Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Tak u mně si můžeš chytit všechny. Možná kdyby jsi přijel tak na 4 ráno v sobotu do pardubic zkusit sumíka, candáta eventuálně je možný i bolen, tloušť, štika. Ale na to potřebuješ betelnější cajk. Dopoledne pak přesun na pstruhy. ??? Je to výzva?

Jinak kromě žížal ještě světýlka na policajty(ty chemické) a vidličky. Já doufám, že se mi podaří do soboty dojít do krámu a koupit rousnice a světýlka už taky nemám. Se svíčkou je to na prd.

Odkaz ke komentáři

Já vím, že takhle občas připitoměle zůstanou. Myslel jsem to tak, že ta fotka je parádně udělaná, kdybych si vzal polarizační brejle, mám pocit, že bych i viděl lépe do té vody, i když je to jen fotka.

Zejtra mi můžeš callnout kdykoliv, jen na 10:00 jsem odsouhlasil telekonferenci s CEO jedné firmy. Nemám tušení na jak dlouho to bude. Počítám tak hodinku. Jinak zejtra budu dělat doma. Takže by měl být snad v pohodě i nákup toho co mi schází.

jo a určitě dlouhé nohavice a rukávy a spray proti hmyzu= klíšťata. Ty dlouhý gatě a rukávy nejsou kvůli klíšťatům, ale ideálně něco odolného, protože se leze kopřivama a různým roštím včetně občas i ostružin. Maskáče ideál. Já mám ještě ty odhadem z 80tých let a jedu v tom jak tank i přes ostružiny.

Odkaz ke komentáři

To jsem tušil! To bylo keců jak vás pojede plno a nakonec jsme domluveni zatím jen s Michalem na sraz v Pardubicích zítra kolem poledne.

Michale, koupil jsem rousnice 20ks, krabičku červů, světýlka a koupil jsem si i nové policajty, kde se dají světýlka zastrčit a dají se i dovažovat.

Dneska už kašlu na práci a jedu to asi prubnout.

Ještě zítra musím koupit něco na pití a k jídlu, nabalit drobnosti a jede se.

Odkaz ke komentáři

Jako správní srabi jsme schlípli ocasy mezi nohy a s hromy blesky nad hlavami a přicházející vodní záplavou jsme naskákali do plechovek a odjeli domů vyplakat se k našim ženuškám :lol: Akorát jsme rozdělali oheň, osmahli uzeniny, pojedli v lehkém deštíku, dali kafe a když jsem říkal, že tedy alespoň nahodím jeden proutek na brko se žížalou a kdyby náhodou začaly padat hovna, tak to rychle sbalím a pojedem. Ani jsem nestačil převázat prut a už to jelo.

Předtím jsme ale byli samozřejmě vláčet. Dneska to bylo lepší než včera, i když to taky nebyla úplná hitparáda. Pochytal jsem 17 pstruhů a domů jsem si přinesl 32, 30 a 44cm. Původně měli být uděláni na ohni a sežráni u vody, ale to nějak nedopadlo. Ani jsme to nezkoušeli, když se začalo zatahovat a Michal kouknul do mobilu na zprávy. Jak jsme viděli meteorologickou mapu ČHMÚ, tak jsme se rozhodli rychle udělat alespoň buřty, kteý jsou rychle.

Jo a kromě pstruhů jsem chytil ještě vlka :rolleyes:

post-226-0-44255100-1343508111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Michale, ještě prosím tě, pošli mi ji na maila tomas.balada(zavináč)tiscali.cz

4ks napoprvé, to jde ;)

Michal do mně tak hučel, že mně ho bylo až líto a nebejt toho, že mi při focení 2x spadnul, tak bych ho pustil :) To říkám pořád, že to focení ryb a vracení nejde k sobě. Blbě se ryba drží, když sebou tak mele.

Škoda, že jsme je nemohli dneska udělat na ohýnku, to by jsi koukal, jak je potočák libový.

jinak musím říct, že ti mobil fotí líp jak můj starý Olympus. No mám ho už 8 let.

Jak je na té fotce vidět, jak mám zpocené tričko, celé mokré :lol:

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, včera mi ještě jeden podobné velikosti nedobral, bouchnul mi do nástrahy pod nohama a otočil se zpátky do roští. Michal viděl to místo, tam by byl boj pro mně dost nepříjemný vzhledem k manipulačnímu prostoru co je k dispozici.Bez možnosti nějak moc manipulovat s prutem a ve vodě prostor vymezen pár m2 mezi bordelem(větvemi ve vodě).

Kámoš má v Praze známého co má restauraci a má tam venkovní sezení s grilem a udírnou. Ten borec umí kurevsky dobře udit. Loni jsme tam udili sumce 140cm a amura tuším 107cm. To bylo taká neskutečná bašta! Jak ryby kromě pstruhů a lososů moc žrát nechci, tak ten uzený sumec a zejména ten amur do mně padali jak němci do krytu :D Jak to vonělo ani psát nebudu. Ale ten borec co má tu restauraci, tak ten je profi "udič". Jsem donesl i kousek do kanceláře na ochutnání a skoro byla rvačka :lol:

Odkaz ke komentáři

hm luxus...začínaj mi tect sliny...musim si někoho sehnat a nebo si postavim udírnu sám...na amury jsme taky chtěli dneska cestou zpátky zajet na slepé rameno ale nějak se nám to počasí nezdálo tak jsme pálily domu a hlavně ty sumci v kufru...někde je ještě pul dne nechávat v autě to se nám taky moc nechtělo...jo a ještě k těm sumcum přišel i nádhernej karas 45cm do poslední chvíle jsme si myslely že to je kapr...a jueden uhoř 70cm ale hlavní na co jsme jely tak byly sumci...

Odkaz ke komentáři

já přemejšlím, že ještě dneska zkusím na večer zajet tam, co jsme s Michalem chtěli včera v noci chytat. Mám mraky rousnic a ty dlouho nevydrží. A to místo mně láká vyzkoušet to tam na rousnici v noci.

Tady jsem stáhnul toho kámošova 103cm/15kg z minulého týdne. Plave dál v mrazáku připraven na uzení :)

post-226-0-18906500-1343565762_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...