Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

konečne som si po dlhšom čase našiel odvahu a "pretiahol" káble na fanfáry cez medzipriestor medzi motorom a interiérom...prekvapením pre mňa bolo,že už je tam predpríprava na natiahnutie ďalších káblov... :D najhoršie bolo vytiahnuť obal na filter,pri ktorom som si rozbil hubu :D pridávam ešte foto s O II Combi,ktorá mala byť naša,keby sme nekúpili liftbacka :D

post-6306-1314563815_thumb.jpg

post-6306-1314563849_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak po dlhšom čase zase nejaké novinky do výbavy... pribudla schránka na okuliare a zadná opierka na ruku,ktorá tam už nejaký týždeň je(dalo mi celkom dosť veľa námahy ju zohnať),ale v poslednom čase vôbec nestíham,o tom svedčí aj to,že som ju tam montoval 3 dni :D ...mám ešte celkom dosť plánov,do budúceho týždňa by mi mali doraziť aj silnejšie LEDky(budem meniť komplet osvetlenie v interiéri) :)

post-6306-0-68324900-1319137802_thumb.jpg

post-6306-0-37462800-1319137851_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak zase pribudli nejaké prkotinky do výbavy: držiak pre parkovací lístok a sklopný hák do kufra+ po 11tich dňoch mi prišli silnejšie LEDky a namontoval som zimnú výbavu(zimné gumy,predné zásterky a polystyrén pred chladič)....najviac sa mi páčilo,ked som si išiel do škodovky pre veci,ktoré som si objednal a pani už aj vedela,že čo tam chcem...takého zasrana,ako som ja ta len tak často nevidí :)

post-6306-0-88267800-1320066020_thumb.jpg

post-6306-0-07686900-1320067130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...