Vl@dik Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 tak vám zde představuji svou sériovou lásku Jelikož do mého minulého auta (Seat Ibiza) jsem se dost vysypal za různé úpravy atd., tak jsem se rozhodl, že mé další auto bude už jen čistě sériové nebo pouze s menší úpravou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 No časem uvidíš, pěkná barva, taky ji mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 jj, až na pár oděrek, se kterejma jsem jí kupoval a taky ty co tam jsou od nešikovných sousedů ale jinak spokojenost na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Vitam Te, pekna Julca at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Taky tě vítám mezi náma, octa je mooc pěkná (zachovalá) , z jakýho je roku a kolik má najeto? (klidně se trochu rozepiš), no a s tím upravováním, myslím že nějaký úravy určitě budou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 (upraveno) Witaj a uzivaj lestenku.Vyzera zachovalo. Upraveno Červenec 30, 2011 uživatelem beedone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 :) :D :D Jooo sériovka,keci!! Neboj ono to začne,už jen to že jsi tady s náma je první krok!!! Okta moc pěkná tak doufám že se ukážeš na nějakém Pražském srázku!! Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 pekna kara :D ! Nech sluzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 moc hezká,v hezké barvě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Taky tě vítám mezi náma, octa je mooc pěkná (zachovalá) ;) , z jakýho je roku a kolik má najeto? (klidně se trochu rozepiš), no a s tím upravováním, myslím že nějaký úravy určitě budou... ;) Mno je to 5/2001 (dovoz z Holandska v r. 2006) Já jí koupil teď v únoru, takže ladím mouchy které tam jsou a které nastaly. Najeto má podle tachometru 242000km, ale moc jim nevěřim (něco bude utočený). Já sám už jsem s ní najel 10000km a zatím v pohodě. Jen první týden padala do nouze (Váha vzduchu) a prdnul výfuk přesně u spoje. jinak aktuální závada - při couvání je slyšet takovej divnej zvuk jako když se tře guma a při rozjezdu do předu pravé kolo zubatě poskočí (tipuju na silenbloky v rameni). Pak ještě vyměnit gufera u poloos (teče olej z převodovky) a je to skoro všechno. Nějaké kosmetické vady tam jsou po předchozím majiteli a dokonce v první týden co jsem s ní jezdil dostala na zadek od Accenta (máme kouli :D takže vše OK). Jinak abych to shrnul, tak spokojenost veliká. :D :D :D :D Jooo sériovka,keci!! Neboj ono to začne,už jen to že jsi tady s náma je první krok!!! Okta moc pěkná tak doufám že se ukážeš na nějakém Pražském srázku!! Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má!!! snad se podaří a práce dovolí, abych se taky přijel představit docela jsem zvědavej na vaše Oktávenky a různé nápady, které by mohli inspirovat, když bych se rozhodnul zase pro nějaké úpravy. Sice jak jsem říkal asi ji nechám tak jak je, ale je tam to ALE :D Každopádně díky všem za přivítání ve vašem "našem" klubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fiku Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 pěkná,pěkná také takovou vlastním :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.