jirina5 Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Zdravím Vás! Mám dvě otázky: První je, kde nejlépe u "A" sloupku, pojistek nebo relé boxu najít spínaných 12V. Chvíli jsem pod tím dneska ležel, ale setmělo se, takže zítra pokračování, proto se Vás ptám, třeba mi hledání ulehčíte. :( A druhá - mnohem horší... Mám DX navigaci a nenajde mi satelity. Někdo tam prasácky dopojoval handsfree a já se v těch kabelech teď nevyznám. Vše mi fungovalo, ale připojoval jsem RGB převodník, takže jsem měl navigaci venku a když jsme ji tam znovu zasadil, GPS je fuč. Už jsem ji 2x vytahoval, abych zjistil, jestli něco nevypadlo, ale vše je na svém místě. Jen dva kalbíky jsou jakoby ulomené - nevím, k čemu jsou... Černý a fialový s dost hrubým stíněním v jednom. Nevím, kam přijdou. Zkrátka je tam konec a zbytek nikde. Nevím, jestli to tak bylo, nebo jestli jsem to utrhnul já, při zpětném zasazování navigace. Poradí mi někdo a nebo nejlépe pomůže mi s tím??? Jsem z Ostravy a po okolí bych milé rád dojel. Ale chtělo by to takového MartinaRS. :D Už nechci, žádné doprasené uzly, které tam někdo nadělal. Interiér bych si odstrojil a po autoelektrikáři chtěl akorát odstranění závady na GPS přívodu, případně trošku pořádek v té změti. Děkuji za odezvu. jiřík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 pokud se jedna o tech spinanch +12v tak bych to napojil pod relatky ( tam je tech +12 spínaných) je to oznacene nejak x-kontakt nebo s -kontakt, ted si to nepamatuji (promerit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Vinco, děkuji za odpověď. Pod relátky je modrý kabel spínaný - ale to bude asi spínaní čerpadla bych si typnul... Když otočím klíčkem, chvíli tam je 12V, pak cvakne relé a je tam 0. Po nastartování je 12V. Jiných spínaných 12V jsem nenašel. Neměl jsem dole ten plastík. Pod ním asi najdu víc, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jinak VAG vypisuje tuto závadu: Číslo dílu řídícího modulu: 3B0 919 887 E Komponent a/nebo - verze: Navigation BNO 0304 Kódodvání softwaru: 00002 Kód opravny: WSC 05311 1 Nalezeny chyby: 00862 - Antena navigace (GPS) (R50) /R52 36-00 - preruseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 je to uplne dole, sundej si ten spodni plast nad nohama a vedou tam draty "z motora", respektive z relatka. Na 99% je to ten zluty X75, ale radej si to zmerej, ja uz si to napamatuji presne, ale potreboval jsem spinanych na vyhrivani sedacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 X75 je pri startovani preruseny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 a cemu to vadi, ze pri nastartovani je preruseny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 vinca: Máš můj veeelký dík!!! Je to přesně jak jsi psal - spínaných 12V je hned na tom prvním X75. Já už vymýšlel, že to napojím někde do "A" sloupku a kdesi cosi - přitom se stačilo zeptat. Máš to u měěě! :) Jak píše Dushky888 - při startování je 12V odpojených, ale to vůbec nevadí - právě naopak. Mám to jako napájení k navigaci a té určitě víc vyhovuje, že při startování není zatížená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 ja jsem nad tim spekuloval, kdyz jsem zapojoval vyhrivani sedacek, chtel jsem to na spinanych, abych nekdy nevyhorel:) a nechtel jsem to mi trvale pod napetim.:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Zdravim mám stejnou chybu na vagu s tou navigací a nějak z tohohle jsem nepochopil... jak si to teda opravil aby fungovala? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Čauky! Zatím nijak. Měl jsem slíbenou pomoc od jednoho uživatele s fora, ale měl moc práce, takže na mě nevyšel čas... Bohužel. Ale co jsem tak zjišťoval - bude třeba vyměnit kabel k anteně navigace. Vě škodovce ho prodávají za 650Kč a má číslo dílu 1U1 035 550J. Takže až se k tomu dostanu, zkusím anténu vyměnit. Pak by to zřejmě mělo fungovat. Pokud si nejsi jist, proč Ti to píše - tak zkus nejdříve navigaci vyjmout a kouknout, jestli není vypadnutý konektor. Chyba by mohla být taky na druhé straně u antény na střeše. Musíš hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 No dneska jsem to měl vyndaný a jsem z toho jelen ;) který by měl být anténa na GPS? Je to ten vedle konektoru antény na radio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tam neni napsany treba vstup/vystup, in, out GPS, line nebo jiny znaceni? kazda z dirka by mela byti znacena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 právě že ne ještě se kouknu když tak sem hodim fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 to je zajimavy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Tak a ted mi poraďte kde co je ... díky moc :D nejlepší by bylo kdyby se tu objevil ještě někdo dneska jinak zítra jdu koupit anténu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 konektory na prave strane jsou klasicky radiovy konektory, jedna cast je napajeci, druha je zvukova a ostatni nevim:) a to je navigace i s radiem?nebo co to je za z garby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 ano i s radiem, mam stejnou jako jirina5, jde mi o to co z toho je konektor na antenu na navi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 jirina5 A nevyhovovalo by spínaných 12V vzít z přepínače světel, kde je to snadno přístupné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 no ja nevim nez nekde hledat v konektoru spinanych 12V, tak je jistejsi to vzit pod tim relatkem, akorad bude potreba o 20 cm kablu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=7263&st=20 v mém příspěvku č. 23 to případný zájemce najde -kontakt T17a/1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 GERDY: červeně je konektor k navigaci, vlevo modře je anténa radia, žlutě je konektor pro AV vstup, fialově anténa GPS, modrý vpravo je napájení navigace, napájení repro, výstup pro maxiDOT, výstup pro subwoofer. Měl bys mít na vrchní straně navigace nálepku s rozpisem co kde a jak. Nemáš? Já navigaci ještě neopravoval - nedostal jsem se k tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.