Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

:D Tak jsem dneska odpoledne vyrazil na pstroužky a hned asi na 3 nához byl první venku. Do 10 minut jsem měl PO 40cm v brašně. Celkem jsem jich načabal +/-15ks, v drtivé většině kolem 30cm. Na konec jsem si ještě do brašny šoupnul jednoho PO 39cm. Je škoda, že je vody celkem málo a relativně čistá, tk se jim moc nechtělo a bylo mraky nedobraných záběrů a nebo za tím jedou až pod nohy.

Docela spokojenost na první letošní vycházku s vláčákem. Jdu vyčekovat, kam pojedeme s kámošem zítra.

Odkaz ke komentáři

Přijel jsem domů po deváté večer a neměl jsem na focení náladu, spíš jsem se věnoval vykuchání a ani se mi je nechtělo dělat, tak jsem je šoupnul na mráz. Nakonec ty fotky jsou furt stejné.

Za chvíli jedu zase, asi zkusíme Novohradku a když to nepůjde tak přejezd na Loučnou, která je ověřená.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jen 7ks a z toho největší PD 32cm. Ten se projel se mnou domů. Jinak to byli všechno prcci do 20cm. Na Novohradce všechno PO 10-20cm. Na Loučné, tam kde jsme čekali že bude pstruhovka plná pstruhů, tak je úplný hovno. V tý vodě není nic. Docela zklamání. Utahanej jsem jak kráva, odjížděl jsem z domu v 11 hod. a návrat 21:30. Slušná šichta celou dobu na nohách a v pohybu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci, měl bych na vás par dotazu.. Chtěl bych se vratit k rybolovu.. Je to zhruba 10let co jsem měl povolenku, ale opravdu uz nevím kde jí mám.. Chci se optat co mám udělat pro to abych si poridil novou . Na kolik to tak vyjde a taky zdali budu muset dělat nějaké ty testy ? :)Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

Kurva fix! Jebat je do konce života. To bylo keců, jak jsou pstruhovky plné pstruhů, jak vysazuje pstruhy ve velkém. Myslím našeho hospodáře. A zatím co pstruhová voda, to hovno v ní nebo čudly do 20cm. Chrudimka je navíc nechytatelná přívlačí kvůli hroznému bordelu, samá řasa a tráva a vody všude pár cm. Nahoře sice v Hlinsku pstruzi byli, ale tak 10-15cm velikost. Za víkend jsem najezdil 400km, prochodil zřejmě desítky km kolem vody a pochytáno pár PO kolem 30cm a PO 40, 39 a jednoho PD 32 jsem si dovezl domů. Všechno je to ale z místa, které je ověřené, ale i tak kousek nad ním už je hovno v tý vodě. Všude jinde je buď totální hovno nebo velikost sardinek.

Hospodářovi tu povolenku asi narvu do řiti. To na mimopstruhovce je pstruží ráj a na pstruhovkách nic.

Odkaz ke komentáři

Tak včera od 17:30 na pstruhovce odchytáno 3ks PO, nej 43cm. Je to ale slabota. Mimo to jsem vytáhnul bolena 40cm, byl jsem sice na rozpacích, protože brát se mi ho nechtělo, ale ani jsem ho nechtěl vracet, aby vyžíral pstruhy a nakonec ho dle řádu ani pustit nesmím. Do křoví se mi ho taky hodit nechtělo, tak jsem ho nakonec vzal a někomu ho pověnuju. když se přiblížila "zavíračka", tak jsem sešel na mimopstruhovku a tam jsem se taky odchytal. Mimochodem, jak už jsem psal, mimopstruhovka je na pstruhy mnohem bohatší.

A potkal jsem staršího domorodce při venčení psa, chvíli jsme měli společnou cestu a říkal, že tam byly v zimě nájezdy kormoránů. A tohle slyším i z jinejch míst, kdy stovky kormoránů dělají nájezdy na tyhle malé říčky a drancují. Ono to možná nakonec bude tak, že není důvodem prázdných řek zanedbávání vysazování, ale kormorán. Ten je mimochodem taky hájený jak stejně zabarvený a stejně se chovající "lidský" škůdce.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska Úpa a Malá Úpa, oboje čisté zero. Nevím ale, jestli to bylo tím šíleným proudem nebo tam ryby nejsou. Těžko říct. Bylo to na vláčení docela problematické. Do Úpy bylo docela o strach brodit jen těsně u břehu. Často hned u břehu po koule vody a proud jak prase, v kombinaci s kluzkými kameny je to dobré tak na utopení. Alespoň jsme měli hezkej výlet a zaházel jsem si v nádherném prostředí. Na Malé Úpě už se dalo brodit, ale stejně nic.

