kralik Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 zdravím páni, chcem sa spýtať, na našej oct. 1,9tdi s dpf sa mi celkom pekne rozcinkali zdvihátka ventilov, nie je to síce stále, asi podľa toho, ako sa natočia, každopádne budú potrebovať vymeniť. Len sa chcem spýtať, ak to z vás dakto robil, čo mi bude treba zakúpiť/vymeniť pri tejto procedúre, aby som bol na to dostatočne pripravený, popr. na čo si dať zvlášť pozor? Vďaka za odp. ps. pekne sviatky prajem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 este som dostal malu radu, ze ci by som neskusil pouzit takuto prisadu: http://www.wynns.cz/wynns/index.asp a je to tam HYDRAULIC VALVE LIFTER CONCENTRATE - Čistič vahadel ventilů vraj by to mohlo pomoct, lebo mne tie zdvihatka necvakaju vzdy rovnako, niekedy necvakaju vobec... len tak nahodou, nemate s tym dakto skusenost? vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 tak zohnal som inu prisadu na vycistenie hydrostelov, uvidime ci to bude fungovat, resp. to pomoze, ale ak su uz hodne znicene, tak to bude na vymenu. co som ale zistoval, mali by sa zaroven menit aj rozvody, teda by som bol rad, keby to chvilu este vydrzalo s tou prisadou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Jestli budes menit hydrostely udelej i rozvody stejne to musis vsechno sundat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.