Jump to content

Corner Light

Recommended Posts

nazdar chalani.kodoval som na mojej octavkeII 2007 Corner Light.je to plne funkčne , ale prestali mi fungovať hmlovky pri zapnutí hmloviek sa nerozvietia.viete mi niekto poradiť prečo ?

toto je môj dlhí kod : B0888F030004140000110D000000000000097F075C00000C000000000000

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • 3 weeks later...

Ahoj chlapci,také se trápím s corner funkcí. Mám scouta s jednotkou AJ a ta to podle zde uvedeného seznamu jednotek umí. Ja v kalkulačce zvolím corner kod mi to veme ,ale nic. jsem z toho už zblblej. Dík o podrobný návod kam se spojit a co změnit. Zda jen v centrální elektrice a nebo ještě jinde. Dík za odpověď. Fana

• 1 month later...

Ahojte , nemate niekto skusenost s tym ze corner funkcia po nejakej dobe cca 30 min jazdenia vypne? po vypnuti zapalovania a opatovneho nastartovania zase funguje a takto dookola

tiez mam maly problem s tym ze mam ledky v strope a po zhasnuti mi z 8smdciek ostanu svietit 2 ale slabucko

prosim o radu

dakujem

Caute,

kupil som si octaviu II (moja prva Skoda) a som trosku strateny z toho vsetkeho co tu citam.

V prvom rade o aute:

Octavia II 1.9TDi 77kW rv:10/2007 VIN: TMBB.....

elegance

a neviem co este, treba sa opytat...

je/nie je to MY2008?

ako zistim aku mam jednotku?

a ostatne veci budu zavisiet prevazne od druhej odpovede...mam totiz zaujem o maxidot ( teraz mam asi budiky z VW, nie su uplne take klasicke a vravel to aj kamos co robi s autami ), corner light, chcem si tam dat Swing atd atd ... problem je, ze neviem kde zacat, lebo zatial som z toho mimo.

ked som sa bol pytat nato v skoda servise, tak boli tak uzasne ochotny, ze som po 10min odisiel bez jedinej odpovede :(

dakujem vsetkym za pomoc.

Caute,

kupil som si octaviu II (moja prva Skoda) a som trosku strateny z toho vsetkeho co tu citam.

V prvom rade o aute:

Octavia II 1.9TDi 77kW rv:10/2007 VIN: TMBB.....

elegance

a neviem co este, treba sa opytat...

je/nie je to MY2008?

ako zistim aku mam jednotku?

a ostatne veci budu zavisiet prevazne od druhej odpovede...mam totiz zaujem o maxidot ( teraz mam asi budiky z VW, nie su uplne take klasicke a vravel to aj kamos co robi s autami ), corner light, chcem si tam dat Swing atd atd ... problem je, ze neviem kde zacat, lebo zatial som z toho mimo.

ked som sa bol pytat nato v skoda servise, tak boli tak uzasne ochotny, ze som po 10min odisiel bez jedinej odpovede :(

dakujem vsetkym za pomoc.

Podle kousku vin to je Elegance sedan,pokud je to vyrobene 10/2007 tam mas MR 2008(desata cislisce ve VINku je jaka ?).

Jednotku zjsitis podle vypisu z VAGU.

Napis odku jsi a kluci se ti urco ozvou a pomuzou .