mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Taky mě to napadlo, ale přece náš předseda Víťa ví, že hodinky nejsou holinky, byť se obojí natahuje Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 hovnajz to sem se tam prepsal, pardon, myslim na 3 veci najednou, parkovacky sviti na prd to je jasny, ale jak jsem pak popisoval to denni sviceni nastaveny pres maxik je tak, ze sviti hned potkavaci. taky me stve ze sviti a to jeste zhavim...zkusim to s jardou poladit este Resim to tak, ze pri startu dam jen parkovacky a jak nastartuju tak vytahnu mlhovky predni vypada to lip Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 malé "vylepšení" interiéru... Pokusil jsem se vyleštit koncovku.Není to dokonalé,ale je to mnohem lepší než původně. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Super.cim si to lestil,smyrkem a pak nejakou pastou? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 to už jsem někde viděl :D :D ale vypadá to stokrát líp a hlavně ti to takhle už teď vydrží pořád pokud budeš samozřejmě pravidelně omývat ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Jj,musím přiznat, že si mi byl inspirací Dělal jsem to jen smirkem.Nejdřív hrubším a pak finále 1200 pod vodou. Vypadá to mnohem lépe,ale stejně uvažuji o koncovce. Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 (upraveno) Originál koncovka se mi líbí. Upraveno Září 29, 2011 uživatelem Lasse Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Dnes přišel mi volant z Volantechu.Vypadá super. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Jo origo koncovka je super Neuvažoval jsi o multifunkčním volantu? Btw: perforovanej vypadá pěkně Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Volant vypadá super. Jak dlouho trvalo přešití. Nějak si momentálně neumím představit odstavit na několik dní auto. Ale jinak by se mi to líbilo.... Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Octavius mame stejny problem Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 A ty už nemáš kombajna??? Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Trvalo to cca týden.Auto není třeba odstavit.V autě mám stále svůj starý volant,až ho vyměním tak jim ho pošlu.Je to výměnným způsobem.Cena byla 1428 Kč.Je to opravdu supr udělaný,už aby byl v autě. Citace z volantechu: Pošití našeho vlastního volantu výměnným způsobem Jedná se o službu která probíha takto: Po sdělení o jaký volant se jedná, z jakého vozu a ročníku, jsme schopni vám odpovědět zda-li disponujeme či ne daným modelem věnce. Pokud ano, jsme schopni pošít náš vlastní volant dle vašich představ, který vám následně zašleme a vy po výměněně za váš stávající obratem neprodleně zasíláte starý kus věnce na naší adresu, tedy adresu odesílatele. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 hezkej, mám stejný:-) na kolik vyšel? Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Tak to je paráda.... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Mel jsem multi. 4 ramenny ale koupil jsem face volant multi kozeny 3 ramenny a ted shanim taky perforovany,tak bud necham to presit a nebo vymenim Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, moc pěkné autko máš. Ten volant je fakt pecka. Kdybys chtěl, tak budu mít po vánocích za pár šupů na prodej stříbrné boční lišty. Kdyžtak se ozvi. Martin Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Proc mi to neco pripomina ? Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Tuhle fotku vidím poprvé Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Octavia pekná :) vela Km bez nehody prajem :) (Akú farbu si použil na brzdové strmene ? ) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 na brzdy jsem použil HAMMERITE ...drží dobře Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Peknej ten volant s perforaci na FL by to bylo taky parada! Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Hammerite som checl ajja a vieš mi povedat presný typ tej farby ? poprípade link ... thanks : ) Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Krasavice jen co je pravda a o volantu ani nemluvim Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Hammerite som checl ajja a vieš mi povedat presný typ tej farby ? poprípade link ... thanks : ) myslím,že to byl tenhle http://hammerite.akzonobel.cz/products/p_hammerite_primo_na_rez_kladivkovy.html nebo možná tenhle http://hammerite.akzonobel.cz/products/p_hammerite_primo_na_rez_hladky.html Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Ten kladivkovej ma efekt metalizy, mel jsem na starym aute zelenej, ted regalu ceka na leto cervenej... Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 teraz fakt neviem lebo nechcem takú zelenú čo bude svietit chcel by som skor takú origo škoda... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky