MichalF Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Tento víkend jsem jel s klukama na jeden písák v Čechách. Jelikož mi tam neplatí papíry, tak jsem jel jen grilovat, popít, pobavit se. Kluci chytali. Od pátku dledne do neděle poledne byly 4 záběry a z toh jedna ryba to urvala pod nohama. Chytil se 11kg amur, 20kg sumec a jeden cejn. Všechno chytil Martin. Jeden amur přes metr Lájšovi urval háček pod nohama, byl to pěknej macek. Hanz s Pavlem neměli ani potah. Přidávám videa z ukončení akce. Todle je proste prasarna a ja byt rybarska straz, jel by domu bez papiru ! 0 Quote Link to comment
TomasB Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Chystáte se někdo na Orviscup? Orviscup.cz Pořádáme už asi 6. rokem ;-), doufám, že vyjde počasí jako loni a předloni. Martin, Leoš a Hanz ano, Martin je ten lovec z videa a leoš je ten menší. Hanz tam myslím vidět není ale někde je slyšet. Já jsem o tom neuvažoval, neplatí mi tam povolenka a navíc jde o mouchu a já jen vláčím. Todle je proste prasarna a ja byt rybarska straz, jel by domu bez papiru ! Ale no tak nepřeháněj ;) Není tam nic, co by bylo v rozporu s řádem. Ryby byly uloveny řádně, každá v jiný den, byly uchovávány tak jak se smí. Byly zabity tak jak se má. Tady nemáš za co. Rozumím, že máš námitky proti tomu, že jim nedal do řepy hned, ale není to nikterak v rozporu s řádem. Nakonec jsi mně asi i slyšel, jak jsem mu řekl, ať mu už dá konečně do řepy a následně ať ji vykrví. Ty ryby nešly zpět do vody, tak je to OK. To jsou jiní frajeři co takhle blbnou s rybama, následně je pouští a myslí si, jací jsou pašáci. 0 Quote Link to comment
Morgaine Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Martin, Leoš a Hanz ano, Martin je ten lovec z videa a leoš je ten menší. Hanz tam myslím vidět není ale někde je slyšet. Já jsem o tom neuvažoval, neplatí mi tam povolenka a navíc jde o mouchu a já jen vláčím. Tak já jsem ta brunet/zrzavá paní v maskáčích, co tam rok co rok dává dohromady výsledky v hlavním stanu . 0 Quote Link to comment
TomasB Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Tak já jsem ta brunet/zrzavá paní v maskáčích, co tam rok co rok dává dohromady výsledky v hlavním stanu . A ty je znáš? Martin chodí do Orvisu nakupovat občas. 0 Quote Link to comment
Morgaine Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Pokud se účastnili nějakého minulého ročníku, tak jména určitě znám, obličeje nevím :-). Mám ale dost fotek, mohla bych se případně podívat. 0 Quote Link to comment
luckywrc Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 tak jsem se zrovna vrátil z krámku...puvodně jsem šel jen pro krmivo a červiky a jak to zase zkončilo v peněžence uragan...háčky,krmelce,gumove kuličky,návnady...si to snad budu radši obědnávat přez net,se tam vždycky zakecam a hlavně když tam dělá taková simpatická slečna...ale hlavni je že je nakoupeno a zejtra hurá na ně... 0 Quote Link to comment
Dodo-Kolín Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Todle je proste prasarna a ja byt rybarska straz, jel by domu bez papiru ! Já to vidím podobně. Toto téma je nazvané sportovní rybolov. Ten ale podle mne znamená chytání ryb a následné pouštění. Prostě sport-pro radost. Ne kvůli žrádlu! 0 Quote Link to comment
luckywrc Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 (edited) já plně zastavam nemam rád ryby ale miluju rybaření...všechny ulovky pouštim...pro mě to je sport...za svoji rybařskou karieru jsem byl u smrti dvou kapru a je mi jich líto furt si říkám jakou radost by mohly udělat za pár let ale u nějakejch ryb viz sumec se nedá skoro nic dělat je to škodná a na některejch revirech ji nesmíš vrátit do vody ale jsem pro šetrne zachazeni s rybou ne ji třeba trápit x hodin ve vezírku ale když už jsem rozhodnutej že ji vezmu zabít co nejšetrnějším zpusobem kterej je v tu dobu možný...lidi čekam kritiku na svuj názor... Edited September 23, 2011 by luckywrc 0 Quote Link to comment
Dodo-Kolín Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Tak ode mne kritiku neuslyší-neb není zač 0 Quote Link to comment
TomasB Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Já to vidím podobně. Toto téma je nazvané sportovní rybolov. Ten ale podle mne znamená chytání ryb a následné pouštění. Prostě sport-pro radost. Ne kvůli žrádlu! přivlastnit si ulovenou rybu normální součást rybařiny. Naopak CaR považuji za ujeté a nenormální. Pokud někdo nechce rybě ubližovat, jak se tito CaR holedbají, pak by je neměl vůbec chytat. Stále se jedná o lov a lov je za účelem získání kořisti. Neříkám, že seberu všecko co chytím, ale vezmu si co chci a uznám za vhodné. Tady ty ryby splnily svůj účel, byly vysazeny za účelem ulovení a následně vyuzeny a sežrány a ještě mělo asi 15 lidí skvělý večer při uzení. já plně zastavam nemam rád ryby ale miluju rybaření...všechny ulovky pouštim...pro mě to je sport...za svoji rybařskou karieru jsem byl u smrti dvou kapru a je mi jich líto furt si říkám jakou radost by mohly udělat za pár let ale u nějakejch ryb viz sumec se nedá skoro nic dělat je to škodná a na