mischicka Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Náhodou, jak jinak u Škodovky, jsem zjistil, že na motory TFSI je svolávací akce. Bezplatná výměna všech 4 zapalovacích cívek, Škodovka cáluje, takže kdo je ještě nemáte vyměněné za nové, navštivte nejbližší servis, svolávací akce přímo milují. Jediné, co mě prudí je, že jsem jednu za 2849,- Kč v prosinci vyměnil, poté, co mi shořela, což je důvod, proč se mění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dones fakkturu a meli by ti to proplatit...ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Len doplním, že zvolávacia akcia má označenie 28F7 a týka sa len niektorých motorov 2.0 TFSI, 2.0 FSI, 1.8T 110/132kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 A jak poznám jestli se mě to týká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Len doplním, že zvolávacia akcia má označenie 28F7 a týka sa len niektorých motorov 2.0 TFSI, 2.0 FSI, 1.8T 110/132kw. jaky typ motoru je ten 1,8 T??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Vasekk:Dá sa to overiť podľa VIN kódu, k zvolávacej akcii bol vydaný zoznam vozidiel, ktorých sa to týka. p2p:Týka sa to 1.8T v OI, v prevedení 110kw a 132kw. Znova platí, že len áut v zozname, nie všetkých. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 jj ja hledal 1,8 T v OII a ona to OI... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Pche...neni to ani týden co jsem byl v servisu a nic mi neřekli...parchanti..:-) A dá se ten seznam někde najít?nebo se mám zastavit v servisu.. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Pokud vím, dohledat se nedá, zastav se v servisu. Já byl včera, kontrolovali dle vin, jestli se mě to týká a pak taky jestli už je nemám vyměněný. A dnes na výměnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Já měl měněný už dvě a stejně mi vymění znovu všechny !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Jo to jo, ale když by ti za ty dvě daly ty co tam dávají teď na týhle akci tak už ti je nevymnění. Sám moc dobře víš kolik je vždy od jedný součástky typů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Len doplním, že zvolávacia akcia má označenie 28F7 a týka sa len niektorých motorov 2.0 TFSI, 2.0 FSI, 1.8T 110/132kw. Jj, to označení jsem taky mohl napsat, ale laikovi stejně moc neřekne. Pokud vím, dohledat se nedá, zastav se v servisu. Já byl včera, kontrolovali dle vin, jestli se mě to týká a pak taky jestli už je nemám vyměněný. A dnes na výměnu. Já čekám už týden až se mi ozve servis a stále nic :-/ Já měl měněný už dvě a stejně mi vymění znovu všechny !!! Asi ty dvě vyměněné jsou to starší provedení. Dones fakkturu a meli by ti to proplatit...ne Tohle mě napadlo, a samozřejmě to zkusím, za zeptání nic nedám:-) EDIT: Možná právě Igor může říct, zda je to schůdné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Nuže...jak já nemám rád ty naše servisy.. všichni tam jsou příjemní jak prdel...jenom kdyby to někoho zajímalo bylo to v Praze AutoStyl..:-) No ale abych se dostal k jádru pudla...ptal jsem se jestli je ta svolávací akce i pro mně... ...ne že mně nejdřív začal přesvědčovat že je to jenom pro motory 1.8 TSI...no asi po pěti minutách teda napsal moje VIN do PC, aby mi s úlevou řekl, že pro moje auto to není otevřené...teda ne že by mi to nějak vadilo...ale jenom mě zaráží ten přístup. ...ale co..už se tam neukážu Jo tohle sem teda nepatří,ale ve zkratce.. v práci mi chtěli udělat radost (že prý máme telefonovat bezpečně) tak že mi objednají držák na služ.telefon(iphone4). řikám proč ne...tak si ho objednám u zmíněného servisu a technik řiká...druhý den je tady...no už je to 12 dní a pořád nic..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Hm, mě se za dva týdny ještě nestihli ozvat ze servisu v HB a to trvdili, že se ozvou, hned jak budou díly a do akce byli celí žhaví, a teď najednou ticho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Tak mám taky vyměněno - servis Auto Racek v Havlíčkově Brodě se dodnes neozval, takže to bruder domluvil v Olomouci u Frommera a je hotovo. Podle předpokladu vyměněny jen 3 moduly, ten měněný v prosinci už byl nový typ, takže jsem jen tak "cvičně" napsal do Škoda Auto a uvidíme, co mi odpoví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 má se mi servis ozvat pokud je k mému vozu svolávačka, nebo si to mám radši ověřit sám? Nebo může mi to někdo ověřit tady na foru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Servis se sám neozývá, to by asi muselo jít o nějakou životu nebezpečnou závadu např. na brzdách, takže to běžně funguje tak, že když jsi v servisu na garančce nebo na opravě, vyskočí jim to jakmile zadají VIN Tvého vozu do systému. Tady Ti to podle VINu může při troše dobré vůle ověřit někdo, kdo ve Škodovce, resp. Škoda servisu pracuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Pre členov klubu je overenie VIN ako bonus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 tak mi technik sdělil, že prý to je dílenská nikoliv svolávací akce... na rozdíl jsem se neptal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
