Přejít na obsah

Petr81 - Octavečka RS look

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Tak jsme včera zvládli na obou autech technickou bez ztráty kytičky. Fabie přezutá na léto, 17" ji sluší, a Octa snad bude dneska na 19".

Jinak Octa po půl roce stání na dvoře u našich trochu pozlobila, ale snad to bude dobrý a bude dál šlapat jak hodinky ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
kola su krasne len nechapem, preco niekto na take pekne a urcite aj drahe kola obuje pneumatiky NANKANG... znamy ma na passate tiez 18 LINGLONG... toto nepochopim... ved dobre gumy nie su az o tolko drahsie ako toto...

protože to auto jezdí minimálně, mám na ty gumy dobrý recenze od lidí co je jezdí a jezdí hodně, jsem s nima spokojenej a cena renomovaných výrobců v tomhle rozměru je těmhle gumám na hony vzdálena

Petr: Presne tak. :blink: Nejaky fotky se mi do ruky dostaly, ale tam je Octa vic dole. Byl jsem zvedavy, jak to vypada u tebe.

no a vidíš, dočkal jsi se :D

člověče, ale řeknu ti, že D1 byla na nich utrpení a pokud bych s tím autem musel jezdit víc tak jdu dolů a do světa a já se spokojeně vrátím k 17" :(

Odkaz ke komentáři
hele jsou tam pružiny z RS, takže jsem cca 2,5 cm níž a níž nejdu. Už teď je to dost tvrdý, kratší pružiny rvát na tlumiče nedoporučují a štelovák my nesmí do baráku

štelovák, plácni s tím až na zem.. na těch Tvejch 5tkm ročně bys to zvládnul :blink:

Odkaz ke komentáři
  • Petr81 unlocked this topic

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...