Přejít na obsah

Výměna ovladače světel

LukášV

Doporučené příspěvky

Když si vemeš do ruky ovladač světel a koukáš na něj zezadu , kde se připojuje svorkovnice , tak jednotlivé piny máš popsané . Příklad : 58 , 58d , 30 ,.... a stejně tak je popsanej i ovladač regulátoru jasu / ovládání sklonu světlometu :-) Takže jsme to ze starého přepinoval na nový + jsem jeden kabel napojil ze svorkovnice od ovládání světel a světe div se , ono to funguje :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

ked uz tu su tie ovladace svetiel, tak to napisem sem :)

chystam sa na zmenu podsvietenia budikov do bielej, no a kedze je silna, tak chcem aj regulaciu jasu, nech mi to zbytocne netaha oci :) mam octu, v ktorej nebola regulacia jasu, tak som si kupil vypinac (ten sedy co je na obrazku) a chcem sa spytat, ci niekto vie, co vsetko treba spravit, aby ta regulacia fungovala?

dik :)

Odkaz ke komentáři

ten navod som videl, cital aj som tam pisal ;) len vyzera to tak, ze je robeny pre nizsie zobrazenu regulaciu svetiel, no mna by zaujimalo, ci vsetko co je tam popisane je treba robit aj v tom mojom pripade :)

lebo rozoberat polovicku auta kvoli dotiahnutiu kusku kabla a este s otaznym vysledkom ci ta regulacia na tom vypinaci vobec funguje sa mi velmi nechce :D

no a dalsia vec, ked sa mi podari nadpojit kabel, tak kam do spinaca svetiel ho treba natiahnut :huh:

post-2065-0-52013800-1324856564_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Obávám se, že budeš msuet podstoupit to, co je napsaný v tom návodě, protože návod je udělaný pro ty, co nemají vůbec žádnou regulaci jasu a to je i v tvém případě... :( . Ještě mě napadá, že bys mohl zkusit napsat zdejším garážmistrům (Vaša, rolbař a Martin RS), třeba ti poradí jestli to jde udělat jednodušeji :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Když si vemeš do ruky ovladač světel a koukáš na něj zezadu , kde se připojuje svorkovnice , tak jednotlivé piny máš popsané . Příklad : 58 , 58d , 30 ,.... a stejně tak je popsanej i ovladač regulátoru jasu / ovládání sklonu světlometu :-) Takže jsme to ze starého přepinoval na nový + jsem jeden kabel napojil ze svorkovnice od ovládání světel a světe div se , ono to funguje :palec:

Ahoj tak som prehadzoval vypinac z pred face na facelift sklapanie svetiel mi uz funguje to nebol problem, len neviem spojazdnit regulaciu podsvietenia. poradte mi ktory kabel prehodit? 17 pin je ovládanie podsvietenia ale neviem co dalej a aky kabel treba dotiahnut? na nete som to po lopate nikde nenasiel. dakujem za kazdu pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...