Přejít na obsah

Bluetooth


Doporučené příspěvky

Máš pravdu, prvních 14 dní se to chovalo podobně, vždycky se telefon připojil, po 2 minutách odpojil, zase připojil a to i v průběhu hovoru. Jenže potom zmizela nabídka telefonu z columbusu i s maxidotu a chová se to jako by tam vůbec nebyla možnost telefonu. V servisu zkoušel mechanik svůj telefon a choval se mu stejně. Předpokládám, že má ověřenou funkčnost v jiných columbusech. Není možnost nějakého resetu bluetooth jednotky. Je umístěna pod sedadlem spolujezdce? Díky

Libor

Odkaz ke komentáři

A zkoušel to mechanik napíchnout na diagnostiku?

Ano, je umístěna pod sedadlem spolujezdce.

BT nemám (vyhýbám se mu jak to jen jde, alespoň mám chvíli od lidí pokoj, když jedu :) takže kolem nějaké možnosti resetu přímo na jednotce neporadím. Odhaduju, že se bude jednat o nějakou SW chybu (ať už telefonu nebo BT v autě), respektive proč by to jen tak najednou prazvláštně odešlo. Ale zkus ten telefon resetovat, je možný, že jednotka do sebe "natáhla" nějaký chyby a ty se projevujou i po připojení jiných telefonů.

Odkaz ke komentáři

Na diagnostiku to napíchlé měli a prý nic ani žádné aktualizace. To mi sice přijde divné, protože auto teď mělo 4 roky a nic se za celou dobu neaktualizovalo.Bluetooth jednotka je UHV CAN FSE 2P8X model BE 9450.

Jen dotaz k druhé radě odpojit baterku a začít znovu. Nemá columbus po připojení na napájení nějaké heslo? Pokud ano, tak ho neznám. Octávka je koupena jako rok staré předváděcí vozidlo škodovky a žádné heslo jsem k tomu nedostal.

Díky

Libor

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Mám Columba, fw 3974, během jízdy mi občas odpojí telefon a musím ho znovu ručně připojit, dělalo mi to u nokie a teď i u samsungu s4, nesetkal se někdo se stejným problémem?

 

Octavia II, r.v. 2011

Columbus HW-version H06

SW-version 3974

 

Tohle je pod sedačkou:

86af70a5ead8e97bb29a14b0a0e0ddc1dc4111a4

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Guest Martin.sv

Zdravim, mel bych dotaz, zda toto chovani jednotky je normalni ci nikoliv. Mam Octavii 2 po faceliftu, r.v. 5/2009, vybava elegance. Nechal jsem dodelat original hf a dale jsem dal Columbuse misto Swingu. A ted k problemu. 1) Kdyz se pripojim k jednotce hf a prijde mi behem jizdy sms nebo neco z viber, popr. Neco jineho, tak se zadny zvuk neozve ani upozorneni. Dela mi to takto u kazdeho telefonu co jsem mel. Jinak prichozi hovor mi zvoni pres telefon i jednotku hf 2) kdyz prijdu do auta a nemam v telefonu aktivovane bluetooth a zapnu ho az po nastartovani, tak se musim pripojit rucne, i kdyz mam v telefonu automaticke pripojeni, kdyz mam vsak pred nastartovanim aktivovane bluetooth, pripojim se bez problemu. Obcas se mi stane, ze se pripojim a pritom maxidot pise, ze spojeni nebylo mozne. Vse mam nakodovane. Diky

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Dobrý den, koupil jsem BT jednotku i s kabeláží, ale jsou tu volné 4 piny myšleno bez konektoru je to can a napájení, ale nevím kam přesně je mám píchnout. Neměl by někdo schéma zapojení ?

návod jsem na stránkách našel ale není tam uvedeno kam zapojit ostatní konektory

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím všechny, mám otázku.

Měl jsem v Superbu starší jednotku, která nepodporovala iPhone a novější Androidy (3C8 035 730). Koupil jsem tedy jinou (použitou 3C8 035 730 A), vše od MAXIDOT MuFu a zobrazení na Columbusu funguje, pouze když chci přehrávat hudbu, hraje mi jen přední pravý reprák, ale při hovoru všechny. Poradíte co s tím aby šli všechny i při přehrávání hudby?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Hele pokud si netroufneš na to si rozdelat plasty okolo spolujezdcovych dveří u podlahy, kastlík ven, rádio, sehat si vodice a piny doplnit kabeláž tak jak ma byt tak si ušetři cas a vlastně i peníze a stres a rovnou kontaktuj nějakého klubového elektrikáře.

Akorat vůbec netuším jak a co. Nebyl by nejáky návod jak a co připojit a co přesně potřebuji?


Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdravím pánové,

 

mám problém. Oktavia 3 - 2017 - 2.0 TDi - DSG. Infotaiment Columbus. Problém mám s připojením mobilu. Kompletní připojení. Radio se chová tak, že sednu do auta, nastartuji  a mobil se nepřipojí. Prostě nic. Zmáčknu Phone a ukáže se mi "Zapněte BT" kliknu na ikonku nastavení, dám vyhledat telefon. Radio vyhledává cca 2 minuty, pak napíše, že nebylo možno zapnout BT. Po chvilce se radio samo vypne a po chvíli zapne. Celé se to opakuje 2 - 3x a pak se telefon najednou sám připojí a vše funguje. Po každém startu se to opakuje již cca 3 dny. Mobil mám Xiaomi MI8 - lite. Nicméně 3 týdny to normálně fungovalo. Sedl jsem, klíč do zapalování, během 10 vteřin se telefon připojil a vše šlo. A ted najednou tohle. Jo a zkoušel jsem tovární nastavení a žádná změna. Viditelnost mám na obou zařízeních... Nějaký nápad? Díky předem..

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj,

 

koupil jsem si Octu 2 FL RS 2009 s columbusem, maxi dotem a jsem opravdu jelen  z bluetooth připojení. Různě jsem pročítal internet co se všeho týče ale hudba mi z Iphone prostě nehraje. Telefonování jde, i na maxidotu vidim hovor i kdo mi volá ale kolonku bt mam i po připojení šedou, telefonovat z colombusu lze taky. Verzi nevim na bt jednotce pod sedadlem nic není jen kovová krabička, zkoušel jsem i odpojit (telefon samožrejmě zmizel ani nebyl v nabídce) jen ta bt hudba nejde.

 

Nevíte prosím někdo co s tím? čekam ještě na VAG-com jesli to náhoudou jen není deaktivované v řj. Popřípadě někdo z okolí Kladna kdo by to za nějaký slušný peníz jen napíchnul a povolil? Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...