benikml Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Dnes jsem byl taky na kontrole a zítra vyrážím na výměnu. Akce stále trvá a co mě udivilo, že se to týkalo i mého auta. 1,8 T r.v. 2001. A to se vyplatí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 a kde je ten seznam, abych zjistil, jestli se to týká i našeho scoutíka?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seanik Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 a kde je ten seznam, abych zjistil, jestli se to týká i našeho scoutíka?? Zkus tohle :-) http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 na tom ofiko webu bacha, nektere svolavaci akce tam ani nejsou, i kdyz na servisu uz vybehnout ze systemu pri navsteve... :( upozornoval me na to i vedouci servisu, kdyz jsem tam byl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alchemix Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Zdar Chlapáci, našel jsem v servisce kód 37F2 což jsem dohledal, že bylo nějaké přehrání softu na DSGčko, ale pak tam mám ještě jeden kód 64B6 a to nemůžu dohledat. (obě akce dělány naráz v únoru 2010)Netušíte co by to mohlo být za akci? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šindy87 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Ahoj, snad mi někdo odpoví ještě v tomto topicu. Pročítám toto forum už nějakou dobu a chci poděkovat za užitečné rady, které jsem tu našel. Dost mi jich pomohlo. :) Můj dotaz se týká této akce na výměnu zapalovacích cívek. Pořídil jsem si v srpnu Octavii 1.8T RS. Díval jsem se na cívky, jaké mám a mám originální pro VAG od výrobce Eldor z Itálie. Číslo mají 06A 905 115A. Dočetl jsem se, že v pořádku jsou cívky co končí na R a D. Pročítal jsem i britské forum Škoda a tam někdo zmiňoval, že stejné cívky co mám já mu vyměnili. Můj dotaz tedy je, zda má cenu zajít do nějakého autorizáku a optat se na to, zda mám vadné cívky a pokud ano, zda mi je ještě vymění. Přeci jen od té akce už je to 5 let. Na Briskoda ovšem psali, že i letos jim to v UK měnili. Ptám se protože řeším problém, který by mohl souviset i s cívkami, tak kdyby byla možnost je zdarma vyměnit, bylo by to příjemné a ušetřilo by to peníze. Předem díky za odpověď. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Klíčové krom ochoty servisu bude to, zda jsi jezdil na servis a máš řádně vyplněnou servisku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šindy87 Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Díky za odpověď. Serviska vyplněná je, nicméně auto je dovezené z Německa, kde jezdilo stále do stejného servisu, ten ovšem po čase od Škodovky odešel. První tři razítka jsou od Škodovky od 2005 do 2009. Mám ročník 2004. Pak ten servis už u Škodovky nebyl. Cívky mi končí na 115A, jak jsem zmínil v postu předešlém. Jejich výroba je 47. týden roku 2003. Nicméně pokud to po skončení záruky jezdilo už jinam, tak to by snad vliv mít na to nemělo, ne? Psal jsem i na Škoda auto na jejich info email a zajdu si i k autorizovanému prodejci u nás, kde bydlím. Chtěl jsem vědět váš názor. Za to díky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Dost často to na tom staví, prt. Ti řeknou, že nemělo předepsaný servis, ale když to nezkusíš, vědět to nebudeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šindy87 Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Dobrá díky za info. Zkusím to teď po svátcích, optám se na to. :) Podle mých zjištění by se ta výměna měla právě týkat i těch cívek co mám já. Nicméně to mám zjištěné z různých diskuzních škodováckých fór. Nic oficiálně potvrzené. :) Každopádně moc díky. EDIT: Dnes (28. 12.) jsem byl ve Škodovce se optat na ty cívky a skutečně se mění všechny, které nekončí na R či D. Akce stále trvá, takže v pátek jdu na výměnu všech cívek.. Co se týče pravidelnosti servisů, vyplněné servisky atd. Tak pán kolem 60 let velmi ochotný a nic takového se neřešilo. Pouze chtěl VIN a zda nevím, co tam mám za cívky, že by se to muselo jinak nejdřív zkontrolovat a pak až případně měnit. Když jsem mu oznámil, že mé končí všechny na 115A, tak nic více nechtěl a jenom jsme se domluvili na termínu. :) Pokud by tedy někdo také ještě řešil potencionální výměnu těch "vadných" cívek, tak se stále, v rámci té akce ve Škodovce zdarma, mění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlueX Odesláno Říjen 23, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2018 Zdravím, kdyby to někomu pomohlo, tak svolávačka stále platí. Dneska jsem byl ve škodovce a příští týden jdu na výměnu. Mám tam teď na konci J. O1 2003 RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.