Přejít na obsah

SPIRUS .. Okta 1,9TDi RS white line..ENDing story.. nový nástupce :)

Doporučené příspěvky

Petr81 vubec se neomlouvej...zdravi je prednejsi :) :) a jeste jednou diky :)

Eliapes dekuji ...prave snaha byla dostat kombinaci cernobile take do boku, kdyz je vepredu.. je to prace na dyl a docela piplacka ale tak co zas delat po zimnich dlouhych vecerech kdyz neni snih aby se jelo sjizdet svahy :D navic u me uz je to takova tradice ze pres zimu porad neco kutim :D ..co se tyce tech znaku .. jako jsou takhle pekny v origu ale nejak mi tam nesedi protoze to kolo jako rozrazi a ten chrom krouzek nevynikne prave tolik

Konny jedine .. tohle bylo delany na rychlo ... jinak je jasne ze tam padne bila candy :)aby to bylo stejne s kolama :) a slepicak s kruhem budou zase cernou co jsou boky :) asi jo asi to tak udelam .. bude to piplacka s vylepovanim a orezavanim ale snad se zadari :D :)

Kenny ...dekuji :) snazim se :D :)

košin ...dik :) stejne jako u konnyho ...asi to tak udelam .. nebo udelam nejdriv jeden do finalka.. dam vedle sebe 2 kola s origo a upravenym znakem vyfotim a zhodnotim :D a rozhodnu se :D

Odkaz ke komentáři

ja vim mel bych to moc jednoduchy co :D

tak Vam udelam radost.. pustil jsem se do upravy uz takhle nejnovejsich znacku skody :D

a vysledek ? zatim na 50% (brouseni, plnic, brouseni, bila)

co chybi ? druhych 50% (oblepeni, brouseni,cerna, lak) :)

aneb jak se nici nove veci :D

090120131205.jpg?ver=2

a bila CANDY 1026 :)

140120131209.jpg?ver=2

a ted teprve zacne ta prava zkouska nervu :)

Odkaz ke komentáři

je to tak bude to piplacka ...ale neco mam rozjednanyho a kdyz to vyjde tak to nehorazne ocuram :D

a kdyz ne tak se budu vztekat, nervovat a treba se to povede :D :)

jinak se mi po vcerejsi ceste dom z plesu trosku holka zavala :) :D

190120131218.jpg?ver=2

190120131221.jpg?ver=2

190120131224.jpg?ver=2

a chystany maly servis :) ..neco se sfoukne jeste ted vecer :) a snad se vyresi to bouchani od kola

190120131226.jpg?ver=2

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

dobrá volba :palec: rozvody budeš dělat sám?

diik :) covece jedine asistovat .. protoze co se tyce rozvodu tak to je muj velky nepritel .. teorii mam zmaknutou ale praxi vubec a mam z toho trosku respekt .. kdybych mel doma jeste jeden motor napr fanouse, feldu tak si to treba zkusim .. tam kdyz se to nepovede tak je to otazka uz jen "par" penez :D ale takhle radsi budu takovy podrz klic a ocumovatel :D

Odkaz ke komentáři

diik :) covece jedine asistovat .. protoze co se tyce rozvodu tak to je muj velky nepritel .. teorii mam zmaknutou ale praxi vubec a mam z toho trosku respekt .. kdybych mel doma jeste jeden motor napr fanouse, feldu tak si to treba zkusim .. tam kdyz se to nepovede tak je to otazka uz jen "par" penez :D ale takhle radsi budu takovy podrz klic a ocumovatel :D

to já to zkusím sám....feldu jsem dělal mockrát,naposled před týdnem... teorii znám dobře tak to zkusím a dám taky hydroštely už jsou slyšet.... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak aby to tady neumrelo :) mam par novinek :)

stredove krytky uz jsou hotovy ted jeste dodelat posledni kolo a uprava pro letosni sezonu je kompletni :)

na sobotu se mi povedla rezervovat dilna se zvedakem u kamarada :)

.. tak probehne vymena rozvodu :) a pri te prilezitosti i vymena prevodoveho oleje

koupeno ve skodovce.. oznaceni pro muj typ prevodovky: G 060 726 A2

050220131237.jpg?ver=2

a v neposledni rade.. po dnesni debate s Hannym jsem se rozhodl renovovat prahy zmackane od heveru :)

Belis ...diky za pochvalu.. jojo financni prostredky to je zlo .. :D ale tak pomaloucku polehoucku zadny extrem :)

Odkaz ke komentáři

a je to tu .. kola jsou jiz na 100% hotova a pripravena na jaro :)

vylepseny new znacky

050220131239.jpg?ver=2

100220131249.jpg?ver=2

new desing spider..season 2013

100220131243.jpg?ver=2

jinak splnen dalsi dulezity krok udrzby:

- komplet rozvody vymeneny

- prevodovy olej vymenen

- kontrola turba .. vse ok

vule na hridelce v osovem smeru zadna a do stran temer zadna ani ne desetina mm :)

090220131241.jpg?ver=2

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...