Miky Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 (upraveno) Zdravím, konečně jsem osmělil a přispívám do této sekce i svou Oktou. Na jaře minulého roku jsem silně toužil po Octavii, byl to muj pubertální sen. Vybral jsem si v Německu jednu červenou šťabajznu a jel jsem se na ní podívat s mojím dvorním mechanikem. Po příjezdu do bazaru si ji napíchl na noťas a já zatím okouknul auto. Koukám na brzdy, no nic moc, rezavé jak sviňa. Lak poškozený na mnoha místech a celkem oddělané prahy. Znaky Škoda vpředu i vzadu pryč, očividně byly přilepené čimsi ke karoserii, respektivně k masce. To je asi tak vše co jsem poznal já. Elektrická výbava vypadala podle kolegy dobře a mechanicky v pohodě. Po vydiskutování výrazné slevy (45%), jsem si ji odvezl. Při jízdě k nám do rodné ČR mi přestal ukazovat tacháč, říkám si dobrý a pak mi začala blikat kontrolka ruční brzdy. To už tak dobrý není. Nikde nic neutíkalo a tak jsme pokračovali dále s tím, že na vině je spínač ruční brzdy či kabel. V záveru se mi rozsypala loketní opěrka u řidiče. Jediné co mě příjemně překvapilo byl výkon motoru a čistá klimatizace. No to byl zase kauf. Popis: Škoda Octavia SLX - MR99 1.8 20V Turbo - AGU Manuální klimatizace Vyhřívání předních sedadel El. střešní okno 4x el. okna 4x airbag El. zrcátka Opraveno: Kompletní Go brzd (přední, zadní origo) GO podvozku Levý práh (pravý ještě vydrží) Je třeba opravit: Elektrika je kompletně rozhašená, podle nákladů na opravu bych se případně připravil na 3G. Loga Škoda vzadu a vpředu. Vylepšovat zatím nic zásadně nebudu, momentálné je důležité, aby auto fungovalo jak má. :-) Upraveno Květen 5, 2011 uživatelem Miky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Vítej mezi náma, z fotek octa vypadá dost dobře, samozřejmě nějaký šrámy na kráse bude mít, ale vše se dá opravit a tu elektriku určitě taky brzy vyřešíš a pak už si jen budeš užívat . No přeju ti ať tě už dál nezlobí a po vyřešení všech potíží ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Děkuji za hezké přivítání a někdy v létě už by mělo být vše v pohodě. Klep, klep... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Vítám Tě mezi náma, ať Ti Okta dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 taky tě vítám a přeji mnoho štastných a bezproblémových kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Miky, vitej se svým "Vozembouchem" mezi námi, ať ti turbo pěkně fičííííííííí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Díky chlapi za vřelé přijetí, i Vám a Vašim kárám přeji jen to nejlepší. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ahoj,taktez te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru bez nehody a at ti okta slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ahoj, taky tě tady vítám :) a přeju hodně spokojenejch kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Jupííí další předface ksichtík! Dáš ji do pucu a už budeš jen vylepšovat!! Tak ať ti okta slouží a mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Klucí, už se těším až bude v cajku, hlavně ať nám to jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Jen malý upgrade. Nové stěrače, nové znaky (přední a zadní) a v garáži připravené víko z AGN jen dát do laku. Připravuje se rovněž nastříkání středového panelu a všech ofuků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 nějaké upravy na foto nemáš už ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Bohužel nestíhám, máme za sebou prohlídku na zimu a novou baterii. Je to tuším Varta Silver 63 Ah. Stále je potřeba opravit hafec věcí, akorát nějak nezbývají chechtáky. S tím přichází demotivace cokoli fotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octaviaaa Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.