Přejít na obsah

Posilovač řízení

Rejd

Doporučené příspěvky

Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že?

Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha".

Děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že?

Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha".

Děkuji

Skus se podívat na horní ložiska uložení tlumičů mužou bejt zarezlý ,pak skus ještě prostříkat stříkačkou svisláky a ještě se podívej jestly nemáš prasklou pružinu ale to by spíš bouchalo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...