romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Co si myslite o zabezpečení vozidel a co je dobré do Vašeho mazlika pořidit? Tady prosím o Vaše zkušenosti s různyma druhama zabezpečení-tajné vypinače a podobně. Pro začátek: máte třeba někdo zaslepené zámky u předních dveři? Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 ja si myslim ze GPS jedine .... vis hned pres foun jako prvni co se deje... a potom ten magnetickej immobilizer Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ja osobne mam zaslepene zamky, DO funguje dostatocne spolahlivo. Ak niekto neveri v spolahlivost, moze si spravit dve kontaktne plosky "niekde na aute" a nasledne pri probelmoch pomocou malej baterocky nudzovo otvorit dvere. :D Co je este zaujimave je napriklad TGPS (predavaju ho v CR), je to kombinacia GPS a GSM modulu, pri pohybe vozidla (za nastavenych podmiennok) vysiela bud data, alebo SMS polohu vozidla. Ked ho dobre schovas, tak prv ako zacnu auto rozoberat, mozes byt s policiou pri aute. Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Kdyz tomu schovas napajeni tak to muze bejt relativne pod kazdym plastem a ty jednotky s pridavnou antenou pak skoro vsude Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 dnes se dá dobře pořídit gps a gsm lokalizátor, myslím, že to chce zkombinovat s tajným vypínačem případně něčím dalším, co by bylo pro případného zloděje nečekané, ovšem na druhé straně gps, pokud nevidí přímo na družice je k prdu a gsm se dá vyrušit docela lehce, zamykání zpátečky je spíš dobré k zapuzení opravdu socek, který půjdou o auto vedle, jinak se kradou auta i se zamčenou zpátečkou každopádně si myslím, že celkem k ničemu jsou origo alarmy i immo Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Radiové vyhledávání je beze sporu asi nejefektivnější i když to neni malá částka. Z těch levnějších variant je to TAJNÝ VYPINAČ... Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Souhlas s Romanem. Jinak opet a zase jsem mel zaseknuty Construct :D Coz s ohledem na me DSG je celkem neprijemna vec, zvlast kdyz auto stalo v garazi... Ale pri odblokovavani technikem z Constructu jsem aspon videl, jak vlastne cely 3 System funguje Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 hmm, to není nic moc, když zrovna někam nutně spěcháš, ale zase ti ho neukradnou :mellow: Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nastesti jsem tolik nespechal, ale nase.e to slusne.. Horsi to bylo minule, to se mi to pos.. v nedeli dopoledne a jeste na severni Morave, takze mne jen odtahli do servisu a cekalo se do druheho dne. Fakt super.. Ale je fakt ze kdyz jsem videl cely ten system, tak obejit to neni nic moc... Videl bych to leda tak na auto s ramenem, odblokovani systemu jen tak na ulici asi nehrozi Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ale vzdyt Construct odemykaji bez klicu do par minut..?? Ja osobne nedam asi nic z vyse zmineneho... Precijen uz nejsem se svym vozem na 1. pricce chtenosti :D Myslite si, ze na piskovani/leptani autoskel je dobre priplatit za to s registraci do CEBIA cca 1600,- , nebo staci vinprotect cca 400,-?? Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 I 3System? Ja mam zamek hlavne kvuli sleve na pojistce a kvuli xenonum. I kdyz, s ohledem na poskozeni kapoty pri pokusu o kradez, jsem se na to mozna mohl vy... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Davone, něco by to chtělo, přeci jen nové a bílé láká, je fakt, že seaty nejdou, já to mám horší, už to je i před VW Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Dal bych to do sekce jen pro cleny, nemusime tu verejne ukazovat jak si milacky chranime nebo aspon omezit pristup Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Souhlas. Nektere veci sice neni na skodu zverejnit (Construct, piskovani), ale ostatni je lepsi schovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ten GPS lokalizator je bez problemov, pokial to zlodej nevie. Inak staci kupit za par korun rusicku a neposle to ziadnu spravu... :D Najlepsie je aj tak skombinovat viac veci (mechanika + elektronika), vzdy je sanca, ze vedla bude stat menej zabezpecene auto a to moje zostane aspon na mieste stat. