pistelacek Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 nevíte někdo,jak vyjmout starou manžetu a namontovat novou? nevim jak do toho, na válečku jí sundam snadno, ale jak ve třmenu?? A ještě nedělal někdo z vás nějakej klíč na stáčení toho válečku? Někdo mi říkal že tam pasuje klíč od flexy,nebo prý na ořech navařit šroubky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 (upraveno) Já to dělal klíčem z flexky. Ve třmenu je drážka pro manžetu, vyšrubuješ pístek a sundáš manžetu. Při montážu jsem nasadil na začátek pístku, pak jsem nasadil manžetu do třmenu, usadil a šruboval. To bylo na Audi 80, tady to bude myslím stejné. Měl jsem rozbraný celý třmen, nevracela se mi ručka, to byla práce, moje nervy :-) Upraveno Květen 23, 2011 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 no nedokážu si představit,jestli se tam ten klíč od flexy vejde... No jinak tu manžetu zkusim,snad se povede :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Já to dělal klíčem z flexky. Ve třmenu je drážka pro manžetu, vyšrubuješ pístek a sundáš manžetu. Při montážu jsem nasadil na začátek pístku, pak jsem nasadil manžetu do třmenu, usadil a šruboval. To bylo na Audi 80, tady to bude myslím stejné. Měl jsem rozbraný celý třmen, nevracela se mi ručka, to byla práce, moje nervy :-) mohl bys mi prosim popsat, jak jsi rozebral cely trmen? dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 (upraveno) Ja to delal u audiny a u passatu. Okta ma ten trmen trochu jiny, je tam ovladani rucky ze zadni strany u audiny bylo nahore. Ale vevnitr to bude mozna podobne. Vysrubovat pistek, a ve trmenu by mela byt videt takova klec na segerovce, kteta drzi pruzinu. Odjistit segerovku, vyndat pruzinu, pak to jde cele rozdelat. Je treba mit repas sadu s tesnenima. Nejhorsi je to dat zpatky dohromady. Musis stlacit pruzinu a dat zpet segerovku. Nejlepsi je stolarska sverka s trubkou. Je strasne malo mista, prace pro gynekologa Opet upozornuji ze takto to bylo na oooo a VW z roku 93. Pisi z mobilu, proto bez hacku a carek. Upraveno Červen 4, 2011 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 moc dik za info. zkusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.