Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 ale jde to sehnat jen se musíš ptát šikovně a těch správnejch lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Tady jinak přidávám fotky kdy už je to hotový i s těma detailama plus něco staršího folie na sloupkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) tak tady jsou fotky z výroby: Nejdříve to začlo vyndáním zadních sedaček viz http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaSedacek.htm Dále jsem musel odšroubovat stření pás abych mohl vyndat původní koberec Potom jsem začal měřit,řezal a zkoušel pasovat OSB desky aby mi to tam vůbec drželo.Vzniknul z toho takovej mnohoúhelník.Pak jsem podle těch OSB desek vyřízl ten samý tvar jen jen z užší desky o 2cm vyšší aby mi fungoval jako stěna.Ty dva kusy jsem sešrouboval k sobě a dal je na místo totéž jsem udělal z druhou stranou. Pak jsem si vyřízl spodní desku,která mi slouží jako podlaha a při tom mi drží stěny u koberce. Pak už jsem jen vyřízl Z OSB desky Vrchní díl který jsem si rozdělil na 3 kusy a v tý v popředí jsem si udělal díru abych to mohl nějak vyndat. :D Pak už jsem jen čalounil,lakoval a pasoval subwoofer(na ten jsem si vyřízl díru a trochu ho zapustil protože byl moc vysoko a překážel platu). No jak jsem čalounil tak jsem použil koberec co tam byl a vyšlo mi to jen tak tak :) A výsledek vidíte sami :P :) A taky jsem přidám rozměry ať si to můžete spasovat sami jinak mi to s tím čalouněním trvalo cca 7 hodin Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 jo za tu dřinu to nakonec stojí za to i když to mohlo být lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 tak tady jsou fotky z výroby:Nejdříve to začlo vyndáním zadních sedaček viz http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaSedacek.htm Bože ted si mě přivedl na myšlenku a dotaz: Jak se dostaneš k heveru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 bez problému spodek jsem si taky poupravil a není to žádný problém,jen když budu vyndavat rezervu tak je to horší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tak tady je nejnovější věcička/y opěrky halvy z OII, jsou sice černý ale to neva stejně si chci pořídit potahy od MAD tak půjdou přetáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Pěkné, kde se berou a kolik stojí ? Přemýšlel jsem nad nima minimalně dozadu. (tyjo , ja vzadu uprostřed nemam myslím díry na opěrku hlavy,nebo mam ? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 hele pročti si to tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=54868 Tam najdeš potřebný info. Jinak se taky zkus ptát po vrakáčích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Pěkná pěkná slečna Ten kufr se mi líbí. Máš stejně nalepenou clubovou samolepku stejně jak já Taky je to Tourka že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Jasně že je a mám ji moc rád ;) hlavně ať mi dlouho slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 kufr máš moc peknej , ja jsen to udělal jinak, protože mam pod podlahou zesilovače tak aby ta podlaha neco udržela ale z rezervou jsme na tom uplne stejne možna ještě huř,ja bych musel všechno vyndat muziku taky!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 (upraveno) dík kenny to já si tu podlážku co mám skrytou seřízl na 3ks takže to mám bez problému s tím sem totiž počítal a tak jsem si tam všechno nandal a zkusil jsem si jestli půjde rezerva ven. A ono ejhle když jí budu vyndavat,tak jediný budu muset truchu nazvednout desku se subwooferem a kolo půjde ven bez problému ;) ;) Tak taky nahoď tu svoji krasavici ať se na ní můžem podívat ;) Upraveno Srpen 29, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 (upraveno) dík kenny to já si tu podlážku co mám skrytou seřízl na 3ks takže to mám bez problému :lool: s tím sem totiž počítal a tak jsem si tam všechno nandal a zkusil jsem si jestli půjde rezerva ven. A ono ejhle ;) když jí budu vyndavat,tak jediný budu muset truchu nazvednout desku se subwooferem a kolo půjde ven bez problému ;) :palec: Nejseš jedinej ja ji asi už asi 3krát předělaval a ještě pujde ven jednou doufam z už naposledy dočkaš se ale nemužu se dokopat a nafotit ji dám sem zatim