Přejít na obsah

Moje žlutá kočička :)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Stihli jste to sem dát rychlejc než já. Bohužel jsem to já. Nedobrzdil jsem starší pani, která odbočovala, tak jsem strhnul volant na stranu a nerovnost v tom křoví mě takle hodila na bok. Vypadá to mnohem hůř, než to ve skutečnosti bylo.... Až bude víc času, přidam pár fotek

Mám to chápat tak, že octu zase postavíš na kola? :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasne, ale kdyz se ti otaci pres silnici banda cikanu ve Skodovce za ostrou zatackou, tak proste nemas sanci. Prvni auto ubrzdilo, ale pro me uz byla brzdna draha kratka. Policie se to snazila vyresit tak, abych mel jen spoluvinu, ale bohuzel to neslo, protoze v tom miste zrovna nebyla zadna cara. Nepotreboval jsem nic ukecavat. Chlapik, kterymu jsem macknul naraznik, policii nakonec odvolal, protoze nechtel, abych platil pokutu, vyresili jsme to jen mezi sebou.

Odkaz ke komentáři
Mám to chápat tak, že octu zase postavíš na kola? :palec:

Budu shánět něco novýho. Kastle je trošku hnutá, ale nic hroznýho, vpohodě by to dohromady dát šlo. Ale když už je to hnutý, tak to nechci... Jenže čim víc hledam nový auto, tim víc poznávam, jakou supr koupi jsme udělali a o jaký skvělý auto jsem přišel.

Odkaz ke komentáři
Budu shánět něco novýho. Kastle je trošku hnutá, ale nic hroznýho, vpohodě by to dohromady dát šlo. Ale když už je to hnutý, tak to nechci... Jenže čim víc hledam nový auto, tim víc poznávam, jakou supr koupi jsme udělali a o jaký skvělý auto jsem přišel.

Novější auto by nebylo špatný, ale musím souhlasit s ostatníma, radši oprav tuto stávající octu, než hledat něco jinýho, co by mohlo být opravovaný z ještě větší bouračky. Co se týká toho vyčíslení, tak 160 000,- je samozřejmě ve Škoda servisu, nech to udělat v nějakým dobrým malým servisu a myslím, že do max. 60 000,- se vlezeš, to by to auto muselo být rozbitý na sračku, aby oprava stála tolik peněz... Fakt zauvažuj o spravení tohoto auta, byla by ho škoda :palec:

Odkaz ke komentáři

Mam to ve známym servisu. Je to počítaný s origo škoda dílama. jsou to chladiče, chladičová stěna je celá vražená dozadu, xenon, nárazník, oba blatníky, okno, střecha, levý dveře oboje, pár věcí na podvozku, lak, kapota, podběhy a ještě další věci. dopadlo to hůř, než jsem čekal... navíc už mam vyhlídnutý nový žlutý a jedno černý. oboje se serviskou a původem z ČR. u jednoho ještě první majitel. a najeto ani ne 100 000km

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...