některejch revirech ji nesmíš vrátit do vody ale jsem pro šetrne zachazeni s rybou ne ji třeba trápit x hodin ve vezírku ale když už jsem rozhodnutej že ji vezmu zabít co nejšetrnějším zpusobem kterej je v tu dobu možný...lidi čekam kritiku na svuj názor... Osobně vezírek ani jiné přechovávací zařízení nemám a rybu zabíjím ihned, to mi trošku na klucích vadí, ale na druhou stranu chápu, že když jsou u vody 3 dny, tak to prostě nejde. Pokud se s rybou fotím, tak už bývá omráčená, viz též moje výzva na videu: "tak už jí dej do řepy". Velmi ale protestuji, že je sumec škodná. To bych ti tady mohl říkat, že kapr je vodní prase a zbytečně je ho ve vodách tři prdele. Sumec je pro mne jedna z cílových ryb a tak bych jich přivítal naopak větší množství, takže tohle je jen čistě sobecký pohled. Sumec do vody patří a spolu s jinými dravci udržuje čistotu. 0 Quote Link to comment
luckywrc Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 jasně že sumec do vody patří je to pro mě král našich vod jen jsem psal že na některejch vodách máš zákaz ho pustit zpět... 0 Quote Link to comment
luckywrc Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 (edited) tak dálší super víkend a chytání za mnou...sice nešly tak jako minule ale zas jsem si poctivě zakrmil kuličkama a pak vytáhnul pár pěknejch kousku nad 70 jak lisce tak šupináče a po setměni jako bonus přišlo i par amuru z vrchu na rohlik super chytání... Edited September 25, 2011 by luckywrc 0 Quote Link to comment
TomasB Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Já byl včera od 18 ho 19:30 na písáku a jen jedna 53 a jedna mi za tím přijela pod nohy a nedobrala. Dneska od 17 do 19:30 a opět jen jedna 57. Ale dneska jsem měl na prutu asi candáta podle všeho, ale vzal to jen za ocásek a třikrát poškubnul a nic. Jak vidno, štiky se už probouzí, ale berná zatím žádná. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Dneska jsem byl ráno od 6 do 9:30, jeden záběr od candáta, měl to ale jen za ocásek a spadnul. Večer od 17:30 do 19:30, jedna štička. 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 já taky lovim chyť a pust, ale nechápu a proč bych si rybu nemohl vzít domů nic špatnýho na tom není :) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Tak jelikož jsem se v pátek, tedy spíše už v sobotu vrátil domů z práce až ve 2 ráno, tak jsem ani nešel spát a na 6tou jsem vyrazil k vodě. Šel jsem na slepé rameno Labe a do 10 min. jsem měl candáta 50, po rzednění pak ještě štiku něco přes padesát. Pak až do 10:30 nic. Candáta, letos bohužel prvního jsem zmasil navzdory tomu, že mám svou "interní" míru 60cm pro candáta. 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 tak v sobotu budíček ve 3 ráno a vyrazil jsem na štiku. ty mrchy ještě moc neberou, ale zato jsem chytil 2 kousky. Potom hodim foto :) jinak vráceny vodě ;) 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 za dnešek další kudla :) pěkně kousala potvora 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Martinovi dneska ukradli Fabku na rybách i s nějakým rybářským cajkem. Stalo se na Slapech. Byli tam kluci 3 auty, auta měli asi 30m za prdelí a každou chvíli do těch aut někdo z kluků chodil pro něco. Auto bylo služební, ale cajk je v prdeli. No a samozřejmě starosti. 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 (edited) tak to je sviňárna!! jinak další stika na kontě :) Edited October 26, 2011 by pešír 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Na policajtech mu řekli, že to tam je normální, že se tam ztrácí hodně aut, že tam řádí nějaká banda a že jim stačí pár sekund... 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 dneska jsem byl od 16 do 18 hod. Chyceno 8ks malých štik a na závěr mi spadla nějaká větší. 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 ty voe!!!! já po jedný nebo 2 a ty hned 8!!!! a na co? rybka, vláčka... 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 vláčka. Ale letos konečně první vycházka na štiky, kdy se něco dělo. Jinak to stálo za prd od začátku září. Sere mně ta větší, co mi spadla. Podle chování to byla 80+. 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 přeju ti to :) já mám v telefonu pár fotek, tak je sem časem taky musim naházet 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 myslíš to že se setřepala? 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 ne!!! :lool: ty úlovky 0 Quote Link to comment
pešír Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 dnes vyrážim opět na štiky, tak jsem zvědavej 0 Quote Link to comment
TomasB Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Já byl na celej den skoro a stálo to za prd. 3 štiky, všecko kolem 50cm, 1 okoun tam 25. štiky se mi sklepaly v dálce. Vůbec nechtějí brát. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 Tak jsem byl včera po dlouhé době na 2 hodiny a výsledek 2 štiky kolem 50cm. Už mně to sere, vůbec neberou kurvy jedny. Letos nemám v úlovkáči jedinou štiku, protože mé hranici 70cm jsem se ani nepřiblížil... To tady ještě nebylo. :( 0 Quote Link to comment
Recommended Posts