lubinob Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 (upraveno) Rozmýšlal som či mu založiť samostatné vlákno alebo len spomenúť popri taxíku... ale keďže sa s ním asi občas na zrazoch objavím tak som založil samostatné.. :) Ako je vidieť z foto je to Rapid Spaceback 1,2TSI 77kW v Blue Race a už MR2015.. ;) Výbava Ambition Plus a nejaké drobnosti navyše.. z tých naj spomeniem maxík, kožený MF volant, rádio Swing, climatronic, vyhrievané sedačky, TPM, sunset, 4x elektrické okná, repro aj v zadných dverách, AUX vstup (škoda že len ten samostatný bez USB :( ), zadné parkovacie senzory a plnohodnotná rezerva.. Samozrejme hneď išiel pod počítač :D takže dokódované: - pretočenie ručiček http://youtu.be/b5qK2VpPNok - na maxíku menu dotankovať - odkódované upozornenie na zapnutie pásov :D - HHC - asistent rozjazdu do kopca - zmenená tuhosť posilovača riadenia na Sport a neúspešný pokus s corner hmlovkami a XDS, ktorý bol podľa návodu už zapnutý z výroby o čom veľmi silno pochybujem.. :D Upraveno Říjen 27, 2014 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 vezmeme ho otestovať na motocrosovú dráhu? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 (upraveno) to nie je Yetík... :P :jelen: a už viem že corner sa nedá len dokódovať, ale je tam iná kabeláž a jednotky... to zas bude robota... :asie: Upraveno Září 30, 2014 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 néé... tu sa nebudú robiť také HW úpravy :P z úprav niekdy v budúcnosti snáď to USB, HF a možno columb... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 nebude lepší toto? http://www.cybertronic-labs.cz/corner-light-kit-i110c55 Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Marek to asi nie... zase až taká dôležitá funkcia to nie je, aj keď dosť pomáha... Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Servus Rapidak. Nech slúži. A to dokladovanie si prosím aj ja. V Piešťanoch na sobotnom zraze. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Dííky, až taký Rapiďák zas nebudem, taxík ostáva stále hlavným autom.. jasné, už som si to vyskúšal tak nie je problém dokódovať.. B) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 jééé, jak z Rapida odkódovat pásy? tedy vím jak a čím, ale nemám popisky k budíkům, zkusím ještě po aktualizaci VCDS, pak budu volat sos Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 popisky nie sú ani v 12.12.3.. :( keď si dobre pamätám tak je to byte 1 bit 1 zrušiť.. ale radšej to pozriem na notebooku a potvrdím.. ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 hmm tak do tohole si s chuti sednu a jsem zvedav jaky to bude prostorove (teda samozrejme pokud dostanu povoleni) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Jasné že môžeš.. len neviem či sa mi podarí budúcu stredu prísť do Coly keďže vo štvrtok mám kontrolu z Prezídia, snáď sa mi podarí dovtedy dať tie papiere dokopy a prídem aj s Rapidom.. :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 At slouzi. Jsem zvedavy pak na nejakou mini-recenzi vuci taxiku. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 hmm tak do tohole si s chuti sednu a jsem zvedav jaky to bude prostorove (teda samozrejme pokud dostanu povoleni) neboj, vejdeš se, jsme Rapida pořídili mistrovi na servis, protože nás vozí na oběd .... i Láďa (velkej kolega) se do něj vejde, jen je Rapid trochu menší na ramena no ... popisky nie sú ani v 12.12.3.. :( keď si dobre pamätám tak je to byte 1 bit 1 zrušiť.. ale radšej to pozriem na notebooku a potvrdím.. ;) díkes, jsem na 12.12.3 spoléhal ... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Dííky.. no ako taxík ho používať nebudem, v podstate je to mamičkine auto ktoré si občas požičiam keď bude niektorý taxík v servise alebo nechám aj octávku chalanom nech jazdia.. :) je to také tretie rezervné auto v rodine, segra nechce ani počuť o tom žeby som dal Fabiu preč, na tej sa jej nalepšie jazdí.. :D Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 pěkný rapidek, hlavně tam barva je super :) bude z něho taxík nebo ne? :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 tak kedysi som povedal že na RS-u by som modrú race nechcel lebo tých je najviac.. :D len tu nebolo moc na výber, bola to predvádzačka takže buď chceš alebo nie.. síce bol ešte jeden taký istý v šedej metal čo je v podstate ako anthrazitka ale už to chcelo zmenu a nie tretie auto takej istej farby.. :D takže bol výber eventuálne jasný keďže bola podmienka že ak Rapid tak jedine 1,2tsi 77kW.. ;) Taxík z neho nebude, teda nie v dohľadnej dobe.. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Také malé detaily... zadné kotúčiky sú celkom malé :D ale predné sú v tých 15-tkach skoro nadoraz.. keď som pozeral na 1,2TSI 63kW tak tie boli viditeľne menšie aj s menšími brzdičmi.. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Gratuluji k tak pěknému autu se solidní výbavou, modrá barva je nádherná ! Brzdy jsou už 288mm - podstatný rozdíl oproti základním 280mm ! Ať Ti moc dobře slouží ! Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 co to je na tom za gumy? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Dííky Martine.. :) ale teda rozdiel medzi tými brzdami sa mi zdal väčší... Jardo Nexen Nblue HD http://pneumatiky.heureka.sk/nexen-nblue-hd-185-60-r15-84h/ Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Peknej, tak at slouzi Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 To musí brzdit hodně ne lubi? Když na tenhle výkon tak velký brzdy, záplat pan bůh... Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 parada ;) ... jsem zvedav, jak se ti bude (ne)libit motor :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Hlavne at nemas problem s retezem... at slouzi ... ty km jsou brutalni... :lol: Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Fido uz tam niesu retaze tusim... Aj nasi maju tusim remen :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 (upraveno) v rapidu je řetěz... v O3 není. Upraveno Říjen 1, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Jestli je to rapid co na pohled nechci poznat tak ma retez... v nemecku hodnicen jako nejhorsi motor... hlavne at slouzi Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Dííky.. je tam reťaz, ráno som ju počul.. :D za tie brzdy som rád, to som ani nevedel že budú až také veľké.. ;) a motor sa mi zatiaľ páči, síce som mal priemerku 9,5 po 30km ale bolo to v podstate v meste s jedným svižnejším prejazdom.. pocitovo sa mi nezdá žeby ma toľko pritlačil do sedačky ako keď pridám taxíku ale rýchlosť ide hore celkom rýchlo.. :jelen: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky