Přejít na obsah

Audi A4 S-line Quatro 125kW

TomasB

Doporučené příspěvky

Dostal jsem od kámoša nabídku na A4 S-line Quatro 125kW, r.v.2007 za 220tis. Je to po jejich ředitelovi, už má novou a tato je k mání, přednostně pro známé. Už jsem takto u nich kupoval současnou Octu. Váhám, jestli do toho jít, bo se to krade hodně, ale cena je myslím hezká. Najeto to má 220tkm a servis probíhal pravidelně v ČR a DE, podle toho, kde se s autem právě vyskytoval. Cokoliv se mu nelíbilo, dával to bez rozpaků opravovat, takže je na tom vyměněno kromě hlavy na motoru asi vše co se sere. Nápravy jsou měněny nedávno. Tak snad by to neměla být "past", do které bych se vysypal.

Příští pondělí se na ni asi zajedu kouknout. Jaký je váš názor?

Odkaz ke komentáři

ono u tohodle motoru by tam mělo být po výměně už dost věcí, chce to zjistit a aby na to kouknul někdo, kdo o tom něco ví.

taky tam byla uprava SW na DPF - lepší regenerace atd...

klasika těchto motorů je hlava, vstřiky, elektrika hlavy, servo co ovládá náklon lopatek turba.

vesměs ej to stejný motor jako OII RS PPD 125kW

Odkaz ke komentáři

Dvou věcí se bojím. Jedna je ta, že se to moc krade a mít to před barákem je o nelehkém spaní. Druhá věc je ta, jak vidím co se děje s ekonomikou a jak letí CHF vzhůru, tak se obávám, jestli to jako firma ustojíme a jestli za pár měsíců nepadneme, většinou kupujeme za CHF a prodej za CZK....možná další krize na krku. Za takto nejisté situace se mi do kapsy sahat nechce. Na druhou stranu cena se mi zdá super. Všechno co tady píšete je měněný defakto loni a letos + ještě další věci jako spojka, setrvák,...

Výbava je vybíraná tak, že ředitelskej zaškrtal ve výbavě skoro všechno co se dalo. Vstřiky jsou nový včetně komplet systému čerpadla(to se loni zadřelo).

Odkaz ke komentáři

no u Audi se nediv :lool: Jen počítej: komplet vstřiky(18tis/ks), čerpadlo se vším všudy, turbo, egr a nějaké věci okolo, spojka, dvouhmota, jakási elektrika kolem turba, komplet nové DPF, jakási elektrika kolem hlavy, podvozek,...

Takže snad by mohl být chvíli klid, když je to pořešené krom hlavy všecko, ta je původní.

Odkaz ke komentáři

Lanc: tak je to můj hodně dobrej kamarád a jedno auto od nich z firmy už mám a není problém. On ho nechce, protože je to nafťák a navíc si to prej stará nezaslouží, když se s ním chce rozvést :lool: Minule byly 2 Octy na výběr, nechal mně vybrat kterou chci pro sebe a druhou si pak vzal on na kšeft a obratem ruky ji prodal s vejvarem 50 tis. bazaristovi. Kdyby to nebyl kámoš, myslíš, že by mi jen tak jednu přepustil, když by na ní mohl lehce vydělat?

Dobře ale 400 tisic za rok je prostě přestřelená částka...to se na mě nezlob ale to je nesmysl.

Cenovka za to auto zdá se dobrá,po 5 letech jde z firmy(nic neobvyklého)

já na tom nic divného nevidím, po určitejch km se začaly věci sypat.

Odkaz ke komentáři

Tome a to to chceš domů proč? místo Octy manželce? nebo pro sebe, tudle jsi psaljak ti za poslední rok obouchali na parkovišti auto, tak aby jsi ještě nepotřeboval garáž,

já bych se spíš rozhodnul podle využití, pro manželku bych to asi na ježdění po městě nevzal, na to je Octa provozně levnější, včetně nějakých těch městských pomuchlaných plechů

Odkaz ke komentáři
Tome a to to chceš domů proč? místo Octy manželce? nebo pro sebe, tudle jsi psaljak ti za poslední rok obouchali na parkovišti auto, tak aby jsi ještě nepotřeboval garáž,

já bych se spíš rozhodnul podle využití, pro manželku bych to asi na ježdění po městě nevzal, na to je Octa provozně levnější, včetně nějakých těch městských pomuchlaných plechů

No to je ono, vždycky jsem na auto koukal tak, aby to bylo ekonomicky zajímavé. Občas mám sice tendence k úletu, ale manželka mně brzdí :lool: Aktuálně je to zajímavé i z důvodu pořízení výrazně pod cenou, ale u takového auta to poměrně rychle padne dolů, aniž by se moc najelo a pak už to jsou čistě vyhozené prachy. Na ten její nájezd nula hovno je to zbytečné, já vím. Ale nekup to za ty prachy, když je to minimálně o kilo pod cenou :lool:

Máš pravdu, že u Octy je mi to tak nějak šuma fuk celkem a i tak je i Octa ztrátová záležitost při tom mini nájezdu.

Zrovna na těch Dalešicích minulej tejden jsme to s tím kámošem co mi ji nabízí rozebírali a on taky přemýšlí o tom, že prodá toho Mkového Bavora co má v garáži a za ty 2 roky co ho má s ním najel méně jak 2000km jen pro zábavu a pořizovačka v době koupě půl míče.

Nicméně zase za cenu OII S-Line? To není špatné.

Odkaz ke komentáři

Tak když je to firemní tak se to moc neřeší. :)

Běž do toho. ;) Octa se krade rozhodně více.

A servis, tak to nemusí servisovat zrovna ve značkovém servise.

Kamarád má, tu starší rv 2001 a zatím co měnil tak ho to nestálo moc, až jsem se divil.. A při tom malém nájezdu bych se toho nebál.

Navíc za tu cenu.

Odkaz ke komentáři
To se mi zdá jako pikačovina-narvat do auta 400tis. vloni a letos ho za 220tis. prodat?

Jinak co jsem se díval tak se prodávají tak kolem 250tis.

to 'zabiak':

I když je to firemní tak se to řeší-neboj. I když je to firma tak ta firma je někoho ;)

No tak to mi ukaž, kde se A4 S-line Quatro 125kW, r.v.2007 prodává za 250tis? Trošku jsem hledal a krom jednoho inzerátu všechny mezi 300-400tis. a to ještě nevíš, co tě u toho nemilého potká.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...