Gracho Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 30 000km,ale pred nami bola tiež O II na olej a filtre a tá ho mala o dosť špinavší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 to bola okta z tej istej dediny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 dnes som konečne dorobil osvetlenie na nohy do zadu...+som ešte aj stihol pokaziť spolujazdcov ofuk (nehýbala sa jedna mriežka),ale to som už aj opravil...bola len našťastie vyskočená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 včerajšia ďalšia zmena v podobe žiaroviek Osram Diadem,ktoré mi dal sused za to,že som mu povysával auto :D + ešte foto osvetlenia na nohy vzadu+ foto z dnešného výletu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 konečne som si po dlhšom čase našiel odvahu a "pretiahol" káble na fanfáry cez medzipriestor medzi motorom a interiérom...prekvapením pre mňa bolo,že už je tam predpríprava na natiahnutie ďalších káblov... :D najhoršie bolo vytiahnuť obal na filter,pri ktorom som si rozbil hubu :D pridávam ešte foto s O II Combi,ktorá mala byť naša,keby sme nekúpili liftbacka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Koukám že taky kutíš. Když něco nechce jít ven tak je to holt někdy o hubu ale lepší než drátem do oka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 ja som sa pozeral,kde je to ešte uchytené a vtedy som to vytrhol a ... :) drôtom do oka som ešte nedostal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 tak fanfáry som už konečne zapojil (ďakujem Kajmanovi) a keď som to už mal rozrobené,tak som dorobil aj ďalšie 2 klaksóny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 tak po dlhšom čase zase nejaké novinky do výbavy... pribudla schránka na okuliare a zadná opierka na ruku,ktorá tam už nejaký týždeň je(dalo mi celkom dosť veľa námahy ju zohnať),ale v poslednom čase vôbec nestíham,o tom svedčí aj to,že som ju tam montoval 3 dni :D ...mám ešte celkom dosť plánov,do budúceho týždňa by mi mali doraziť aj silnejšie LEDky(budem meniť komplet osvetlenie v interiéri) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 +som začal rozdávať aj letáčiky OC ..tu je moja druhá "obeť" (foto mobilom) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Pěkné pane, jen tak dále ... (ale abys třeba neusnul na vavřínech, tak třeba ta zadní lokení opěrka se dělá i ve verzi s odklápěcím vrchem a vnitřním úložním prostorem :lool: - alias, furt je co vylepšovat, proto tu OII miluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 tak na to,že ma vyšla 10€ a ešte mi zostali aj komplet staré zadné sedačky,tak som nemohol odolať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 tak zase pribudli nejaké prkotinky do výbavy: držiak pre parkovací lístok a sklopný hák do kufra+ po 11tich dňoch mi prišli silnejšie LEDky a namontoval som zimnú výbavu(zimné gumy,predné zásterky a polystyrén pred chladič)....najviac sa mi páčilo,ked som si išiel do škodovky pre veci,ktoré som si objednal a pani už aj vedela,že čo tam chcem...takého zasrana,ako som ja ta len tak často nevidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Tie bočne lišty si pýýýýýýtaju nalakovať na bielo :D PS: " Zasran ? "kolko mas rokov ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 podľa plánu vymením lišty za FL biele na jar PS:16 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 A ako že si jazdiš na octe ? :D Ci nejazdiš iba tunnguješ ? Lebo ja mam 18 tss :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 iba ju jemne upravujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 tak dnes som konečne dostal to,čoho som sa nevedel dočkať ešte raz obrovská vďaka Lubovi za jeho snahu a trpezlivosť snaď na ňu zbalím nejaké baby :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak ľavé obloženie kufra s odkladacou schránkou je už na pošte keď sa mi to nebude páčiť a náhodou by ju niekto chcel,za 15€ je jeho,v Škoda servise stojí 70€ ...ďalšie úpravy nenechajú na seba dlho čakať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 To kde sa ti to podarilo zohnať za 15 € ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 no to musíš vedieť nakupovať kúpil som ju za menej ako 10€,len dobierka ma vyšla nejaké €...pôvod z UK O II :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 schránka už je namontovaná a konečne ten kufor nevyzerá ako zo "social edition" :) ...keby mal náhodou niekto záujem o tapacír na CD menič,tak je jeho :D + objednal som biele FL lišty,už sa neviem dočkať,kedy skončí zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Jak ti svítí ty Osram Diadem? Ty jsou na směrovkách co..asi bych si je taky koupil, na FL snad půjdou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 S klobúkom dole...si šikulka veľmi pekné autíčko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 myslím,že na FL určite pôjdu,veď aj ja som ich dal do FL svetiel..svietia klasicky na oranžovo,čistá oranžová farba,majú E a Osram garantuje 2x dlhšiu životnosť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 je to tato žárovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Gefro: ďakujem B) ... keď už bude teplejšie,tak pôjdu všetky nálepky dole+predný rámik TEČ ...ešte rozmýšľam,či nedorobím do hmloviek parkovačky,niečo na spôsob Fordu S-Max,nad týmto stále váham,či do toho ísť alebo nie? Hurikan: je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 taká menšia zmena,ale mám z nej radosť :) ...postupne ju prerobím aj na FL + ešte jedna foto so susedovým Scoutom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 určitě dobrá volba, není tak drahá a vypadá dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 pekny určitě dobrá volba, není tak drahá a vypadá dobře! Jo to vypada a byla zadarmo!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.