Kimrider Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím, že motor se normálně v pohodě ohřeje. Při ohřívání je hadice do chladiče teplá, ale co jde hadice od termostatu ta je nomálně studená, čili termostat se zdá být OK. Ale když jedu a z kopce nechám zařazený kvalt a pustím plyn tak po chvilku začne teplota motoru padat. Jakmile se zase rozjedu tak teplota vyleze na devadesátku... Hadice do chladiče nebo z chladiče nejsou natlakované... Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Vyměň termostat (zustává otevřený), měl jsem to samé a po výměně termostatu už teplota nepadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 A taky se ti normálně ohřálo ? Nebo se ti to ani neohřálo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Voda se ohřívala úplně normálně, ale za jízdy nebo když jsem jel z kopce bez plynu mi ta teplota padala (termostat zustával pořád pootevřený), po výměně termostatu je vše v pořádku a i voda se ohřívá o něco rychleji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Na svém starém autě (1.8T AGU) jsem měl podobný problém a podle diagnostiky bylo to jen nějaké čidlo, kvůli kterému blbnul ukazatel na palubovce. Motor normálně šlapal, po startu se na pár kilometrech zahřál na běžnou provozní teplotu, ručička vyletěla nahoru, a i v abnormální zimě topil jak měl. Ale ve chvíli, kdy jsem jel „normálně“ a motor nedostával aspoň trochu záhul, tak teplota na ukazateli padala někde až k 50 stupňům. Několikrát jsem to tehdy řešil se svým servisákem a už se nepamatuji proč, ale nechali jsme to tak. Jezdil jsem s tím takhle 5 let a jiný jezdí dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 ne mě ta teplota opravdu kolísá v rozmezí nějakých 15°C čili je nespíše problém s tém termostatem... Při deceleraci to klesne i na 69°C... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Termostat, u bawora mi to dělalo to samý, při brždění motorem klesala teplota, po výměně termostatu vše ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.