Michael99 Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj, nevíte, jaká výbava měla elektricky štelovatelný sedačky? Docela by se mi to líbilo i kvůli paměti různých nastavení. Nevíte jestli se to dělalo i u eresových Octavií? Předpokládám správně, že mi to asi nikdo nedodělá, ale musel bych měnit celý sedadla? Díky, M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Podle mě Laurin a Klement. Ano musíš vyměnit celé sedačky. Místní GURU to umějí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Když to je právě ono...mám OI RS a jiné sedačky bych tam nechtěl (ladí pěkně s interiérem).....znamená to, že bez výměny sedaček mám smolíka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Tak tak.... A nebo nějak napasovat potahy z Tvé RS na sedačky z Laurinky. Jestli to ale půjde... Když někteří servismani umějí všít vyhřívané dečky do normálních sedaček tak tohle by možná taky šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Já jsem kdysi uplně náhodou koupil RS sedačky a řidiče je elektrická, od té doby jsem žádnou podobnou ještě nikde nepotkal. Co se týká elektriky, stačí napájení a připojit na CAN a frčí to, pro kompletnost všech funkcí je potřeba sehnat ještě zrcátka s pamětí ( ty mám, ale ještě jsem je nestihl namontovat a zapojit) a dál teď z hlavy nevím, ale mám pocit že jsem kdysi dělal nějaký návod na zapojení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 mazec!!!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 (upraveno) Tak to koukám, nečekal jsem, že se dělaly i v elektrice. Tak to asi člověk jen tak nesežene....možná někde v Německu... Upraveno Srpen 1, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Jak řikám, ještě jsem se nesetkal s druhou takovou to sem sledoval fóra hodně, ovšem v zahraničí jsem nepátral. Je taky dost možný že si někdo dal tu práci a předělal to, ale to už nevím, kdysi jsem je uplně náhodou koupil od jednoho kluka co je původně měl do svýho auta, ale pak pořídil něco jinýho, tak se mu váleli doma. Byla to docela sranda, protože jsem koupil Octávku a druhý den na to jsem měnil sedačky :) .. přikládám ten stručnej popis zapojení, neni na tom nic, pokud člověk chce pouze základní funkce. Aby chodili stačí zapojit napájení, pro paměti je už potřeba spojit sedačku s komfortní jednotkou. Zapojen__elektricky_ovl_dan_ho_sedadla_s.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj Všem jj OI RS elektrická sedačka je trochu unikát :-)))) mám to doma vše připravené sedačku,zrcátka,kabeláž prostě vše co je na to potřebné...na mojí RSI bohužel už to mám asi 3roky a není čas to udělat :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 to bude autak Martas, az tam nahazis vse, co mas koupeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 A kde se to dá sehnat taková O1 RS sedačka z elektrickým nastavením?? nebo spíš kde se to dávalo jen do nějakých exportních vezí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 (upraveno) Já bych řekl, že líp se sežene "obyč" elektrická, a pak na ni ty RS molitany a potahy přestrojit Upraveno Srpen 5, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Přesně tak sehnat normální el. a to je dnes stejně problem no byl i předtím :-)) a holt to rozebrat a přestrojit...el RS je naprosto velká náhoda.....já to snad ted také už konečně udělám at to člověk užije když už to je připravené:.-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.