Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Tak mi prestala svietiť aj ľavá LEDka v parkovačkách.. problém podobný ako v pravej, vplyvom tepla výkonových odporov sa samé "odletujú".. :(

v pravej ten odopor odpadol úplne, tu povolila len jedna strana.. radšej som preletoval všetky tri tie odpory, ale v obidvoch prípadoch bol problém s týmto jedným odporom.. asi to bude tým že na ňom vzniká viac tepla, tento má odpor 120ohm a tie ostatné dva 80ohm..

post-120-1302970635_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska nahodil tvoje LED a ani jedna nesvitila... :( :D :D No nic rekl jsem si, budu reklamovat, ale nedalo mi to a zacal jsem premyslet... A to mam vysku alektro... no jsu debil... jsou tio prece diody...a dal jsem je obe opacne... ach jo ja su ale blbec... Vse OK a rekni kolik jsem dluzen jeste budu potrebovat tu sulfitku v modre... nemas ji nahodou????

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Tak mi prestala svietiť aj ľavá LEDka v parkovačkách.. problém podobný ako v pravej, vplyvom tepla výkonových odporov sa samé "odletujú".. :palec:

v pravej ten odopor odpadol úplne, tu povolila len jedna strana.. radšej som preletoval všetky tri tie odpory, ale v obidvoch prípadoch bol problém s týmto jedným odporom.. asi to bude tým že na ňom vzniká viac tepla, tento má odpor 120ohm a tie ostatné dva 80ohm..

Da se koupit cin s vyssi teplotou taveni... Ono staci i par stupnu a bede pokoj... Ten cin ma vetsi primes stribra...

Odkaz ke komentáři

dííky.. :lol: bola dobrá akcia v škodovke.. :D s pneu Pirelli P7..

mŕtvoly niee... ja som poctivý taxikár.. :D

v kufri sa vtedy viezlo asi 350kg betónovej dlažby k našim na záhradku.. :palec:

len stále nemôžem dokopať mechanika k tomu aby mi vymenil pružiny, bol týždeň na dovolenke a odvtedy si na mňa nenašiel čas.. :D

Da se koupit cin s vyssi teplotou taveni... Ono staci i par stupnu a bede pokoj... Ten cin ma vetsi primes stribra...

zatiaľ som to len priletoval tým istým a LEDku som otočil tým odporom nahore aby nevypadával a zatiaľ drží.. :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...