spirus89 Odesláno Září 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2012 cerrtinka teda ja te tam hledal a nic !!! :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 hojec byla to fakt velka nahoda narazit 130km od domova a to jen tak na projizdce clena OC .. to je dobre pak uz se to snad neda splest :) jinak taky dik za pokec a okta je taky vyvonena .. kdyz budes mit cas a chut hod mi sem prosim nase spolecne fotky :) No ja taky koukal, jestli je to ta pekna White Octa z OC :-) Jinak ja byl z domova 260km (okr. Opava)... takze nahoda jak prase :lool: Na tu fotku se mrknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Aleši nakonec jsem nebyl. Počasí mne nepřesvědčilo a nakonec jsem se učil. Ale bylo mi to úplně k h***u 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 (upraveno) Cau Aldo, tak pridavam tu fotku.. kvalita nic moc, protoze to bylo proti slunci... mel jsem to fotit zezadu Upraveno Září 3, 2012 uživatelem Ovosh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Aleši nakonec jsem nebyl. Počasí mne nepřesvědčilo a nakonec jsem se učil. Ale bylo mi to úplně k h***u skoda ze jsi nejel bylo to fajne :) pokec minigolf spousta novych lidi :) a pocasi taky vyslo (bylo pod mrakem ale neprselo)... aj to je mi lito ze zk nevysla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Nešlo o život, jen o právo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 tak po dlouhe dobe zas nejake novinky .. vcera probehl maly/velky servis a to vymena prednich tlumicu s veskerym ulozenim uz si o to rikaly .. nahrazeny tlumici znacky BILSTEIN B4 SPORT urcene pro sportovni pruzinu, kulaky, plne puky ala audi TT a neposledni rade vymena vsech brzdovych desticek ..vysledek ? k nezaplaceni zase klid presnost a rychle reakce :) jeste me ceka vymena zadnich tlumicu tak B4 SPORT ale to zas az 11.10. :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 měl jsi říct, mohl jsem ti sehnat stavitelný KWčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Dobrá volba tlumičů i těch ostatních dílů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 měl jsi říct, mohl jsem ti sehnat stavitelný KWčko ;) diky Honzo ale .. z tvrdyho uz jsem vyrostl ..na to stacila felda :D ted uz chci auto spis na pohodlne jezdeni snizene na kolech tvrdsi ale porad pohodlne :) takze jsem zvolil uz jen kombinaci sportovni pruzinu a tuzsi tlumic na sportovni pruzinu ... KWcko uz by asi na me bylo moc tvrdy :D ale diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 tlumice b4 sport jsem taky chtěl ale momentalně je neměl skladem tak jsem koupil Monroe rexlex na Octavii Rs a puky TT a výsledek je 0 100% lepší než jsem čekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2012 kenny uz jich ma dost...volal jsem mu a rikal ze uplne zapomnel aktualizovat zbozi.. hned to po telefonatu udelal a ja jsem je objednal :) a jsou doma .. a jak rikas mnoooohem lepsi oproti serii.. jeste koupit ty zadky a bude to top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 tak STK a ME jsou USPESNE za mnou :) sice to bylo trosku s privrenym okem jak na ME kvuli vyfuku tak na STK kvuli cockam bez ostriku ..uchvatilo je naklapeni na kolecko :D a abych nejel s cistopisem tak mi tam napsali tyto zavady: - netesnost vyfukoveho potrubi = nema vliv na provoz - zavada na svetlometu naklapeni = nema vliv na provoz celkove PROSEL :D :) a muze se zacit ladit :) tak zas za 2 roky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 No pěkně, mě čeká STK na jaře, tak jsem zvědavej. Ale tam kam jezdím já bych určitě s xenonama bez ostřiků a automatické nivelace neprošel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 28, 2012 Sdílet Odesláno Září 28, 2012 mě čeká STK příští rok, ale já nemám problém.... mám tam známého,na emisich jsem prošel i bez katu a EGR :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Vcera videno na Kolinsky u odbocky na Cerhenice. Stal jsem tam na cervenou v miste co opravujou ten mostek a ty jsi jel proti. Mas moooc hezkej zvuk, jak si tomu za tim mostkem trochu nalozil, tak to bylo pekne slyset. Jo a nesviti ti leva brzdovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Vcera videno na Kolinsky u odbocky na Cerhenice. Stal jsem tam na cervenou v miste co opravujou ten mostek a ty jsi jel proti. Mas moooc hezkej zvuk, jak si tomu za tim mostkem trochu nalozil, tak to bylo pekne slyset. Jo a nesviti ti leva brzdovka ahoj ... jj vim :) jel jsem pro pritelkyni na zamek Radim .. diky diky je to slyset pekne kdyz je vse spravne zahrate :) ..jinak na tu zarovku jsem prisel prave na Radimi kdyz jsem parkoval a videl jsem ze mi sviti jen jedna strana ted uz je vse zase jak ma byt :) skoda ze jsem si te nevsim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Ale prdlajs Aleši, KWčko není tvrdý. Já mám KW Street Comfort a je to v pořádku. Taky nemám uskákaný auto rád a tohle je dokonce ještě i snesitelný v Praze na kostkách. Až se uvidíme, tak můžeš vyzkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 ahoj ... jj vim :) jel jsem pro pritelkyni na zamek Radim .. diky diky je to slyset pekne kdyz je vse spravne zahrate :) ..jinak na tu zarovku jsem prisel prave na Radimi kdyz jsem parkoval a videl jsem ze mi sviti jen jedna strana ted uz je vse zase jak ma byt :) skoda ze jsem si te nevsim :( Všimnout si mě si nemohl ani stihnout, protože jsi ji dal při výjezdu z tý objížďky docela za uši a já jen slyšel ten pěknej zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Ale prdlajs Aleši, KWčko není tvrdý. Já mám KW Street Comfort a je to v pořádku. Taky nemám uskákaný auto rád a tohle je dokonce ještě i snesitelný v Praze na kostkách. Až se uvidíme, tak můžeš vyzkoušet tak to jo ja jsem se vezl v kamosove byvalem BMW 325 a ten to mel na KW a bylo to tvrdy jak beton ale ty spadaly asi do jine kategorie :D :) jinak nejedes zitra na den otevrenych dveri do KVASIN ? v 10hod otviraji :) ja tam jedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Všimnout si mě si nemohl ani stihnout, protože jsi ji dal při výjezdu z tý objížďky docela za uši a já jen slyšel ten pěknej zvuk jj zkousel jsem jak drzi :D ale jeste to neni ono protoze nemam koupeny zadek tak trosku uskakuje ale predek drzi jak cert :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 prinasim dalsi novinku ci vylepseni a to vzpery kapoty a take prinasim nejake fotky z navstevy Dnu otevrenych dveri -SKODA AUTO zavod KVASINY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 pěkný to jsou tamty??Upravoval jsi je.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 pěkný... asi se budeme muset někdy sejit a porovnat auta.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 pěkný to jsou tamty??Upravoval jsi je.? jj to jsou ony :) jeste jsem je neupravoval zatim to drzi i kdyz jedna strana obcas zlobi..az zas budu otevirat hapnu tak vysroubuju srouby vemu je do prace tam je nariznu a cca o 10° vytocim zaprsknu COckem a bude to snad ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 pekne fotky Aleši ze dne otevřeních dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 jj to jsou ony :) jeste jsem je neupravoval zatim to drzi i kdyz jedna strana obcas zlobi..az zas budu otevirat hapnu tak vysroubuju srouby vemu je do prace tam je nariznu a cca o 10° vytocim zaprsknu COckem a bude to snad ok :) jj chtělo by to doladit,vždyt jsem ti to říkal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 pěkný... asi se budeme muset někdy sejit a porovnat auta.... neni problem .. klido muzeme dat spicha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 libor.kratas diky diky bylo to tam fakt zajimavy ale mame v planu dorazit do MB a jit primo do zavodu na exkurzi za provozu ale k tomu je potreba alespon 30lidi tusim a dobrou dohodu :D :) ALL ceka me vymena kabinoveho a vzduchoveho filtru .. kabinovy je jasny ale chci se zeptat na vzduchovy ..ma cenu kupovat od KNko? nebo staci MANN ci nejaky jiny ... otazkou je co je lepsi jestli papir nebo latka .. ma nekdo KN nebo MANN co by jste doporucili spis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Pár lidí zkoušelo KNko na TDIčko a vrátili se zpět k papírovým.. Za mě rozhodně originál a nebo Mann.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.