Přejít na obsah

Rudisova "Zelenka" TDI

Doporučené příspěvky

Trixxi ty na tvojí nic nedávej do nárazníku, takhle je to parádní, jen možná decent nerezový koncovky se zahnutím dolu jako je origo výfuk, ale aby to nekoukalo z auta, to by se mi k tvýmu stylu jak máš auto nehodilo, ale třeba se pletu a jestli to uděláš bude to dobrý cool.gif

Odkaz ke komentáři

Nad stěračem jsem přemýšlel,,ale když už tam je,,tak ho nebudu kuchat..a k zemi to šlo o 3.5cm..to stačí..ještě pořešim RS křidélko a možná časem RS nárazník,ale to si nejsem jistej..

Jinak sem pořídil lepší fotku intoše..A pokud někdo chce,tak mám na prodej dvojtý dno kufru do combi..chtěl jsem to dát k sobě,ale dost mi to zmenšilo kufr,takže to upravovat nebudu..cena 1000kč..

post-6127-0-60446700-1330278366_thumb.jpg

post-6127-0-15444400-1330278396_thumb.jpg

post-6127-0-16315500-1330278433_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak opět se tu hlásím..krom toho,že už nemám alu a dolítávám zimáky jsem byl v pátek na CHIPu a ve středu jedu na brzdu..chipovalo se na 108kW,,tak jsem zvědav co to ukáže na brzdě..jinak pocit z jízdy SUPER!! Jede krásně od spodu až do červených..kouře naprostý minimum,,jsem max. spokojenej.. :)

Odkaz ke komentáři

Kdo upravoval ? kornout ?

JInak co blbneš ? Koukal jsem , že jsi se zbavoval xenonu ,..

Mimochodem kdyby jsi potřeboval tak mam doma pokličky do středu kol co jsi mi tenkrát prodával ,akorát je nemam kam dát :lool:

Tentokrát ne kornout..ale jeho kámoš..pokličky netřeba,,alu jsem už prodal..jinak xenony dnes prodány a kůže už taky není..ještě dávám pryč multifunkci..chci 3ramýnko..tak kdyby ste někdo sháněl MF volant,tak to čenžnu..

Všechno se ukáže na grafu, hlavně kolik tam bude krouták. :)

Taky jsem zvědav..když bude málo,,tak se ještě trochu přidá..ať je tam nějaký pěkný číslo.. :lool:

Odkaz ke komentáři

Co to je dneska za modu, ze si kazdy predelavá octu na styl rádoby RS... :wallbash:

A co je špatnýho na znaku RS?? Dolaďuje předek,že není pak takový prázdný..A co jinýho mám prosím tě na autě rádoby RS?? Rozhodně lepší,než si lepit kdejakou ptákovinu koupenou na benzině..To samý bych mohl vytknout tobě!! Co je to za styl překopávat předface na face?? Beztak to 100% face nikdy nebude..To bys taky každýmu tady kdo má RS nárazník mohl říkat to samý co mě..

A jinak,já si nic na styl RS nepředělávám..

Odkaz ke komentáři

Každej at si předělá auto podle sebe. Ono je jednoduchýý říkat, co je a není styl rs, mně se to třeba líbí víc, než normální sériovka a také mám hodně věcí z rs....

to steel :

kdo upravuje = snižuje,dává křídlo,větší kola,rs nárazník, koncovku,zvětšuje výkon,to je teda taky rádoby rs styl jo? to bys pak mohl říct každýmu skoro. Souhlas s rudisem, že je lepší toto, než tam mít nalepené 100 nálepek, plastový prahy a lemy umělý.

říkáš rádoby rs styl a sám si chceš předělávat interiér a dávat rs nárazník, to nechápu.:)

Odkaz ke komentáři

Tentokrát ne kornout..ale jeho kámoš..pokličky netřeba,,alu jsem už prodal..jinak xenony dnes prodány a kůže už taky není..ještě dávám pryč multifunkci..chci 3ramýnko..tak kdyby ste někdo sháněl MF volant,tak to čenžnu..

Taky jsem zvědav..když bude málo,,tak se ještě trochu přidá..ať je tam nějaký pěkný číslo.. :lool:

Pořád jsi mi ale nevysvětlil , proč dáváš xenony a kůži pryč ? Co chystáš ? :lool:

Kůži to docela i chápu na léto bych jí nechtěl ani za nic ,ale xenony ? :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...