Ol@f Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 zapomel jsi jeste na stare dobre zname, kdyz to auto bude fakt chtit stejne ti ho ukradne Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 právě, mě ty kráděže úplně vytáčejí, člověk aby pořád něco vymýšlel, co času mě to stálo, pokud půjde někdo přesně pro tvoje, tak ho taky dostane, ještě, že ho mám pod zabezpečeným zámkem a uvnitř objektu, na ulici je víceméně náhodně, tak alespoň to Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 To "vnutri objektu" Ti nemusi vobec pomoct. :) U nas v mestre ukradli auto zo zamknuteho dvora tak, ze vysadili (ci vypacili, uz si nepamatam) branu a s autom odisli. Podotknem len, ze majitelia boli v tom case doma... :) Odkaz ke komentáři
Brumla Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 U nas v mestre ukradli auto zo zamknuteho dvora tak, ze vysadili (ci vypacili, uz si nepamatam) branu a s autom odisli. Podotknem len, ze majitelia boli v tom case doma... Přesně tak.. mýmu známýmu ukradli v rodinným domku v noci auto z garáže, nad tou garáží měl ložnici kde spokojeně spal! Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Aj ZEDERLOCK je celkom fajn + tajny vypinac.... Odkaz ke komentáři
perníkář Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 setkal jsem se už i s takovou věcičkou nevím jak se to jmenuje říkám tomu zvonek je to na několika místech v autě.. třeba u spolujezdce pod koberečkem... nevítaný host když si sedne na místo spolujezdce položí nohy na kobereček pod kterým je ten zvonek jakmile nohy položí sepne se kontakt a u tebe doma to začne zvonit... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 To je zaujimava idea. aku kontakt / spinac na to pouzivaju? Aby bol dostatocne plochy a tym nenapadny... Odkaz ke komentáři
perníkář Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 já seženu pár fotek OKi??? Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 To je zaujimava idea. aku kontakt / spinac na to pouzivaju? Aby bol dostatocne plochy a tym nenapadny... tak myslím že na to by se dal použít tenzometr ( http://www.omegaeng.cz/prodinfo/StrainGages.html ). Kdyby se k tomu udělal nějakej malej obvod, například s operačním zesilovačem, aby porovnával hodnoty a kdyby někdo nastoupil do auta, tím by se změnil tlak působící na tenzometr, obvod by vyhodnotil že se něco děje a dal by o tom určitým způsobem vědět. kdybych já v tý škole dával větší pozor, tak bych si teď i vzpoměl jak tohle udělat :) :) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 seth: to sa da, len je to podla mna zbytocne zlozite. V aute musi byt elektrika co najjednoduchsia, aby sa tam nemalo moc co pokazit. :) Na druhej strane, je to v podstate blbuzdorny "spinac" pernikar: Ok, to bude super! Odkaz ke komentáři
Machy Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Zdarec. Mám zaslepené zámky dveří.Chybí mi jen kufr.Nevíte jak by bylo nejjednodušší jej zaslepit? Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Kup si origo zaslepku, alebo sa pozri na temu na SH. :o Ako sa dostanes do auta v pripade problemov? zamky off, nie je kde siahnut... :o Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 no tak kdyz uz jsme u tech rusicek co se vsude prodavaji na aukru za 1500KC tak jsem se otom bavil s jednim gurmanem co montuje velice kvalitni alarmy do hodne luxusnich vozu tipu lamborghini,aston martin a rikal ze ty rusicky... no pozasmal se na co lidi vse naskoci... rikal ze nej a nej je GPS jsi jako prvni kdo vi o pohybu auta, a potom take rikal ze je dost popularni magneticky immobilizer...ja tomu nerozumim jen sam mam vnitrek,naklony,tajnej vypinac a jeste hecnu magnet. immo.... ale kdyz to zlodej bude chtiti ukrast tak to ukradne... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Hmm, asi si najblizsie objednam od cinskych priatelov taku rusicku, odskusam ako to funguje na GSM a GPS. Verim, ze to pojde, minule som mal so svojim autom problem, ze v aute mi GPS neslo a akonahle som vypol motor, tak vsetko Ok... Pricinu nehladaj, stratilo sa to same, raz na to ale prijdem . Pre zaujimavost sa pozri sem. