Doubeq Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Zdravím všechny...koupil jsem Octávii I Collection 2003 a rád bych si přečetl vaše rady a tipy zabezpečení vozu proti krádeži. Jistě že jsem uvažoval o alarmu a zámku řadící páky, ale profesionál si poradí se vším celkem hravě, takže ještě něco navíc? Díky za rady a pokud to patří do jiné sekce, tak se omlouvám, jsem tu nový :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Toto podle mě nepatří do žádné sekce. Vezmi si že toto fórum je volně přístupné-tedy zde může být i dobrý návod pro čjórkaře. Zkus vyhledat podobná témata a kontaktuj přispívající pžes SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Je tu vlákno které řeší tuto problematiku ale musiš být členem Octaviaclubu,pak Ti to bude zpřístupněno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Nj, to mě nedošlo s tím návodem :-D , mažu to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 V poho. Nejsi 1. ani poslední ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Jedine 100% zabezpeceni proti kradezi je DOBRA POJISTKA. Kdyz si Tve auto "DOBRY" zlodej vyhlidne, tak ti nepomuze zadne zabezpeceni... ;) Samozrejem hlidani pres GPS security firmou je perfektni, ale to je za velky PENIZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Je tu vlákno které řeší tuto problematiku ale musiš být členem Octaviaclubu,pak Ti to bude zpřístupněno. A kde je to vlákno rád bych se něco dozvěděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tady to je: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=263 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 co hovorite o prepinaci ktorym rozpojim stavu od cerpadla a startera a cerpadlovu stavu pustim na klakson??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.