danny123 Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Ahoj jsem tu v celku nový a auto mám tak měsíc 1.9/77KW 2006 moc se omlouvám jestli to tu již někdo řešil a já nenašel, ale mám problém ten že pokud se auto zahřeje tak 90 a někde popojíždím stojím na křižovatce nebo přijedu a stojím na volnoběh tak se auto začne mírně chvět je to cejtit v sedačkách(masážní sedačky a na podlaze to jde do nohou, otáčkoměr se ani nehne není to stojnoměrné, nevíte někdo prosím co to muže být... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Čau, tak stejnej problém řeším i já,nejdříve mi jeden Šaman poradil že je setrvák v háji,tak jsem ho nechal vyměnit i se pojkou. Bohužel stejný problém,nechal jsem napíchnout na VAG,něco jim to ukázalo na vstřiku,ale že si nejsou jisťí,kterej cuká,včera mi ve Škodovce čistili vstřiky ultrazvukem a škubání stále přetrvává na neutrál a při dobrždování v tahu NE. Auto nekouří otáčky padají cca 750min,tak už nevím co sťím,jestli je vstřik v hajzlu nebo jestli není něco špatně v elektrice. Jinak mám 2.0TDI 103kW BKD. Jestli někdo má podobné zkušenosti a vyřešil je budu rád za radu. Děkuji :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danny123 Odesláno Červen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Ahoj ještě se zeptám kolik ta Tvoje Octava má najeto a co něco Ti našli přes Vag já mám 85tis.km, ale ješte jsem mluvil s kamaradem co měl podobný problém cesták najeto přes 180tis.km a i u něho byly ze škodovky bezradní než zjistily že má vyklepané vztřiky v hlavě, takže mu místo nové palice udělalali zapouzdření, udajně to dělalo míň ale přeci. kam jezdíš do Polly, Exner,Porche Prosek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Mám najeto 93tis,ale už tozačalo blbnout v 65tis,jezdím do Čakovic Elso,povýměně setrváku se to zhoršilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Pravdepodobne dvouhmotnostni setrvak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.