na RS1... Ha...odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.