matejkral Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Nemáte někdo zkušenosti s rozvodama od firmy Dayco? Mužu je mít za pěknej peníz, akorát nechci, aby to nebyla ňáká mr.ka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 řemen Dayco a kladky Inna je originál dodavatel pro Škoda Auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Me nejde do hlavy jak tomu filteru tam nevadi voda?! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Prodam zimáky i s pneu a masku milotec. Foto ve vlákně, ceny dohodou ;-) Konečně došlo i na čištění interiéru a musim říct, že spokojenost maximální :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Nasel jsem fotos nejake Octavie na FOTOGRAFICKÉ ÚLOVKY Z ULICE... Je to tvoje a jestli jo co se stalo??? Foto by zabiak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 (upraveno) Ty vole dalsi RS v prdeli :D Tak to dopadne, kdyz mladej kluk dostane moc velke stadecko. Upraveno Srpen 21, 2011 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 jaj, popis tématu teda docela seděl..doufám, že jsi v pohodě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 podle značky to je ona :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 pěkně zapasovaná, navíc auto s rozbitou prdelí v dálce, to by mě zajímalo, jak mu to povedlo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 ty voee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Odkdy Rsa rostou na stromech a jeste takhle blbe? :D Snad nám majitel poví jak se mu to přihodilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Stihli jste to sem dát rychlejc než já. Bohužel jsem to já. Nedobrzdil jsem starší pani, která odbočovala, tak jsem strhnul volant na stranu a nerovnost v tom křoví mě takle hodila na bok. Vypadá to mnohem hůř, než to ve skutečnosti bylo.... Až bude víc času, přidam pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Kazdymu se to musi stat. :D Mne se to stalo 2x, ze jsem nedobrzdil. Ani jednou to nebyla moje vina, ale bylo mi to jako vina bohuzel pripsano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Stihli jste to sem dát rychlejc než já. Bohužel jsem to já. Nedobrzdil jsem starší pani, která odbočovala, tak jsem strhnul volant na stranu a nerovnost v tom křoví mě takle hodila na bok. Vypadá to mnohem hůř, než to ve skutečnosti bylo.... Až bude víc času, přidam pár fotek Mám to chápat tak, že octu zase postavíš na kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Kazdymu se to musi stat. :D Mne se to stalo 2x, ze jsem nedobrzdil. Ani jednou to nebyla moje vina, ale bylo mi to jako vina bohuzel pripsano. neubrzdíš, neukecáš!! jakmile nedobrzdíš, vina je jasná....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Jasne, ale kdyz se ti otaci pres silnici banda cikanu ve Skodovce za ostrou zatackou, tak proste nemas sanci. Prvni auto ubrzdilo, ale pro me uz byla brzdna draha kratka. Policie se to snazila vyresit tak, abych mel jen spoluvinu, ale bohuzel to neslo, protoze v tom miste zrovna nebyla zadna cara. Nepotreboval jsem nic ukecavat. Chlapik, kterymu jsem macknul naraznik, policii nakonec odvolal, protoze nechtel, abych platil pokutu, vyresili jsme to jen mezi sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Mám to chápat tak, že octu zase postavíš na kola? Budu shánět něco novýho. Kastle je trošku hnutá, ale nic hroznýho, vpohodě by to dohromady dát šlo. Ale když už je to hnutý, tak to nechci... Jenže čim víc hledam nový auto, tim víc poznávam, jakou supr koupi jsme udělali a o jaký skvělý auto jsem přišel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Tak to oprav. Jak poznas, ze dalsi auto nebude hnute Tady budes vedet co a jak bylo opraveno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Deko má pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Budu sebou mít mechanika, tak by snad bouračku poznal. navíc mi dneska frajer řekl, že opravu s origo dílama spočítal na 160 000,- :)... takže se hledá buď další RS nebo Cupra... ale chtěl bych zustat škodovce věrnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 160t.? To by to muselo být na mraky což podle fotky a toho co jsi psal nevypadá .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Pěkná kárka. Já bych ji opravoval, hnutá kastle není velkej problém v dobrým servisu. Než kupovat zajíce v pytli. Máš to havarijně pojištěný? Pokud budeš chtít dám ti kontakt na dobrej servis. Maj rovnačku a svojí lakovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Pěkná kárka. Já bych ji opravoval, hnutá kastle není velkej problém v dobrým servisu. Než kupovat zajíce v pytli. Máš to havarijně pojištěný? Pokud budeš chtít dám ti kontakt na dobrej servis. Maj rovnačku a svojí lakovnu. souhlasim s klukama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Budu shánět něco novýho. Kastle je trošku hnutá, ale nic hroznýho, vpohodě by to dohromady dát šlo. Ale když už je to hnutý, tak to nechci... Jenže čim víc hledam nový auto, tim víc poznávam, jakou supr koupi jsme udělali a o jaký skvělý auto jsem přišel. Novější auto by nebylo špatný, ale musím souhlasit s ostatníma, radši oprav tuto stávající octu, než hledat něco jinýho, co by mohlo být opravovaný z ještě větší bouračky. Co se týká toho vyčíslení, tak 160 000,- je samozřejmě ve Škoda servisu, nech to udělat v nějakým dobrým malým servisu a myslím, že do max. 60 000,- se vlezeš, to by to auto muselo být rozbitý na sračku, aby oprava stála tolik peněz... Fakt zauvažuj o spravení tohoto auta, byla by ho škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 zajeď za Garnym a uvidíš, že 160 je scifi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Mam to ve známym servisu. Je to počítaný s origo škoda dílama. jsou to chladiče, chladičová stěna je celá vražená dozadu, xenon, nárazník, oba blatníky, okno, střecha, levý dveře oboje, pár věcí na podvozku, lak, kapota, podběhy a ještě další věci. dopadlo to hůř, než jsem čekal... navíc už mam vyhlídnutý nový žlutý a jedno černý. oboje se serviskou a původem z ČR. u jednoho ještě první majitel. a najeto ani ne 100 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 já ti prodám mojí, ale ne že skončí jak tvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 už mam vyhlídnutý 2 jiný. a fakt doufam, že už tak nedopadnou... neřikej, že jí taky prodáváš po tak krátký době?! proč tak brzy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 ještě neprodávám, ale uvidíme no..stěhování, komfort, rozbitý silnice, spotřeba..sešlo se toho hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Tu od Jorda bych bral vsema deseti. V tak zachovalem stavu a tak opecovavanou nesezenes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.