Přejít na obsah

Hloubka loketní opěrky, lze nějak vytunit?

Doporučené příspěvky

Otázka je, kde ji dát po ruce tak, aby se dala připevnit, pohotově vytáhnout a přitom nebyla vidět... bohužel to není malé tintítko ale pořádný gun :D Teď ji mám v přihrádce před spolujezdcem,ale to je nešikovné, ale je to jediné místo kam se vešla :D

Upraveno uživatelem RichardD
Odkaz ke komentáři

Pod volantem nevím, tam nikde není dost místa (aby to bylo možno zastavět pod plasty), tzn. jedině venku a to by bylo vidět. Navíc bude vadit při běžném provozu.

Pod tím sedadlem - když nemáš kastlík je možná i lepší, prostě vymyslet nějaký držák na kolejničkách a pružince, zmáčkneš nenápadné tlačítko a vysune se dopředu. Ten OEM plastový kryt by sloužil jako čelo toho šuplíčku, takže v zavřeném stavu by nikdo nic nepoznal.

Místa tam na to je habaděj

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři
Riso,vem to sebou na sraz neco vymyslime :D

Ta už je autě napořád, takže ji budu mít sebou :D

Já bych nic takového nedělal, protože Ty vytáhneš plynovku a on opravdouvou stříkačku ;)

To by ji musel mít sebou :D Já nejsem ten kdo vytahuje lidi z auta i když kolikrát mám chuť to udělat :smich: Mám ji prostě pro jistotu, ne abych to na každého tasil :smich: Je to reflexe na dění posledních dní, kdy se v naší zemi přešlo na vyšší level (mačety) a kdo tvrdí že něco podobného ho nikdy nemůže potkat.

Pod volantem nevím, tam nikde není dost místa (aby to bylo možno zastavět pod plasty), tzn. jedině venku a to by bylo vidět. Navíc bude vadit při běžném provozu.

Pod tím sedadlem - když nemáš kastlík je možná i lepší, prostě vymyslet nějaký držák na kolejničkách a pružince, zmáčkneš nenápadné tlačítko a vysune se dopředu. Ten OEM plastový kryt by sloužil jako čelo toho šuplíčku, takže v zavřeném stavu by nikdo nic nepoznal.

Místa tam na to je habaděj

Zkusíme to jak říkáš omrknout jak by to bylo proveditelné o víkendu s klukama na našem minisraze co máme.

Odkaz ke komentáři
Tam se asi určitě vejde. Čím víc o tom přemýšlím tím víc mi to připadá jako super nápad :palec:

podle mě nejrychleji dostupná, ruka tam je natošup, navíc ani nemusíš koukat kam strkáš ruku a můžeš kontrolovat situaci, jen je to blbý, pokud někoho vzadu vozíš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...