TomasB Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 já chci jít za chvíli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 úplné hovno zase Nejhorší rok letos co pamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Tome taky uvažuju co se děje,je to bída.Ale stoprocentně vím že tam ta ryba je protože jsem ji tam loni dával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Neználku, já vím, že tam jsou. Ale berou jen na živou rybičku. Bejvávalo to i naopak, že rybičkáři seděli a jen čuměli, ale co se děje letos nepamatuju. Včera jsem šel kolem rybičkářů a na břehu se válela +/-80cm. S klukama jsem byl týden dva zpět u Mělníka a já jim tahal mezi kačenama různé nástrahy a nic! A oni co 15-20 minut tahali kudly jednu za druhou. Co dodat? A letos je to tak od zahájení. Každej rok se při vláčení na Labi s cílovou rybou sumec chytily nějaké štiky a vždy nějaká kobyla kolem metru, letos ani jedna jediná!!!! Ani pidi! A to mluvím za všechny mé kamarády. Totéž candát, každej rok jsme jako vedlejší produkt sumců chytili i nějaké candoše a letos ani hovno. Už jsem i přemejšlel, že snad hodím cajk do skříně a příští rok se na to vyseru(prodám kravku a na jaře už nezaseju). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Tome jak jsi psal, každý rok je jiný :o ,tak neházej flintu do žita :( .A jinak ti stejně nevěřím že by jsi na cajk celej rok nešáhl ,asi by to s tebou mamina doma měla těžké. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Neználku, to byl jen fór, to bylo myšlený v souvislosti tím filmem s Kemrem, jak furt sliboval, že prodá kravku a z jaru už nezaseje. :lool: Teď jsem se vrátil od vody, vyjel jsem ráno v 8. Přezbrojil jsem na mikro nástrahy oproti tomu na co jsem zvyklý a soustředil jsem se na prouhatce. Chvíli trvalo, než jsem přišel jak na ně, ale pak to byl hukot. Největší 37cm, v tašce v kuchyni jich mám celkem 5ks přes 30cm. Za chvíli jdu kuchat a péct. Konečně jsem si po dlouhé době zachytal. Když štiky nejdou, tak alespoň okáči. A na rozdíl od štiky se to dá i víc jíst, pstruh to sice není, ale zkusím to udělat na povidlech. Berou z vrchu, takže nahodit třeba banjo s hlavičkou 2-5g a tahat to v/nad trávou. Alespoň teda v Hradci jsou zalezlí v trávě kolem břehu a stačí to vodit tou trávou a oni prouhatci vylezou, když jim to jede kolem držky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 No vida ... buli to jak ryby nejsou a pak jich hned veme 5 kousku dom ;) ... a o tom to je :) Ja bych na par let zakazal brat jakekoliv ryby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 To maš pravdu,u nás na severní moravě je okoun hájen tak jako ostatní dravci.Už i to je pokrok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Ale dyť píšu, že ty ryby v tý vodě jsou, ale neberou, mrchy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Jo a jinak jsem jich vytáhnul kolem 30ks, vzal jsem jen výběr 5ks těch 30+ Menší jsem vracel ;) Ale než jsem to nafiletoval, tak jsem myslel, že příjdu o záda. Nakonec už je dneska ani dělat nebudu, filety jsem nakořenil, posolil, hodil na talíř, zafólioval a budou se dělat až zejtra. Celej den na rybách, pak to ještě filetovat a mám dost. Nejsem už taky nejmladší. :D A je to pěkná hromada filetů. Snad to budou jíst i děcka, když je to bez kostí. Mně sere, že do nich nemůžu rybu dostat. Občas ta starší si dá pstruha, lososa, ale mladej ani náhodou. Nežere jakoukoliv rybu. Jsem zase na chvíli vyléčenej brát ryby, je s tím moc práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 dneska jsem byl v Pardubicích a zero. Dědek(kámoš) byl tam co jsme byli včera a vypotil jen 3ks. Dneska to nebralo asi nikde. Jinak okouní filety se mi povedly, chutnalo to i dceři, že až talíř olizovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Tak jsem mimo pondělí a soboty jsem byl každej den, ale "jídlo" bylo jen v úterý a dneska. Dneska to ale byla "dieta", tak jsem to zas vrátil všecko. Jedna štika tak 50 a jeden candátek asi 45. Krásně baculatej, ale stále "dieta". Štiky na umělou nástrahu prostě nejdou a candáti asi jen při rozbřesku a stmívání. Já byl na večer a při stmívání to slupnul. Měl to spakovaný postivě, ale záběr téměř neznatelný. Jsem myslel, že jsem přejel přes větev. Bohužel ale jen jeden, což je zvláštní, čekal bych, že z hejna bude víc záběrů, tihle mrňousi nejezdí sami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Ja ted 14dni nebyl, tak bych to mohl zkusit, jenze ono stmiva se brzo a rozedniva pozde ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 já měl taky kvůli rybám dovolenou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Kámoš mě o5 tahá na 3dny na Liptovskou Maru ale nevím nevím :o . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Ja zas premejslim, zda nejet treba na prodlouzenej vikend nekam na dravce, nejakej Orlik nebo tak neco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 no nevím, jestli má smysl jezdit někam daleko na vláčku, protože na to letos zejména štiky prdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Teď jsem se vrátil z výletu na okouny. Nebylo to nic moc, ale propadák naštěstí také ne. Lapil jsem 2 somálce a 4 pěkný jídla přes 35cm. Největší bude mít tak kolem 40cm. Jdu dělat filety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Tak dcera už se olizuje až za ušima a tlačí do hlavy filet z okouna. Já se láduju okouní polévkou. Mi přišlo líto vyhodit zase ty jikry a tak jsem kostřičky po filetování dal do kastrolu s jikrama, povařil, přecedil, hodil tam zeleninu do vývaru, obrané masíčko z kostřiček a oloupaný jikry. Už tlačím druhej talíř. Edit: mladej vylezl z koupelny a cpe se taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Tome pořad cpát ryby je hrozné :o Dnes malé vánoce,bramborový salát a řízek amur,kapr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Tak teď peču zbytek okouních filetů ze včerejška a ještě jsem k tomu přihodil kapra, kterého jsem dneska drapsnul za bachor při vláčce. Jsem mu rozpáral břicho až na vnitřnosti, tak šel se mnou. Krásný lysec 45cm. Jinak dneska jeden pidiokounek a jedna štička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Dnes jsem šel na pstruhovku na Lipany a protože je 13tého tak to dopadlo hrozně,jen pár zaběrů a jen pstroužci a lipan ani jeden ale pěkně jsem si zaplaval,a utopil jsem nový. mobil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 A jéje, pán nám brodil a po šutříčku se svezl? Tak z tohoto mám bobek, že se mi taky jednou stane a mobil, doklady atd budou v hajzlu. Upřímnou soustrast k mobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 A jéje, pán nám brodil a po šutříčku se svezl? Tak z tohoto mám bobek, že se mi taky jednou stane a mobil, doklady atd budou v hajzlu. Upřímnou soustrast k mobilu. Ne po šutříčku ,ale šlápl do prázdna,díra hluboká asi metr a půl. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 NJ, na to jsem zapoměl, taky možnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Já taky :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Já si takhle do jámy zatím nakročil jen jednou a naštěstí jsem to ustál. To byla za balvanem díra jak do kundy. Sice malej průměr, ale ta hloubka... Naštěstí jsem se chytil toho balvanu a nevykoupal jsem se, protože jsem nepadnul až na dno. A to na okolo bylo vody po kolena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 16, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 No když to tak srovnávám v hlavě tak loni tam ležel kmen přes řeku a to asi zapříčinilo tu díru ,voda šla prostě spodem a udělala tam díru a já do ní prostě šlapl a jak jsem se dostal na ten svah a opřela se do mě voda už nebylo cesty zpět jedině si pomoci na druhou stranu té díry tak jsem plaval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 škoda že jsem to neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 No nic moc nebylo ale k zasmání,tak to jó :lool: . Já bych se asi taky neudržel :o ,jsem strašně škodolibej :smich: :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.