Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

Jaký význam mají jakékoliv úpravy brzdových světel krom znepříjemnění cesty některým řidičům kteří jedou za vámi? Ještě sem neviděl auto kterýmu normálně svítí brzdovky aby se to dalo přehlídnout, blikající brzdovka musí být opravdu supr trupr vodvaz a lidem kolem s toho bude padat čelist až na zem :rolleyes: Teď jsou u nás mlhy a spousta řidičů nechá mlhy svítit i když z ní vyjede nebo ho někdo dojede, většinou stačí probliknout a zhasnou je. Osobně je zhasnu, protože vím jak je to nepříjemné pro citlivé oči a ty nemám jen já, smysl tohoto zviditelnění nikdy nepochopím. Na HIDkaře se nadává a teď se k tomu rozmáhá ještě tohle dole.gif Kamarádům jedoucím za vámi se to možná líbí ale to je sakra neznatelnej zlomek lidí kteří za vámi jezdí. Na nakódování mlhovek k brzdám sem kdysi dostal pár odpovědí než to Mischicka smázl :lol: O těch kamarádech, další byla že závidím a nejlepší že si dává pozor aby na tý brzdě často nestál, já vůl si vždycky myslel že brzda je od toho abych s ní brzdil a ne si dával pozor jak na ní mám šlapat :lol: Sry že sem ti to tímhle postem zaplevelil a doufám že takových neohleduplných řidičů přede mnou budu potkávat co nejméně ;)

Odkaz ke komentáři

viete čo vadí mne viac? stáť v noci za dažďa na križovatke a kretén predo mnou stojí na brzde... asi aby ho niekam nešmyklo...

po ďalšie... ja to teda nemám, ale ani ste to nevideli a už tu niekto píše ako je to na nič... v tomto nie som zástanca, ani odporca, len taký postreh

a k hmlovkárom sa radšej ani nevyjadrujem, tým by som bral vodičák rovno

Odkaz ke komentáři

ale ani ste to nevideli a už tu niekto píše ako je to na nič...

Zatím sem si nevšiml že by tu někdo psal že je to na nic, začal sem s tím já a to tak že se ptám na význam a další post je jen smajlík tak prosím o nepřevracení, bohužel to tak často bývá. Tvrdit že jsme to neviděli radši nechám bez komentáře, tak jak píše Stickler můžu jen doplnit že sem to "neviděl" na O II.

Odkaz ke komentáři

Jaký význam mají jakékoliv úpravy brzdových světel krom znepříjemnění cesty některým řidičům kteří jedou za vámi? Ještě sem neviděl auto kterýmu normálně svítí brzdovky aby se to dalo přehlídnout, blikající brzdovka musí být opravdu supr trupr vodvaz a lidem kolem s toho bude padat čelist až na zem :rolleyes: Teď jsou u nás mlhy a spousta řidičů nechá mlhy svítit i když z ní vyjede nebo ho někdo dojede, většinou stačí probliknout a zhasnou je. Osobně je zhasnu, protože vím jak je to nepříjemné pro citlivé oči a ty nemám jen já, smysl tohoto zviditelnění nikdy nepochopím. Na HIDkaře se nadává a teď se k tomu rozmáhá ještě tohle dole.gif Kamarádům jedoucím za vámi se to možná líbí ale to je sakra neznatelnej zlomek lidí kteří za vámi jezdí. Na nakódování mlhovek k brzdám sem kdysi dostal pár odpovědí než to Mischicka smázl :lol: O těch kamarádech, další byla že závidím a nejlepší že si dává pozor aby na tý brzdě často nestál, já vůl si vždycky myslel že brzda je od toho abych s ní brzdil a ne si dával pozor jak na ní mám šlapat :lol: Sry že sem ti to tímhle postem zaplevelil a doufám že takových neohleduplných řidičů přede mnou budu potkávat co nejméně ;)

Vôbec si to "nezaplevil" len si vyjadril tvoj názor a ja Ti to neberiem. Ja si prednými hmlovkami v noci prisvecujem,ale akonáhle zbadám v diaľke auto,tak ich okamžite vypínam. Toto ale nerobia niektorí jedinci,ktorým to potom vraciam či už prednými alebo ako bonus ešte zadnými hmlovkami. Najlepšie je,keď je ešte mokrá cesta a títo superjedinci si myslia,že za slabšieho dažďa už môžu svietiť hmlovkami...Samozrejme,že im najprv prebliknem,ale keď už ani to nepochopia... A brzdového pedálu sa dotýkam len veľmi málo- vypínam ním tempomat a väčšinou brzdím motorom. Určite je horšie to,ako spomínal seib,že stojíš v tme na križovatke a jedinec pred tebou drží nohu na brzde,to si myslím,že už je pomaly jedno,či ti svieti do očí 3 alebo 5 svetiel. Ja na križovatkách výhradne používam ručnú brzdu,je to síce obmedzovanie,ale nie je to nič strašné,čo by sa nedalo vydržať...