jednu ale auto se furt doladuje tak ted uz vypada zase jinak ;) Upraveno Srpen 29, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 (upraveno) to já ji dělal cca 7 hodin a myslel jsem chvíli že se na tu podlahu vyse..... ale pak jsem si řekl že s tím budu asi 1 kdo jí bude mít hatchbacku a tak jsem pokračoval Upraveno Srpen 29, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 jasný to znám ja ji taky pořád upravuju jsem zvědavej co si na ní vymyslím příště.Hmmmm už mě něco napadlo tak teď si to v hlavě přeberu,zkusím si to taky nějak představit a pak to začnu realizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 jasný to znám ja ji taky pořád upravuju jsem zvědavej co si na ní vymyslím příště.Hmmmm už mě něco napadlo tak teď si to v hlavě přeberu,zkusím si to taky nějak představit a pak to začnu realizovat. ahoj koukam se jen jestli jsi uz neco vymyslel? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 Krásná kára =) Až tam na ní hodíš kolečka, bude to opravdu mazel =) Ať ti to jezdí! Hlavně bez závad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 ahoj koukam se jen jestli jsi uz neco vymyslel? :D už to mám hotový a zatím jsem rezervu vyndavat nemusel tu spodní podlahu mám 3x říznutou takže ji můžu kliďánko vyndat Krásná kára =) Až tam na ní hodíš kolečka, bude to opravdu mazel =) Ať ti to jezdí! Hlavně bez závad :lool: Dík taky se už na ně těším bohužel mě teď čeká prasklej chladič kterej musím vyměnit ;) aby my šel climatronic tak jak má ;) ale pak je nařadě exterier už se na to těším :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 To máš pravdu! Opravy, které jsou potřeba mají přednost před zkrášlováním vozidla.. Takže já osobně ho nikdy s takovou neupravím dle představ :D :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 To máš pravdu! Opravy, které jsou potřeba mají přednost před zkrášlováním vozidla.. Takže já osobně ho nikdy s takovou neupravím dle představ :lool: :( Ale jo upravíš si ho časem a na tý tvý je taky vidět kus práce já teď hlavně upravuju interier a prostor motoru chce taky zkrášlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 už to mám hotový a zatím jsem rezervu vyndavat nemusel tu spodní podlahu mám 3x říznutou takže ji můžu kliďánko vyndat :) Tak já ti trošku ufouknu kolečko a stopnu ti to! Jako u F1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Jen abych to pak neudělal já tobě to bych nad tebou vyhrál i bych si stačil vypít kafe který nepiju protože než bys vyházel ten bordel pod tou podlahou tak já už bych sklízel :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Jen abych to pak neudělal já tobě to bych nad tebou vyhrál i bych si stačil vypít kafe který nepiju protože než bys vyházel ten bordel pod tou podlahou tak já už bych sklízel :D :D :D ......voe to je sistematický pořádek,vše tam najdeš! Drž mi palce do neděle na tu muziku je vyndaná z O1 combi tak by to bylo super! Jak to klapne jde tam a pak už jen tuc,tuc,tuc ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Jasný už se těším až usliším tu tvou oblíbenou dvojku EVU a VAŠKA :D to si pak zapnu DRUM AND BASE a ty budeš poslouchat to co já :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 tak po delší pauze jsem si zase trochu hrál s autem nastříkal jsem si prostor motoru ;) A ještě si zítra udělám osvětlení kliček dveří abych je v noci našel :) a taky si udělám osvětlení nohou abych viděl na jaký pedál zrovna šlapu :lol:tak sem pak dám foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Jsi to mohl při stříkaní vytáhnout z auta, jelikož jsi si nastříkal i kastli :) nechť korozi zažehnáno ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 To jo, to si mel, ted to nevypada moc dobre... :) a mohl jsi pouzit par vrstev prekryvaciho bezbarveho laku... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 tak po delší pauze jsem si zase trochu hrál s autem nastříkal jsem si prostor motoru ;) A ještě si zítra udělám osvětlení kliček dveří abych je v noci našel :) a taky si udělám osvětlení nohou abych viděl na jaký pedál zrovna šlapu :lol:tak sem pak dám foto ;) Co to má být? On už je duben?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.