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Dle mého je nejúčinější pořídit si tajný spínač - je to relativně levná záležitost a dosti účinná. Mech. zabezpečení je už dneska takový standart ale to dneska už týpky jen na chvilku zpomalí. Jinak je i jinačí řešení a čím dál tím víc lidí toho využívá . Jedna se o připojištění na 3-5 let nového vozu a v případě odcizení nebo totální havárky vám pojišťovna dorovná rozdíl do nové ceny auta. Takže vlastně několik roků jezdíte bezstarostně a defakto ani nemusíte dávat žádné mech. zabezpečení nebo alarmy. Za těch pár let auto stejně prodáte a můžete to dělat pořád dokolečka. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Delal jsem zabezpeceni aut jak tajnym vypinacem a je to na prd.... Zrucnejsi zlodej to obejde relativne rychle... Dal jsem delal immo s GSM... pekna vecicka ale ty rusicky pouzivaji skoro vsichny zlodeji.... tim padem na prd... Kombinace s GPS je lepsi, hur se to zarusi, ale musite dat nekde nejakou antenu a neni problem ji urvat atd.... Nejlepsi kombinace podle mne je udelano doma a to cokoliv co zlodej nepredpoklada.... Tj. Kutil Tim.... ;) :o a to je pekne nasere... Jinak zabezpecenim se zabyvam pomerne dlouho a hlavne jsem vsechno konzultoval s ex zlodejem a je to pekny mazec co vsechno udelaji aby to ukradli....radeji nevedet a pojistit.... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Asi takhle: pořád lepší mít tajný vypínač než nemít žádné jiné zabezpečení.Učinny jsou náklonovy čídla... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nuz, ja razim asi take, ze zabezpecim ako mozem, snad bude vedla ina, ktora nebude az taka zabezpecena a odide na tej a nie na mojej. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Muj nazor je ze nejlepsi asi je mit dobrou pojistku proti odcizeni... Kdyz uz se neco "posere" , tak aspon mas jistotu ze prachy zustali doma. :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Delal jsem zabezpeceni aut jak tajnym vypinacem a je to na prd.... Zrucnejsi zlodej to obejde relativne rychle... Dal jsem delal immo s GSM... pekna vecicka ale ty rusicky pouzivaji skoro vsichny zlodeji.... tim padem na prd... Kombinace s GPS je lepsi, hur se to zarusi, no jo, ale GPS s tebou komunikuje přes gsm, takže je jedno jestli jen gsm nebo gsm+gps, tam je to spíš o přesnosti lokalizace, kde je gps přesnější Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 technicka jak jsou ty rusicky silny ? to umi zarusit cely auto ? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 http://www.zlatydul.cz/obchod/strezici-sys...m-cdma-dcs.html Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 wau tak to je drsny , mozna by to slo prestrelit nejakym poradnym topenim ne ? :lool: Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 no neviem, to by si musel mat extra zosilnovac signalu na GSM Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Vy myslite že rušičky maji zloději v kapse? Nebudte naivní...96% lidi co kradou auta to jen zkusi že to auto někam odstavi a čekaji co s e s tim autem bude dít.Názorný přiklad byl u Amogha...kdo ví tak tuší o čem mluvim... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Presunuto do chranene sekce pac nekteri tu uvadi zpusoby zabezpeceni vlastniho auta apod. takhle to bude bezpecnejsi. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 No tu nastastie zlodeji s rusickami este nechodia. Ale ak si niekto auto vytipuje, tak predpokladam, ze takuto "drobnost" bude so sebou mat. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 jasně, na fábku ho brát nebude, na Octu už možná ano, pokud budou hodně rozšířené alarmy s gsm, rozšíří se i rušičky a tak to je pořád dokola, už tu někdo psal, nej bude to vlastní domácí home made Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky