empi Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Ahoj, vsiml jsem si,ze se mi na jednech zadnich dverich zacala odlepovat lista. Trochu se odchlipuje, ale kdyz se na to zatlaci, tak to chytne, nicmene za pra dnu je natom stejne. Cim byste to prilepili? Nebo radeji koupit funglovku? Dik, M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 vlep tam ještě trochu oboustranný pásky a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 13, 2011 Sdílet Odesláno Květen 13, 2011 ja som tam pred rokom kvapol sekundove lepidlo a je to OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Zkusim to tim sekundakem, zda se mi to jednodussi nez tou oboustranou paskou. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukash Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Viděl jsem to přilepené "tekutými hřebíky"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 inac ma to dost vtedy dost sklamalo, ze ani nie na rocnom aute sa takto odlepuje lista (a zateka do kufra voda, a strajkuje zadny stierac)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.