Přejít na obsah

Bouračka by nms ...

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Až se jaro zeptá ...

post-6911-0-32217900-1326564973_thumb.jpg

A jelikož mě studí p..el, budou se dělat výhřevy ...

to není tak hrozný. Můžu se zeptat kde jsi sehnal tu folii?

Kolegův známej je vedoucí zastoupení 3M :D Jinak bych toho musel koupit celou roli - ale dá se sehnat např. i přes Aukro.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dení světla pěkný . Máš ještě nějakou lepší fotku jak jsi to napindil do mřížek já o tomhle taky přemýšlím .. Kola pěkný Pneu Firestone tz300 jsou mooc dobré pneu . Vydrží hodně . Já měl SZ 90 a vydržely 2 sezony (50000km) . Jinak pěkný autí. :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

No, postup jsem nepřehodil - na té fotce s Xenonama byly zapojený "na hulváta", potřeboval jsem zkusit, jak svítěj (bo maj 10let).

Denní světla jsou tak už z fabriky - jsou přímo pro OI (bez RS verze), jen vycvaknout a nacvaknout:

post-6911-0-63708600-1330973729_thumb.jpg

A tahle akce byla i tahání drátů do kabiny pro zadní LWR senzor. Když už, tak se vším - Xenony na kolečko e-e. Nejdřív jsem chtěl denní světla, ať si nepálím výbojky - ony taky xeny jako denní světla nejsou nic moc vidět ...

Fotky zrcadlovkou budou taky - až se xenama, pak se pochlubím - 1.4 se blíží, takže i s novejma kolama :wub:

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři

Je mi to jasné :) taky jsem to všechno absolvoval :o ,ale celou dobu používam xenony i pro denní svícení a to tam mám výbojky 6000K a to i v dálkách a nezdá se mi že by byl nějaký problém.

A to denní svícení máš parádní :palec: napiš o tom něco víc :D jako třeba kde a za kolik jsi to přídil :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

No, jsou to tyhle: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p51579_modulite-tagfahrlicht-skoda-octavia-typ-1u-10-00-10.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087

Stály ... no 4 fíky, když došly, jsem si myslel, co jsem nekoupil :wallbash:. Stejnej efekt udělají tyto: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p49368_litec-tagfahrlicht-20-led-lxhxt-310x30x40-mm--2-st---.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087 plus mřížka "diesel". Napojený je mám na "magický" pin č.6 a funguje to super ...

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Tak Bouračka už není.

Na poslední cestu jela napucovaná do Štěrbohol, kde si ji prohlídli, uznale pokývali hlavou a dali za ni hromádku barevných papírků ...

Jinými slovy: Byla jednou jedna Oktávka, a že byla opřená o svodidla, říkali jí Bouračka. Pánovi, co ji měl, jednou ruplo v bedně, Bouračku prodal a pořídil si BMW.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...