Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

No voe, to ja vim, ze je to bleskem, vy jste ale chytri kluci, jsem rad, ze takovi jednou povedou EU. :o :lool: Jen kdyz na to treba zasviti slunicko, ze se to dost leskne (eventuelne), tak jsem to myslel.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

tak tady ti houmiku přidám foto bez blesku :) a přidám další věci v carbonu :D

když jsem byl v tom lepení tak jsem si aspoň opravil box na subáč :D a než abych ho lakoval tak jsem ho jednoduše polepil :lol:

Prtotože jsem pomáhal GOWSTERovi polepovat jeho interier carbonem a to co mu zbylo mi nechal :lol:

post-581-1309454723_thumb.jpg

post-581-1309454867_thumb.jpg

post-581-1309455140_thumb.jpg

post-581-1309455267_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Kluci řeším takový delikátní problém a potřeboval bych s tím poradit :lol: přehřejvá se mi zesík a tak tam chci dát větráčky myslíte si že budou stačit 2 o rozměrech 4x4 cm ????? a dal bych je tam tak jak je vyznačeno na obrázku(1 bych hrnul vzduch do vnitř a druhým zase ven??) ..... myslíte že to bude stačit nebo bych jich tam měl dát víc??????? a taky bych potřeboval poradit jak a kam bych to měl zapojit :lol:

post-581-1310925904_thumb.jpg

post-581-1310926048_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak dnes mi přijela loketka čímž děkuji BADYSovi :palec: a navíc už je i dávno hotový chlazení na zesík dal jsem tam ty větráčky 4x4 cm a musím říct že to stačí :D parádně to chladí... :D to už mám sice delší dobu ale pořád nemám čas to tady nějak aktualizovat :D zítra nafotim a nahraju to sem :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...