Nakonec jsme se přesunuli do Broumova a procházel jsem Stěnavu pod Broumovem. Pochytáno tak +/-10ks, ale všechno max. 28cm. Dneska se se mnou nic nejelo podívat domů.

Byli jsme celá rodinka, tak pěknej vejlet s krásným počasím.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska mazec. Jsme byli v úterý na jednom revíru, kde jsme viděli mraky velkých ryb ale nebraly. Teď už vím, že jsou to tutově duháči. A už jsme přišli dneska jak na ně. Oni nebrali, protože nás viděli, našli jsme způsob jak se jim dostat na kobylku. Musí se na to ale v broďákách a nahazovat z koryta daleko po proudu. Pak nemají šanci nás vidět a berou :D

Dneska mraky ryb, povětšinou duháči a sem tam malí PO do 30cm. Ale duháči tam jsou velcí jak cyp. Teď se mi dělají na másle 3ks PD. Za chvíli jdu do nich. Jen ta bouřka ve finále s krupama byla mazec. A zrovna jsem si zapoměl kšiltovku, tak to bylo moc fajn kroupama do hlavy a do uší. "Doporučuji" :lol:

Jo a ještě jsem zapomněl! Jsem odjížděl na ryby, vylezu z bytu, otevřu skříňku na chodbě a kecky na ryby v piči. Ty kurvy cikánské mi je šlohly. Od doby co u nás někde ve vchodě bydlí v nájmu cigoši, tak už se ztratily 4 kola z kolárny a dneska moje jeté, špinavé kecky od vietnamců. Tolik kurev, pičí, sviní a nevím čeho se proletělo po chodbě a mazal jsem v těch gumovejch keckách a v maskáčích do první prodejny bot. Sice jsem chtěl koupit jiné, protože tyhle od vietnamců nebyly pohodlné a měly na hovno tkaničky, ale nasralo mně to fest, když jsem neměl v čem jet a kámoš na mně čekal.

Odkaz ke komentáři

Parádní chytačka dneska, celkem kolem 30 pstruhů. Odchytal jsem se v duhácích, potočáky jsem všechny pouštěl. Dva duháky jsem právě sežral.

Dneska jsem viděl mraky mihulí, viz. foto. Našel jsem taky pravděpodobně vranku na větvi pod vodou, nechala se hladit a až když jsem ji bral do ruky, tak odplavala. Jinak pár foto z mobilu, prtože se mi nechce tahat foťák ani kamera. Stejně nejlepší je, když někdo jiný fotí či natáčí. Nemělo to chybu dneska. Sedřenej jsem jak borůvkovy křak.

No a taky jsem našel hnízdo nějakých ptáčků. Jen rychlé foto a rychle pryč od hnízda. Seděli tam ani se nepohnuli, jen si mně všichni prohlíželi :)

post-226-0-74722900-1336511490_thumb.jpg

post-226-0-37278600-1336511499_thumb.jpg

post-226-0-50603300-1336511505_thumb.jpg

post-226-0-34344200-1336511513_thumb.jpg

post-226-0-66329500-1336511526_thumb.jpg

post-226-0-24175800-1336511535_thumb.jpg

post-226-0-96322200-1336511545_thumb.jpg

post-226-0-24471000-1336511559_thumb.jpg

post-226-0-85019100-1336511570_thumb.jpg

post-226-0-51023200-1336511582_thumb.jpg

post-226-0-42944500-1336511589_thumb.jpg

post-226-0-09856500-1336511598_thumb.jpg

post-226-0-92615200-1336511605_thumb.jpg

post-226-0-22688500-1336511612_thumb.jpg

post-226-0-47147400-1336511619_thumb.jpg

post-226-0-20454900-1336511629_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...