Storm Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Má pravdu ten Viktor. A pokud bys to krápek snížil, tak by ty podložky teprve vylezli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 No máte pravdu... ale tie lapače som tam pridával ja schválne takže tam asi ostanú... :P A o znížení uvažujem na jar, teraz na zimu to nechcem robiť, predsa len je to taxík a nie garážovaná leštenka... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 první taxi vysavač??? :P ok ,... može být! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Taxi vysavač?? Hmmm... :) len tomu asi ešte zmením zvuk... večer sa mi dostal do rúk jeden koncový tlmič s oválnou koncovkou a keď bude čas tak ho tam asi skúsim dať.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 tak to jsem zvědav.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Asi z toho nič nebude, už sa našiel kupec, ktorý ho silou mocou chce... tak mu ho asi nechám, bol na 1,4 benzíne tak neviem aký by mal zvuk na TDI... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Taxi vysavač?? Hmmm... :) len tomu asi ešte zmením zvuk... večer sa mi dostal do rúk jeden koncový tlmič s oválnou koncovkou a keď bude čas tak ho tam asi skúsim dať.... ;) to do taxíka nedávaj...kamoš má tlmič a hučí to ako sviňa až je to nepríjemné resp. ani repro sústava ho neprehlučí ;) , ale keď tento bol slabší tak za skúšku nič nedáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Dnes malý trošku rýchlejší výlet Senica - Malacky a späť... ale zase moc som to nepreháňal lebo bolo plno policajtov, takže len tak bežná v pohode jazda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 já umím za 6,2 taky... teda skoro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 ešteže si tam pridal to skoro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 (upraveno) Takto dopadli pneumatiky, ktoré načala zadná náprava kde začali hučať... Ale vydržali celkom dosť, na to že som ich kúpil už jazdené s cca 4mm vzorom, tak boli 8t km vpredu, potom 10t km vzadu kde začali hučať tak išli naspäť dopredu ale do kríža keďže sú smerové, teda ľavá doprava a pravá doľava a tam sú ďalších 11t km Asi ich budem musieť vyzuť a zahodiť, lebo ak si toto všimne policajt tak to mám asi najmenej za 100€... Upraveno Září 29, 2009 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Lubo smerovú gumu nemôžeš dávať do kríža,môžu sa meniť len na tej istej strane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Nebooj... to viem... boli otočené na diskoch tak aby to bolo dobre... Zase až taký amatér nie som, aj keď občas to vidím, že niektorým je to úplne jedno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 já myslel, že když jsou směrový dezény, že jsou prostě levý a pravý pneu... a že to prohazovat prsotě nejde... leda přede x zadek ale v rámci jedné strany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Jasne Lubo potom to je v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 já myslel, že když jsou směrový dezény, že jsou prostě levý a pravý pneu... a že to prohazovat prsotě nejde... leda přede x zadek ale v rámci jedné strany... Ide, ale nemôžeš len zobrať kleso z jednej strany a dať ho na druhú celé ako je, ale musíš tú pneumatiku otočiť na disku tak aby bola v smere jazdy, teda tá hrana čo je na pravej strane vo vnútri bude na ľavej vonku a naopak, chápeš?? len to nespravíš na chate... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 jj rozumím tomu... koukal jsem na Otesánkovo bačkůrky a pochopil jsem to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 No vidíš jaký si šikovný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 (upraveno) Lubo: já jsem se dnes dostal poprvé v životě na spotřebu ve městě 9,2 na hificáru.Nechápal jsem z toho Upraveno Září 30, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 nejak hodne!!! Hahaha .... Slavne TrDlidI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Romane tak to si mu musel slušne dávať.... alebo to bola len nejaká krátka vzdialenosť, to ráno keď idem do roboty tých 600 m tak mávam takú spotrebu... Mal som už po piatich kilometroch aj okolo 15, ale pri 30 km to už bolo pod 8,5... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Romane tak to si mu musel slušne dávať.... alebo to bola len nejaká krátka vzdialenosť, to ráno keď idem do roboty tých 600 m tak mávam takú spotrebu... Mal som už po piatich kilometroch aj okolo 15, ale pri 30 km to už bolo pod 8,5... Lubo: právě že to bylo děsny popojiždění.Když tomu dávám třeba na dálnici tak se nad 7,5 v pruměru se stejně nedostanu.Je to tim poskakováním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 No to máš pravdu... ale aj keď jazdím len čisto po meste tak som niekde 7,6 - 7,8... to si neviem predstaviť to poskakovanie keď si mal až takú spotrebu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 to do taxíka nedávaj...kamoš má tlmič a hučí to ako sviňa až je to nepríjemné resp. ani repro sústava ho neprehlučí :) , ale keď tento bol slabší tak za skúšku nič nedáš Tak toto je on... ale skúška sa už konať nebude lebo včera som ho predal... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Pekné Corrado... Ale chcel som skúsiť aký by to malo zvuk z TDI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 TDi nikdy neudělá takovej zvuk jako benzin.Bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 No to viem Romane... preto som to chcel vyskúšať čo to spraví, keďže som ten výfuk počul na benzíne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 najlepší zvuk mala aj tak tá "chladnička" na Škodahome ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 No tak to bolo brutálne... zase až také úpravy nemienim robiť.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.