O osvetľovaní by sa dalo veľmi dlho debatovať a preto by som bol rád,keby sme túto tému už uzavreli ;) .

BTW dnes som oprášil peňaženku a urobil som si radosť :wub: .

Takže ak by mal niekto záujem,tak je pôvodné rádio Stream MP3 na predaj :) . Bolero je v 100% stave,nepochádza z trestnej činnosti. S takýmto slušným a ochotným predajcom som sa ešte nestretol - bol som priamo u neho v garáži,kde mal odparkovaného Superba z ktorého vybral rádio a príručku k nemu,nahodili sme ho do Octavie,vyskúšali sme ho či kompletne funguje a ešte sme zopár minút potom podebatovali B) . A to ešte nehovorím o zľave,ktorú mi bol ochotný dať. Už mi len zostáva zohnať rámik okolo rádia a nalakovať ho do čiernej lesklej :) .

post-6306-0-34319200-1391878227_thumb.jpg

post-6306-0-95119500-1391878266_thumb.jpg

post-6306-0-29516200-1391878300_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen se chci zeptat jak tedy bych měl řešit stání na světlech s automatem? :)

Líbí se mi ty hodiny ze SII - odkud je máš? Koukal jsem že na vrakovištích jich je docela dost, ale kolikrát okopané a když, tak za docela dost peněz. Je těžké to zapojit? Zajímá mě to především z toho důvodu, že bych místo zapalovače rád udělal plnohodnoutnou zásuvku, teda pokud by to šlo. Jak to máš řešené?

Odkaz ke komentáři

SirMike: kúpil som ich od jedného chlapíka,ktorý mal inzerát na autobazar.eu :) . Zapojiť to nie je ťažké,len musíš vedieť na kde a na ktorý kábel sa napojiť. Celkovo tam je 6 káblov(4 do displeja a 2 do zásuvky zapaľovača). Ja bohužiaľ ešte zásuvku nemám zapojenú,chýba už len zapojiť + kábel do poistkovej skrinky.

Stickler: stará verzia Bolera :) .

Odkaz ke komentáři

Presne tak Lumi :wub: . Kamaráti čo ho boli so mnou zobrať,tak nechápali keď ho uvideli v aute a úplne ich dostalo,keď som začal posúvať pesničky na displeji :D . Som zvedavý,či takto budú reagovať aj ostatní známi... Len mi na ňom trocha chýba zobrazenie teploty a času,ale čo už,musím si zvyknúť :rolleyes: .

Včera som aj vyskúšal vymeniť gateway,ktorú som takisto včera kúpil a zatiaľ za ukázalo,že batériu našťastie nevybíja :) .

Odkaz ke komentáři

SirMike: kúpil som ich od jedného chlapíka,ktorý mal inzerát na autobazar.eu :) . Zapojiť to nie je ťažké,len musíš vedieť na kde a na ktorý kábel sa napojiť. Celkovo tam je 6 káblov(4 do displeja a 2 do zásuvky zapaľovača). Ja bohužiaľ ešte zásuvku nemám zapojenú,chýba už len zapojiť + kábel do poistkovej skrinky.

Stickler: stará verzia Bolera :) .

Dokázal by sis vzpomenout, co všechno za díly (mimo ten samotný panel) je k tomu třeba aby se to dalo do toho středového panelu usadit jako to máš ty?

Odkaz ke komentáři

Dokázal by sis vzpomenout, co všechno za díly (mimo ten samotný panel) je k tomu třeba aby se to dalo do toho středového panelu usadit jako to máš ty?

Potrebuješ ešte svorkovnicu,ktorú ale treba ešte jemne upraviť a 4 piny do nej,čísla dielov sú tieto:

1K0 972 704 C - svorkovnica

000 979 009 E - piny

Tieto čísla dielov mám od Igora,ktorému patrí za jeho ochotu obrovské ďakujem . :pivo:

Odkaz ke komentáři

:palec: Díky moc!

Nemáš zač :) .

No s tým kódom to bolo celkom zaujímavé. V inzeráte písal,že kód má a aj keď som s ním volal tak mi potvrdil,že ho má. Keď som prišiel k nemu domov a podal mi rádio,tak som sa ho hneď opýtal,kde je kód. A on že v Supe si kód nepýta,tak si myslel že kód nepotrebuje. Tak som mu vysvetlil,ako to vlastne s tým kódom je. Potom vytiahol návod k rádiu a tam bol našťastie dopísaný perom na predposlednej strane :prcprc: . Vtedy som si tak vydýchol,že nemusím vyvaliť 20€ na zistenie kódu... Takže podľa všetkého ho v návode k rádiu nenájdeš.

Dnes som rozrobil ľavé obloženie kufra a chystám sa zapojiť prerušovač. Samozrejme to pofotím,ako som sľúbil :ph34r: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...