Přejít na obsah

Elektricky seřiditelná sedadla

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Já jsem kdysi uplně náhodou koupil RS sedačky a řidiče je elektrická, od té doby jsem žádnou podobnou ještě nikde nepotkal. Co se týká elektriky, stačí napájení a připojit na CAN a frčí to, pro kompletnost všech funkcí je potřeba sehnat ještě zrcátka s pamětí ( ty mám, ale ještě jsem je nestihl namontovat a zapojit) a dál teď z hlavy nevím, ale mám pocit že jsem kdysi dělal nějaký návod na zapojení.

post-24-1312127118_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak řikám, ještě jsem se nesetkal s druhou takovou to sem sledoval fóra hodně, ovšem v zahraničí jsem nepátral. Je taky dost možný že si někdo dal tu práci a předělal to, ale to už nevím, kdysi jsem je uplně náhodou koupil od jednoho kluka co je původně měl do svýho auta, ale pak pořídil něco jinýho, tak se mu váleli doma. Byla to docela sranda, protože jsem koupil Octávku a druhý den na to jsem měnil sedačky :) .. přikládám ten stručnej popis zapojení, neni na tom nic, pokud člověk chce pouze základní funkce. Aby chodili stačí zapojit napájení, pro paměti je už potřeba spojit sedačku s komfortní jednotkou.

Zapojen__elektricky_ovl_dan_ho_sedadla_s.doc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...