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 no tak kdyz uz jsme u tech rusicek co se vsude prodavaji na aukru za 1500KC tak jsem se otom bavil s jednim gurmanem co montuje velice kvalitni alarmy do hodne luxusnich vozu tipu lamborghini,aston martin a rikal ze ty rusicky... no pozasmal se na co lidi vse naskoci... rikal ze nej a nej je GPS jsi jako prvni kdo vi o pohybu auta, a potom take rikal ze je dost popularni magneticky immobilizer...ja tomu nerozumim jen sam mam vnitrek,naklony,tajnej vypinac a jeste hecnu magnet. immo.... ale kdyz to zlodej bude chtiti ukrast tak to ukradne... tak gps je jasné, jen nejde v podzemí apod. ono jde o to, že jakýkoliv alarm s tebou komunikuje přes gps resp. gprs, gps jen snímá polohu auta a tu posílá právě přes gsm, osobně si myslím že tyhle auta se zabezpečují jinak, třeba sherlogem apod. (rádiové bóje ...) Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 (upraveno) DOCELA BY ME ZAJIMALO JAK PRACUJE TOTO? TO DE DAVA JEN DO ZASUVKY A DO MODULU SE DA SIMKA?NEBO JAK TO JE? http://www.chinavasion.com/product_info.ph...10-meter-range/ Upraveno Srpen 13, 2009 uživatelem burek Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 to je rušička nééé, normálně ji zapneš (napájení z baterie přístroje - na dobíjení) a v okruhu 10m nechytne žádný mobil signál, tedy signál je rušen Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 (upraveno) Auto mám vybavený alarmem vnitřního pohybu i alarmem nálonu vozidla(originálem)takže nevim jak to bude funfovat,každej říká že origo stojí za hovno. Další zabezpečení je zámek zpátečky ten si myslím že je dobrej,ten snad na ulici neodmontujou,potom přemýšlím o tajným vypínači cena asi 1000kč to se dá, samozřejmě vůz mám pojištěný, to je asi nejlepí zabezpečení že snad pojišťovna něco vrátí. Ještě se chci vrátit k zámku zpátečky,někdo tady psal že dneska to odemknou nějakým klíčkem co mají vlastní,mám i jiné poznaty. Teď se chci omluvit slušným mechanikům,ale dost se stávalo i stává že lidi,když dávají svoje auto do servisu,tak odevzdají všechny klíče od vozu a v tom vidim chybu. :) Věřim tomu že v hodně procentech krádeží jsou namočeny servisy a autobazary. :) Upraveno Leden 26, 2010 uživatelem Lody78 Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 zaujimave ze tieto temy su furt na youtube Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Na zaslepení zámku jsem se vykašlal...raději at se dostane do auta normálním způsobem bez rozbiti předních skel... Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 To jsem presne rikal ja... Kamos zaslepil, zohybany plechy na prednich dverich, rozsekana klika, a jeste asi vzteky ukopany zrcatka... Celkova oprava misto 3000 za zamek 30 000 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Známému, co jsem mu kdysi prodal kola, se už dvakrát stalo, že baterka KO a nemohl se dostat do auta, bo neměl žádný zámek, už ho má... Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Jelikož s tím mám trochu zkušeností asi nejspolehlivější systém je PATRIOT IV. Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 chlapi mužete mě napsat nějákou inspiraci pro ten tajnej vypinač, když tak SZ...díkec Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Bud do bočních dvířek u OI a nebo pod palubovku jak je spolujezdec nebo do řadici páky jak je ta šprcka kožená-musi to být na dosah aby Tě to pak zbytečně neotravovalo.Ale je to supr věc.Doporučuju jako navýšenou ochranu Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Bud do bočních dvířek u OI a nebo pod palubovku jak je spolujezdec nebo do řadici páky jak je ta šprcka kožená-musi to být na dosah aby Tě to pak zbytečně neotravovalo.Ale je to supr věc.Doporučuju jako navýšenou ochranu :( díky za tip :) už na tom kutím :) Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Tak zrovna tohle jsou klasický místa kam zloděj šahá nejdřív... Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 jj, asi jako bys to dal na střed volantu :) Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Mě by v celku zajímalo jak se zajistit proti krádeži kol.Mám bezpečáky,ale to je dle mě pro zloděje lahoda.V celku se u nás během 3 týdnu rozjela krádež kol octavia a mě běhá mráz po zádech,třeba dnes jsem jel do práce a řešily jeden případ kdy bylo auto bez kol a jen tak leželo na břichu hmm!!! :) :D :D :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Radas: zkus tam dát dvě sady bezpečáku.Já vím že to je otrava ale aspon máš větší pocit jistoty.Ty Škodovácky má každý ale tou druhou sadou jsem myslel uplně od jiného výrobce.Takhle to mám taky a dá se to přežit dvakrát do roka.Takže na jednom kole jsou dva bezpečáky-jeden škodovácký a druhý "no name" Jeden čas jsem parkoval často v Praze a tam to je někdy džungle takže asi tak :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky