Goldik Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Ahoj, mám problém. Koupil jsem octávii, ale nejde spustit rádio. Připojím rádio ke kabelům, mechanika rádia zavrčí a konec. Rádio nejde spustit. Nevíte co s tím může být?? Rádio je v pořádku, takže to musí být někde v kabelech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Ake je tam radio? Montoval si ho ty, alebo bolo uz vlozene? Treba poskytnut viac info... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goldik Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Je to rádio Sony. Když sem auto kupoval, tak mi bývalí majitel řekl, že udpojoval subwofer a rádio přestálo fungovat, ale že je jen vypadlý nějaký kabel. Rádio už tam bylo, když jsem auto koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 kontroloval jsi také pojistky? Nemyslím ty u rádia, ale klasické, hlavně ty mini. Jak je zapojený ISO konektor? Není tam náhodou něco navíc ze "škodovky". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goldik Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Pojistku jsem kontroloval. Oni tam jsou ještě nějaké mini? Večer přidám fotku těch konektorů, protože tomu vůbec nerozumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Klasické pojistky v autě - z boku palubovky od řidiče. Autorádio má jen jednu pojistku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 řekl bych dvě pojistky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goldik Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Ale kdyby byla špatná pojistka, tak by se přeci nenahrála mechanika po zapojení rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 A kontroloval jsi je? Co ten konektor? Máš tedy ty fotky. Jaké přesně to je Sony??? Pro "obyčejné" rádio stačí mít zapojeny v ISO konektoru piny 4, 7, 8 a eventuelně 5 (napájení antény přes fantoma) TO milhausek: Autorádio má IMHO jednu pojistku, další jsou pak v autě.... To ano.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goldik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Tak závada už je vyřešena. Byl špatný konektor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Čabas Mám taky problém tam dát radio, rozebral jsem kastlík pod radiem, výdechy topení a stejně to tam nedam, minimálně 2cm mi furt kouká, jaký plast seříznout máte na mysli? Mě tam vadí ta schránka větrání, tu snad řezat nemůžu, ne? jsem na to lama, prosím poraďte, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 podla mna ti len vadia kable za radiom! musis ich tak nasmerovat,aby ked si zatlacal radio do vnutra,tie kable isli smerom do volneho priestoru pod palubkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Už jsem to vyřešil, uřízl jsem ten zadní plast a je to už lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian II Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 O2, r.v. 2005, mám stále napětí na pinech A4 i A7. Směrem od rádia až do kabelového svazku není s žádnými dráty manipulováno. Poradíte kde je zakopáno? Rád bych získal na A7 napětí až po zasunutí klíčku. Dosud mi to nevadilo, ale teď jsem připojil rádio, kterému svítí displej i po vypnutí rádia a odejmutí panelu proti odcizení. Svit displeje přiláká zloděje :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian II Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Už jsem to vyřešil. U mého auta neřeší spínací napětí CAN. Našel jsem si pojistku, kde je napětí po zapnutí klíčku. Z té jsem vyvedl drát, v původní svorkovnici jsem původní drát spínacího napětí ucvakl a nahradil nataženým drátem. Osobně to považuji za dočasné řešení. Nechci mít pořád zapnutý klíček, když chci poslouchat rádio. Nevíte někdo, jak to jednoduše vyřešit? Existuje místo, kde se objeví napětí po odemknutí auta? Existuje nějaký CAN BUS adaptér, který to pomohl řešit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 CAN adaptér by měl jít objednat přes příslušenství VW - je to sada pro passat 3C. Jenom cenovka je cca 4 tis. Kč jedná se o S- kontakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SA-Marek Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Ahojte vsetci :) potreboval by som od vas jednu radu, nikdy medzi predchadzajucimi odpovedami som to nevedel najst. prave som vybral z octavie II 2007 original radio 1din a nahodil som tam svojho pioneera. to radio malo strasne cudny seriovy konektor a kupil som si prevodnik na ISO konektory. v prevodniku na napajacej strane mi idu 3 kable, zlty cerveny a cierny , .... pini treba pozastrkavat ale tomu som rozumel tak to nebol problem, cierny gnd a cerveny alebo zlty klucik a 12v , to je jedno uz ako su napojene lebo na ISO- euro konektore si to viem prehodit spojkami. no ale tu nastava problem, nech ot prehadzujem ako chcem radio berie zlty kabel ako pamat a cerveny ako 12v z klucika, lenze nereaguje na otocenie klucikom. nech to prehadzujem ako chcem, klucik nehra ziadnu rolu :( jedine ked rucne spojim-rozdelim cerveny kablik tak vtedy sa zapina radio aj s pamatou.....chcel by som aby mi to slapalo na pootocenie klucikom, vedel by mi s tym niekto pomoct ? dakujem za kazdu odpoved !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 a proč se nepodíváte do sekce pro OII a řešíte to v této sekci pro OI??? tam se taky zabývají elektrikou.... Dle mne již OII bude mít trošku jiné řízení rádia.... ne přes S-kontakt... EDIT Abys věřil, že je to tak, přečti si o tom třeba na jiném fóru, na které je zde zakázáno odkazovat. ALE HLAVNĚ V SEKCI Octavia II, nikoliv Octavia I. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SA-Marek Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 a proč se nepodíváte do sekce pro OII a řešíte to v této sekci pro OI??? tam se taky zabývají elektrikou.... Dle mne již OII bude mít trošku jiné řízení rádia.... ne přes S-kontakt... EDIT Abys věřil, že je to tak, přečti si o tom třeba na jiném fóru, na které je zde zakázáno odkazovat. ALE HLAVNĚ V SEKCI Octavia II, nikoliv Octavia I. Prepac, ozaj som aj videl ze je tu sekcia O2 a myslel som ze pisem spravne, mozte to tu premazat, az teraz som si vsimol ze som to hodil zle, tak este raz sorry, pisem to inde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.