libor.kratas Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 libor.kratas diky diky bylo to tam fakt zajimavy ale mame v planu dorazit do MB a jit primo do zavodu na exkurzi za provozu ale k tomu je potreba alespon 30lidi tusim a dobrou dohodu :D :) ALL ceka me vymena kabinoveho a vzduchoveho filtru .. kabinovy je jasny ale chci se zeptat na vzduchovy ..ma cenu kupovat od KNko? nebo staci MANN ci nejaky jiny ... otazkou je co je lepsi jestli papir nebo latka .. ma nekdo KN nebo MANN co by jste doporucili spis :) Aleši klidne bych to obetoval cestu tam abych se mohl podivat do MB a MarekRS by sel taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Pár lidí zkoušelo KNko na TDIčko a vrátili se zpět k papírovým.. Za mě rozhodně originál a nebo Mann.. procital jsem si vlakna o motoru a taky jsem se docetl neco podobneho tak asi pujdu do toho MANNa:) a udelam si lepsi privod vzduchu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 taky bych rád viděl provoz v MB, tak domluvíme nějakou hromadnou exkurzi ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Já jsem taky pro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 joojo uz to vyjednavam :) pak zalozim vlakno v sekci srazy :) az budu vedet vic :) ale pripravte se ze to bude nekdy v tydnu :( coz me nevadi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 No snad bych si taky nějakou dovolenou urval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 At je Leto nebo Zima .... jizda s Letnima je proste priiiima .. a neb po ceste ze Znojma do Radimi u Kolina v sobotu vtom nejvetsim chumeleni bez sebemensiho neplanovaneho ustrelu, zkluzu, prokluzu.. konstatni rychlost kolem 80km/h a teplote - 2.5°C ..s pneu Nankang NS-2 UltraSport spousta lidi tvrdi ze stoji za prd ja zas ze me jeste nezklamaly ani na vode ani na snehu :D :P jinak koukam ze budu delat silnicarum silnou konkurenci :D :D :D zameteme zameteme :D hrneeem mame nahrnuto :D a tak to vypada rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Kdybys chtěl, tak Ti půjčím čelní radlici z traktoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) koukám že jsme na tom úplně stejně, lizatko musí přes zimu dolů Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Proto já dával na zimu origo Face nárazník... Letos mám asi kvůli FMIC už smůlu... Jinak co se letnich týče tak je mám na autě taky a auto je u místního GURU MařenaTDI a TDiFun a příští víkend si ho mám vézt dom.. Tak snad to sleze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 martin_TDI :D :D :D diiik ale tohle bych asi neutahl :D ale mohlo by to vypadat zajimave :) Kenny ja to zatim necham a az zacne poradne chumelit tak uvidim jestli budu jezdit a taky podle toho jaka bude snehova situace :D pak pujde teprve dolu Spooky1 no kdyby to bylo ted o vikendu tak to ma byt hezky kdo vi jak bude pristi tyden .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 tahle to dopada kdyz se vam do cesty zniceho nic priplete pes ktery jde v klidu po chodniku vedle majitele a pak se splasi a narazi do blatniku nastesti jsem uz skoro stal kdyz narazil ale u me to odnesl blatnik a kousek vytrzenyho liza z narazniku pes je nastesti vporadku jen roztrzena packa a jednani majitele taky paradni a na urovni takze mimo PCR a pojistovnu :) tak uvidime kdy bude novy blatnicek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Průšvih je někdy jedna dvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Tak kdyz majitel v pohode tak to cloveka hnedla mrzi daleko min,ale stejen to nasere. Snad bude zase brzo fit snehurka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 tak blatnik zatim ceka na sehnani a vymenu ..ale vyuzil jsem krasneho vikendoveho pocasi k udelani par fotek s myma nejdrazsima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 je videt ze se vsihni 3 mate radi :lool: naprosto krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Ty jo, slečnu asi odněkud znám, ale za boha si ji nemůžu zařadit. Odkud je? Jinak fotky moc pěkný a auto nádherný. Nešel by ten blatník vytáhnout? Bych se bál, že novej bude mít jinej odstín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 vladan mame se radi ikdyz slecnu pozeerku mam prece jen rad o neco vic :D :) jirka3 bydli v Podhoranech u Ronova nad Doubravou driv v Prachovicich ..studuje na VS univerzita Pardubice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 hele ja jsem nerekl gdo koho ma vic rad, jsem jen rek ze se mate radi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Tak to ne, to je asi někomu hodně podobná. Já myslel, jestli není třeba někde okolo zámku Radim když jsi tam za ní byl. Já mám slečnu právě kousek odtamtud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Tak to ne, to je asi někomu hodně podobná. Já myslel, jestli není třeba někde okolo zámku Radim když jsi tam za ní byl. Já mám slečnu právě kousek odtamtud tam provadi :) tak je mozne ze jsi ji videl tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Je to možný. Každopádně až za ní zase pojedeš, tak můžeme pokecat, rád bych viděl tuhle Octu naživo, pro mě jedna z nej OI tady na foru. Ja se pohybuju v Cerhenicích, což je kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Je to možný. Každopádně až za ní zase pojedeš, tak můžeme pokecat, rád bych viděl tuhle Octu naživo, pro mě jedna z nej OI tady na foru. Ja se pohybuju v Cerhenicích, což je kousek jj neni problem :) dam vedet az tam zas pojedu nebo mi hod na sebe kontakt nebo fb jestli mas :) do SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 ahoj nejel jsi dneska směr Hradec Králové? myslím že jsem tě potkal v Podhořanech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 ahoj nejel jsi dneska směr Hradec Králové? myslím že jsem tě potkal v Podhořanech jojo jel :) jel jsem za pritelkyni do Podhoran :) covece to jsem si te nevsiml :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jojo jel :) jel jsem za pritelkyni do Podhoran :) covece to jsem si te nevsiml :( ona už byla tma potkal jsem tě dole v zatáčce těsně před značkou Podhořany,akorát jsem si všiml tvé RZ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 kenny no jooo moje vsimava RZ :D :D jinak jsem se dokopal a namontoval nastavec ktery je urceny pro origo radio skoda symphony misto CD changeru.. diky tomu ted muzu poslouchat mjuuzik pres USB, SD, nebo AUX :) vse bude zabudovano do kastliku az udelam v praci nejakou krabicku na to :D zatim to tam je jen hozeny vse funguje paradne :) a velke dik patri GeorgoviWWW za echo, ze neco takovyho existuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Žádný problém ;) ale zjistil jsem, že tam můžeš dát max. 6 složek (kvůli tlačítkům). To budu muset dát ze 72 do 6 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 To je zajímavá věcička. Já mám radio ještě z felicie a tam už jsem USB i aux měl. Nicméně si pohrávám s myšlenkou, namontovat origo 2DIN s navigací. A tam bych tohle nejspíš využil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 tak konecne jsem vymenil blatnik po stretu se psem .. majitel sehnal origo blatnik v me barve ...demontaz a montaz byla tak snadna jako zavazani si tkanicek u bot :D druhy den jsem cele auto umyl a blatnik osetril kosmetikou bez voskovani a vysledek ?? zde ja myslim jako by se nikdy nic nestalo :) GeorgeWWW jj na to jsem taky prisel ...ale to mi ani tak nevadi :) protoze obsadim docela dost pisnicek do 6ti slozek :) DJ.Mara to je zajimava myslenka ktera napadla kdysi i me ale kdyz jsem videl tu elektrarnu a ceny tech origo radii tak se myslenka o realizaci nestihla ani vyplnit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.