Milda TSI Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Ahoj Kluci Také bych chtěl předvést svoji Octávii II Facelift. Takže jedná se o model 1.4 TSI 90 kw, výbava Elegance. Navíc jsem z výroby objednal jiné rádio - Bolero, 16" kola ( teď už mám 17" ), zadní stěrač, automatické sklápění bočních zrcátek, alarm, dekor obložení palubní desky ( dřevo ), multifunkční volant. S autem jsem si trochu pohrál a ještě bych ho chtěl poslat k zemi a udělat nějaké audio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 a hele jako Cjoctavian jen musim rict - drevo za me neeeeeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 a hele jako Cjoctavian :D jen musim rict - drevo za me neeeeeeeeee No mně se také to dřevo moc nelíbilo, chtěl jsem spíš imitaci hliníku jako má RS, ale to bohužel nenabízejí :D tak jsem musel vybrat tento. Ten stardantní co se dává do Elegance se mi moc nelíbil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 rovnaky naraznik, rovnaka farba, rovnaky motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 rovnaky naraznik, rovnaka farba, rovnaky motor :) No vždyť říkám máme stejný vkus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Auto hezky, ale to drevo Nech si to potahnout folii vcetne list a bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Auto hezky, ale to drevo :D Nech si to potahnout folii vcetne list a bude to super :) Já vím chlapi to dřevo už je mimo mísu, ale jak říkám z toho co se dalo vybrat do výbavy tak se to hlavně líbilo mé manželce. A asi to většina z nás zná že barvu a potažmo tyto lišty vybírala moje drahá polovička. Ale co už jsem si nějak zvyknul :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 ukecej svoji drahou polovičku na klavírově černou co L&K, a nech to stříknout nebo vyměnit, to by se jí mohlo zamlouvat taky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 :lool: za motor! Dekor je takový zvláštně výrazný a ne úplně do OII sedí, ale taky to trochu zkreslují fotky, ve skutečnosti bude vypadat jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 No koukám, že se tady rozpoutala poměrně velká diskuze na téma dřevo. Uvažuju o tom že nechám stříknout střechu na černo a při té příležitosti bych nechal udělat i ten dekor :lool: Co myslíte mám nechat nastříkat i nějaký pruh na kapotu a 5 dveře nebo mám jenom nechat střechu?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 dej si tam co se ti zlibi ale udelal bych to folii a ne strikanim, cena je jinde, odstraneni celkove jednodussi i instalace jednodussi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 :) za motor! Dekor je takový zvláštně výrazný a ne úplně do OII sedí, ale taky to trochu zkreslují fotky, ve skutečnosti bude vypadat jinak. No díky motor musím uznat, že se povedl ;) je pěkně živej až na tu spotřebu. Pokud to chci pořádně protáhnout a třeba v Německu nebejt na dálnici žádná brzda tak se s tím dá upalovat i 180 km/h v kuse ale pak ten pohled na Maxi dot mně donutí stáhnout tempomat o trochu dolů :lool: dej si tam co se ti zlibi ale udelal bych to folii a ne strikanim, cena je jinde, odstraneni celkove jednodussi i instalace jednodussi Jo dík za nápad :D super tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 S pruhama na kapotu neblázni, to už je snad přežitek. A i tu střechu bych udělal jen fólií, stejně jako lišty, přece jenom se to dá vzít zpět a navíc lišty ve dveřích se bez demo budou stříkat blbě, demontáž je komplikovaná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 pěkná barva... ale dřevo se mi taky nelíbí nechápu proč tam furt cpou ten ořech nebo co to je za vzor... Kdyby udělali nějaký moderný dřevo s jemnou strukturou buk nebo javor to by se možná dalo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Je hodně výrazné a navíc vedle těch lacině vypadajích plastů působí jako tuzing. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 jedine drevo, ktore ja uznavam, je stiepany bambus v A6... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 No jo, ne nadarmo máš v profilu pandu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 :) to mi ani nenapadlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 no nějaký takový odstín dřeva mi taky nevadí... Mildo: taky nejsem zastáncem pruhů ale pokud se ti to líbí tak to tam dej. Jinak bych taky volil fólii jak už řekl olaf cena jinde, když se ti to nebude líbit tak to sundáš, a taky aplikace trvá podstatně kratší dobu než lakování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 hm bambus moooc pekne ! do OII se to nějak nehodí, ale jinak vypadá vozík výborně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Díky za rady a nápady. Já jsem nemyslel udělat pruhy ve stylu 2 přes celé auto jenom jsem chtěl to auto nějak oživit :D a tak asi bude jenom černá střecha. A ta folie je opravdu super nápad vůbec, mne to nenapadlo ( to asi že mám velmi dobrého lakýru :) ), ale je fakt, že když se mi to po čase znelíbí tak to strhnu a je to.. to chjetjov: Máš krásně udělané auto :D tuhle jsem tě tuším viděl v Boleslavi nejseš také odsud?? jedine drevo, ktore ja uznavam, je stiepany bambus v A6... Máš pravdu, ale cenově jsme úplně v jiné dimenzi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Taky jsem viděl v boleslavi podobnou oktu jako máš takže jsi to byl ty :D jj tak to jsme se potkali a možná i vícekrát :) jinak díky za pochvalu snažím se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nerOll Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 ale na tom obrazku je interier audi a7 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 pekna octa prvy krat vidim drevo ako to vyzera a niesom veru nadseny :D v SII to vyzera lepsie ;) ak by si chcel tie diely dat do folie ala im. hliniku kludne daj vediet mam od 3M-ka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 ale na tom obrazku je interier audi a7 ... nemas pravdu je to fotka z prezentace nove A6 avant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Já v té audině neseděl, ale je to jak píše Olaf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Taky jsem viděl v boleslavi podobnou oktu jako máš takže jsi to byl ty :) jj tak to jsme se potkali a možná i vícekrát jinak díky za pochvalu snažím se No a teď se nabízí otázka: Jsi a nebo nejsi z Boleslavi?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Pod avatarem ma napsano Praha ale pres tyden je v Bolce. jde ve slepejich sveho starsiho bratra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Ty woe, Ty se jím dneska nějak chlubíš, tady i tamhle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Květen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Pod avatarem ma napsano Praha :) ale pres tyden je v Bolce. jde ve slepejich sveho starsiho bratra :D Díky za odpověď, a nedělá náhodou ve fabrice? To by jsme mohli hoditřeč ;) Já dělám přímo na Octáviich na montáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.