Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Marek to si ho nevidel vyliezať z tej RS-y... :smich::smich:

No veru islo sa z toho trochu tazsie :D ...v tej RSe by som presiel mozno 50km a zapichol to asi do najblizsieho stromu :smich:

Ale zalezi aj ako su vysedene a ako je nastavene operadlo, lebo ked som sedel v Peťasovych, tak to bolo celkom dobre...ale na dlhsiu trasu si to moc neviem predstavit.

Odkaz ke komentáři

maros to kde vidíš? :blink: šak tam je ručička rovno nahore na 90...

edit: jááj na polare.. :D no tak už som chvíľu stál aj na letisku aj na benzínke kde som to fotil... väčšinou tam býva tak 86 - 87.. vonku bolo 8,5°C a to mi bežne takto klesá keď zastavím, polar reaguje dosť rýchlo.. a teda je fakt že cca od Jihlavy som išiel len 120 km/h a na južnej spojke len 100 km/h...

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

maros to kde vidíš? :blink: šak tam je ručička rovno nahore na 90...

edit: jááj na polare.. :D no tak už som chvíľu stál aj na letisku aj na benzínke kde som to fotil... väčšinou tam býva tak 86 - 87.. vonku bolo 8,5°C a to mi bežne takto klesá keď zastavím, polar reaguje dosť rýchlo.. a teda je fakt že cca od Jihlavy som išiel len 120 km/h a na južnej spojke len 100 km/h...

aha,no ja diky polaru poznal ze mi terpostat otevira při 83. Po vymne 87 - parada.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Marek keď som skúšal prekódovať jednotku ABS tak mi to pri nakódovaní väčších bŕzd vždy vypísalo chybu takže som nakoniec ostal pri pôvodnom kódovaní.. práve dnes som bol na serviske pri 270t km a mechanik (člen aj tu na fóre) bol prekvapený aký rýchly nábeh majú.. :) ale tu je asi ten problém že v podstate pri tejto kombinácii brzdí predok skôr ako zadok a predné dosky sa mi tratia pred očami.. dnes už mi dorazili posledné diely na zadné brzdy takže len nájsť vhodný odtieň farby a hurá s nimi na auto.. :D

post-120-0-57659600-1401302249_thumb.jpgpost-120-0-21047000-1401302262_thumb.jpgpost-120-0-14232100-1401302273_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

presne tak.. :palec: síce je tam rovnaký tlak, ale tak isto je to jednopiest ako originál.. a plocha dosiek je určite dvojnásobná a na úplne inej páke.. pozriem zajtra v aute či mi tam ostal papier z bŕzd..

keď som raz trochu prudšie stúpil na brzdu keďže autá predo mnou nečakane zabrzdili tak som si skoro rozbil hubu o volant.. :lol::smich:

Odkaz ke komentáři

Marek keď som dnes v servise videl bez kolies jedničkového supa v laurine tak som neveril svojim očiam aké tam sú brzdy.. zadky boli určite menšie ako moje na taxíku a predky určite neboli väčšie ako moje pôvodné, teda od oka tam bolo max vpredu 280mm a vzadu asi len 232mm či tak nejako čo sa dávalo aj na OI... fakt mi to prišlo malé na také auto.. motor neviem aký tam bol, zase som nechcel behať po celej dielni.. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...