seib Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Niekto mu už písal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Niekto mi už pisal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Po dlhom čase som cez víkend konečne vymenil aj staré škodovácke logo na kufri :) Konečne bude aj trocha iný predok B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Super... Zohnal si predny naraznik zo Sport verzie??? Krasne to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Ma aj zadny dokonca... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 A ten zadný tam nechce dať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Veru,mám aj zadný :D Ale ten sa mi moc nepáči a keby už mám meniť oba nárazníky a mám ich dať striekať,tak idem do RS :) Tento predný sa mi tiež nepozdáva na 1000%,ale už som si naň zvykol...Páči sa mi hlavne to,že zostávajú na ňom poriadne cornerovské hmlovky,spoj spojlera a s pôvodným nárazníkom bude nadväzovať na bočné lišty a tie zase nadväzujú na líniu na zadnom nárazníku a hlavne ho má minimum ľudí Väčšina ľudí ked mení nárazníky,tak dáva RS,ja budem v tomto iný :) Nechcem dávať dopredu RS,lebo by to zase nenadväzovalo na bočnú líniu... Keby dám aj dozadu šport,tak by sa tá línia zase rozbila,lebo ten zadný má 2 línie - jednu kde sa spája na pôvodný nárazník a druhú na samotnom pakete :D Ten zadný ma proste neberie,pretože je akoby na spôsob RS,len škaredší podľa mňa - nepáčia sa mi tie lepené odrazky a hlavne je moc vidieť spoj,respektíve medzeru z boku,kde sa nasadzuje na pôvodný,viď príloha ... Predný nie je na spôsob RS,ani nie je obyčajný,taká tichá voda proste :) Jo a snažil som sa objednať nové mriežky na šport vedľa hmloviek a už sa nedajú objednať,takže super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Na aute takmer nič nového... Akurát sa podarilo Alešovi spojazdniť MF volant a mne v ňom vymeniť zelené ledky za biele :) Tento týždeň som konečne vymenil olej pri 256 793 km po necelých 10tis.km (246 940km)...Podarilo sa mi ešte zohnať do rezervy 2 Neptuny,ktoré sú ale bohužiaľ ohnuté... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Ta změna barvy LED v interiéru vypadá moc pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Podsviceni je luxusni, kola nechas srovnat, to je jednoduche 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Som rád,že sa podsvietenie páči nie len mne :)Aby reč nestála... keďže mám už konečne na 3 mesiace od školy pokoj,tak sa pomaly púšťam do vecí,ktoré mám už vyše polroka doma a stále nebol na ne čas :(Zatiaľ sa mi len podarilo namontovať do nádobky ostrekovačov senzor hladiny a natiahnuť jeho kabeláž v motorovej časti... Kabeláž som komplet rozbalil a nanovo obviazal páskou,takže nie je vôbec poznať,že bolo s ňou niečo robené Chystám sa ešte na :-natiahnutie druhých zvodov na anténu + znova výmena antény :D-dorobiť kabeláž vyhrievania predných sedačiek-natiahnuť na novo kabeláž pre displej zo SII + upraviť jeho umiestenie :)-dorobiť origo AUX-origo VW kameru-origo zadné senzory-upraviť kabeláž na HF-natiahnuť káblik pre tlačidlo otvárania kufra do šoférovej dverovej jednotky -dorobiť držiaky pre originálnu slnečnú roletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Dobre ideš krpec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Mas teda planov plnh kopu....len aby si to stihol vsetko za to volno co budes mat od skoly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Dúfam,že to stihnem :D Toto som zatiaľ stihol od 8:45,čiže nejaké 3 hodiny... Tak snáď sa mi to podarí dať niekedy dokopy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Pozeram že sa s Tym vobec neseries.. ??? som zvedavy jak to vsetko das do kopy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 a toto je ktorá časť úprav? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Stenly,to som aj ja veru zvedavý :D Momentálne je to ešte v horšom stave,ako na tej fotke ... :DToto je časť pre všetky úpravy Teda vlastne nie,montáž držiakov slnečnej roletky to nezahrňuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Auto je od piatku takmer hotové,respektíve len spojazdnené :D Kabeláž ja natiahnutá tak ako má byť... Komplet som rozlepoval zväzky,natiahol nové káble,poprípade upravil starú kabeláž a obviazal páskou :)NIKDY viac by som sa už do toho nepustil... Keď si niekedy budem kupovať vlastné auto,tak s čo najlepšou výbavou :)Keď ľudia videli v akom stave je to auto,málokto veril že to ešte sám zložím dokopy... V aute zostala len šachta kúrenia a volantová tyč,inak bolo takmer všetko vonku Stihol som natiahnuť a zapojiť kabeláž pre:vyhrievanie predných sedačiekzadné senzory kameruauxdisplej zo SII spolu aj so zapaľovačomkáblik pre tlačidlo otvárania kufra od stredového panelu do A stĺpikavymeniť anténu + zvodyprepojiť mikrofón z HF do rádia a upraviť jej kabeláž aby išla pekne po hlavnom zväzkupredĺžiť káblik (anténu) pre DOAle stihol som zopár vecí aj odstrániť :) Prerušovač 3.(5.) brzdového svetla a kabeláž s led pásikmi pre osvetlenie kufra Za ten čas som stihol aj vytepovať komplet introš,teda okrem predných sedačiek,tých som sa celkom bál,kedže sú vyhrievané... Dnes som dokončil aj osadenie kamery... Najhoršie na tom bolo zhodiť prilepenú TEČ Nech sa ma ešte raz niekto skúsi opýtať či sa nebojím,že tú značku stratím... Ešte ma čakajú v garáži kožené tapacíre, ale sám netuším kedy sa k ním dostanem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Ty draku! Paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Drak by to medzitým minimálne trikrát podpálil :D Super práca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Gracho mas neuveritelnu trpezlivost ked si to vsetko zvladol... Super lraca... A teraz pravdu kolko krát si si zanadaval a ze toto uz nikdy robit nebudes?? ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Ešte ma čakajú v garáži kožené tapacíre, ale sám netuším kedy sa k ním dostanem... Ked ti tam zavadzaju, tak ta ich mozem zbavit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Vďaka páni Stenly,nadával som hlavne vtedy,ked boli horúčavy :DMišo,neviem či by si také chcel :D Šoférov je vylakťovaný,ale inak by mali byť v pohode...Aby som nezabudol,tak som stihol namontovať aj držiaky na origo slnečnú roletku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 No mne sa jedna len o tie kozene stredy, samotny tapec ma nezaujima, to by sa prehodilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Tak kožené tapacíre sú nahodené a už nám funguje aj tlačidlo pre otváranie kufra :) Sem tam behnem za mechanikmi k nám do dediny do servisu a tu sú nejaké chuťovky :D Oskákané/zodraté gumy sú z cigánskeho SII,jeden super opravený defekt a OII,ktorá bola čistá olejnička+stočenica+skladačka,proste to bol už takmer vrak - na budíkoch niečo cez 180 tis. km ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 takáto je pomali ale iste každá druhá OII čo má viac ako 6rokov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Ako ti funguje to otvaranie kufra??? Co si vsetko nemit musel?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Čo tam chodím od júna,tak OII,Golfov a pod. tam už bolo pomerne dosť,ale takéto auto bola len táto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Gracho vies mi tu napisat presne číslo toho vypinaca na otvaranie kufra??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.