Přejít na obsah

Vozembouch

Doporučené příspěvky

Zdravím,

konečně jsem osmělil a přispívám do této sekce i svou Oktou.

Na jaře minulého roku jsem silně toužil po Octavii, byl to muj pubertální sen. Vybral jsem si v Německu jednu červenou šťabajznu a jel jsem se na ní podívat s mojím dvorním mechanikem. Po příjezdu do bazaru si ji napíchl na noťas a já zatím okouknul auto. Koukám na brzdy, no nic moc, rezavé jak sviňa. Lak poškozený na mnoha místech a celkem oddělané prahy. Znaky Škoda vpředu i vzadu pryč, očividně byly přilepené čimsi ke karoserii, respektivně k masce. To je asi tak vše co jsem poznal já. Elektrická výbava vypadala podle kolegy dobře a mechanicky v pohodě. Po vydiskutování výrazné slevy (45%), jsem si ji odvezl. Při jízdě k nám do rodné ČR mi přestal ukazovat tacháč, říkám si dobrý a pak mi začala blikat kontrolka ruční brzdy. To už tak dobrý není. Nikde nic neutíkalo a tak jsme pokračovali dále s tím, že na vině je spínač ruční brzdy či kabel. V záveru se mi rozsypala loketní opěrka u řidiče. Jediné co mě příjemně překvapilo byl výkon motoru a čistá klimatizace. No to byl zase kauf.

Popis:

Škoda Octavia SLX - MR99

1.8 20V Turbo - AGU

Manuální klimatizace

Vyhřívání předních sedadel

El. střešní okno

4x el. okna

4x airbag

El. zrcátka

Opraveno:

Kompletní Go brzd (přední, zadní origo)

GO podvozku

Levý práh (pravý ještě vydrží)

Je třeba opravit:

Elektrika je kompletně rozhašená, podle nákladů na opravu bych se případně připravil na 3G.

Loga Škoda vzadu a vpředu.

Vylepšovat zatím nic zásadně nebudu, momentálné je důležité, aby auto fungovalo jak má. :-)

post-4328-1304616546_thumb.jpg

post-4328-1304616569_thumb.jpg

post-4328-1304616589_thumb.jpg

post-4328-1304616608_thumb.jpg

post-4328-1304616627_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Miky
Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, z fotek octa vypadá dost dobře, samozřejmě nějaký šrámy na kráse bude mít, ale vše se dá opravit :lol: a tu elektriku určitě taky brzy vyřešíš a pak už si jen budeš užívat :smich: . No přeju ti ať tě už dál nezlobí a po vyřešení všech potíží ti dělá jen samou radost :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...