Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

no řeknu to lehce a stručně prasklý okno, haubna se střechou vypadá tak že bych na ní mohl hrát kuličky a ještě to odnesl přední levý blinkr :lool: kroupy jedny zasr.... když to viděl Michal s Navarem tak mě litovali :pivo: ale co stalo se a nikdo z nás to nevrátí jen doufám že to půjde opravit z havarijky a že mi auto nedaj na odpis. Ikdyž to by taky nebylo špatný, protože by pak už bylo auto nejspíš rovnou moje a ode mne by ho koupila matka a já bych si pak koupil nový a nejspíš opět octu :) ale II

Odkaz ke komentáři

Živočich7007: mám tu fotku řitky chceš ji fakt sem pro inspiraci? :lool:

Sterny : jo ve zprávách sem toho viděl dost ukaž jak moc to špatně dopadlo...tady u nás snad nikdy kroupy nepadaly ale zrovna jsem byl tu noc na noční v praze a tam to bylo teda vostrý normální řeka byla ze silnice

Odkaz ke komentáři

tak dnes jsem se dozvěděl přibližnou sumu co bude stát oprava mého vozu :palec:

v háji je: Kapota

Střecha

Páte Dveře

Pravý a Levý blatník

Levé Přední a Zadní Dveře

Levý bok

Levý přední blinkr

A Čelní Okno

---------------------------------

Suma sumárum cena přibližně přesahuje

60 000,- s prací a lakováním :lool:

Odkaz ke komentáři

no a nejlepší je že se dostanu v servise kde fachčí táta nejdřív za 3 týdny takže si musím zatím nějak poradit ale nejvíc mě štve to že mi budou do auta řezat :)

ale bude aspoň dokumentace jak probíhají změny zaúkoluju tátu aby mi to fotil :lool: ať na tu polízanici mám taky nějakou vzpomínku a budu moct taky vzpomínat :palec:

Odkaz ke komentáři

míšo koukal jsem k tobě do vlákna vypadá to pěkně ale jen aby ti to nemávalo jako to minulé co si pak tak hezky zahodil :palec: a co když se ti to má srá..... na hlavu tak aspoň pořádně nééééééé :lool: a já to beru tak jak to je a nic s tím nenadělám

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...