formis85 Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Všechny vás tu zdravím, jsem tu nováček. Asi před měsícem jsem si po Feldě 1,6 pořidil vysněnou Octavii combi TDI . Po měsíci a půl jsem si konečně vybral jednu pěknou, kterou vám teď představím. Jedná se o rok 2001, 81kw. S výbavou jsem spokojenej, obsahuje: climatronic, 4x el. okna, tempomat, vyhřívaný sedadla, dvojitou podlahu, loketku, ASR, zdní rolovací "mříž" a taky zánovní DPF (snad nebude zlobit) Auto má najeto 190tkm po německých silnicích, tak i na ty km vypadá hezky zachovale. Na auto jsem koupil plecháče a 2x nový zimní pneu conitentál TS830 a zadní mám od rodičů z VW Michelin Alpin A3. Na jaře mám v plánu výměnu rozvodů, nový tlumiče s pružinama a silentbloky. Časem určitě příjde na řadu i audio a nejspíš i kola, to je ale na dýl, protože jako student, kterej běhá po brigádách to není zas tak jednoduchý. a tady nějáky foto pro představu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ještě bych vám mohl ukázat bývalou octavii co měli rodiče, doufám, že si ji taky takhle vyšolichám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Tak tu zde vitej! ;) Ta byvala octa rodicu vypada moc hezky! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Díky ;) . Udělali jsme jí ve stylu RS, dali folie a prodloužení střechy. V tý "skořicový" vypadala fakt krásně. Jinak to byla 66ka s manuál klimou... pro 4 dospělý to je ale přece jen malý auto, tak před rokem odešla do světa a byl pořízen VW Touran (tam už se vejdem v klídku všichni). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Formis: Vitej mezi nami.Pokud tu svoji krasku poladis jako tu rodicu tak to bude pecka...A co jsi me psal plany tak by to mohlo byt super. ;-) Drzim palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Máš dobrej základ na "vyšolichováni" :P ta rodičů byla fešná ;) .. at slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 tak to sis udělal pěknou radost a ta bývalá rodíču vypadá parádaně tak at ti slouží co nejdíl a jsi co nevíc spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tak vítej kámo základní kámen máš a teď začít stavět.Ta octa rodičů byla supér,já to říkám pořád kombíček je kombíček.......tak mnoho šťastných km kolego! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Děkuji všem za uvítání ;). Moc dlouho jsem nevydržel a už jsem si musel udělat radost. Říka se, že kola dělaj auto, tak jsem začal od kol. Vyskytla se koupě kol alá Audi A8 8x18" s výborným pneu tak jsem do toho šel. Už se těším až ze silnic sleze sníh (na sjezdovce ať zůstane). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 dobrá volba kolego ;) koukám jsem skoro sousedi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 pekny pekny, taky uz dost okoukany :D jeste vymenit stredovy znacek a bude to dobry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jackie: už jsem na to taky koukal že bydlíš pár minut ode mě ;-) houmik: v plánu by byly určitě jiný kola ale zas tyhle maj gumy +6mm tak to budu mít na zkoušku, bojím se jestli to nebude už moc. Původně jsem chtěl 17". a ještě vás oba moc poprosím jestli byste mi nemohli zvážit ty vaše 17". Zajímalo by mě kolik váží kolo s pneu. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Moc krasna, muj sen 81kw a kombik stribrny!!! Tak zachovale auto je skoda upravovat! Ja bych na ni nesahl! At slouzi jak ma! Jinak DPF u O1???? Tak neco my tady uniklo! Neni DPF filtr pevnich castic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) ja ti muzu zvazit maximalne kolo v 17" bez pneu, koupil jsem fungl novy a mam je zatim zabaleny v krabici bez pneu ;) MfM: nene, filtr p. castic nase Octy nemely Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 No prave proto, kolega tam ma napsane ze ma zanovni DPF? A to jsem videl v hodne inzerateh v Nemecku a to na jednickovih octavii! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to bychom mohly někdy dát srázek,já jsem v nováči každou chvilku,hlavně pro díly na auto ;) dyž bys měl někdy čas a chut tad dej vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Miroslav from Montenegro: auto bych chtěl zachovat seriový a plně funkční, žádný drastický úprvy v plánu nemám. Ty kola zkusím a uvidím. Jinak opravdu tam je dodatečně domontovany DPF tak by to nemělo kouřit. Mám ho zapsaný i v TP a mám nárok na zelenou emisní plaketku do Němec. Ten filtr se dává místo katalizátoru (oticky to je takovej větší kat). Cena celkem je kolem 800Eček. Pak sem hodím foto a odkaz na výrobce. jackie: no tak to není problém ;-) a kam pro ně jezdíš do nováče? Já mám taky trochu lepší přístup k dílům na octu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Děkuji všem za uvítání :D. Moc dlouho jsem nevydržel a už jsem si musel udělat radost. Říka se, že kola dělaj auto, tak jsem začal od kol. Vyskytla se koupě kol alá Audi A8 8x18" s výborným pneu tak jsem do toho šel. Už se těším až ze silnic sleze sníh (na sjezdovce ať zůstane). Gratulace!!! Mě se stejně ty A8 furt moooc líbí ať jsou okoukaný nebo ne.... ;) Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Děkuji všem za uvítání :D. Moc dlouho jsem nevydržel a už jsem si musel udělat radost. Říka se, že kola dělaj auto, tak jsem začal od kol. Vyskytla se koupě kol alá Audi A8 8x18" s výborným pneu tak jsem do toho šel. Už se těším až ze silnic sleze sníh (na sjezdovce ať zůstane). Taky vítej chlape no koukám že budeš mít kola jako mám já budou jí slušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Gratulace!!! Mě se stejně ty A8 furt moooc líbí ať jsou okoukaný nebo ne.... ;) Me taky! :D k ty stribrny budou fakt moc pekny! :lool: Jeste bych dal listy do laku a kratsi pruziny a budes to mit moc pekny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 jackie: no tak to není problém ;-) a kam pro ně jezdíš do nováče? Já mám taky trochu lepší přístup k dílům na octu ;-) tak to se někdy domluvíme :) jo?tak to je fajn,jinak já jezdím pro díly k barešoj a zatím spokojenost,vždycky měl to co jsem potřeboval a za dobrý ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak ok, aspoň poznám někoho z OC . JJ Bareš má většinou vše na co si vzpomeneš, nějaký díly ma i za slušný ceny, na nějákejch má i +200%, záleží co bereš. Kdyby jsi něco potřeboval tak mi písni, třeba to půjde sehat levněji . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ty backurky ti trochu zavidim, ale na D1 by moc nebyli... Moooc pekne kolecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak ok, aspoň poznám někoho z OC . JJ Bareš má většinou vše na co si vzpomeneš, nějaký díly ma i za slušný ceny, na nějákejch má i +200%, záleží co bereš. Kdyby jsi něco potřeboval tak mi písni, třeba to půjde sehat levněji . jo taky rád poznám někoho z OC.no ted bych potřeboval černý tapeca a černou přístrojovku tak když by si o něčem věděl tak dej vědět.tak až budu mít cestu tak se ozvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Krásná a s těma kolama bude ještě hezčí.Taky scháním takovou,v kombajnu a TDI tak budu sledovat jak pokračuješ v tuningu a třeba se nechám inspirovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak kola budou hooodne sluset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Tak po 13 dnech jsem zase tady. Vrátil jsem se z "dovči" z Rakouska a abych udělal něco pro Ocťuli, tak půjde na zkoušku do auta rádio Aline CDE-9880R. Měl jsem v merku sice vyšší řady, ale ty nemají zelený podsvícení. Tak po 3 Pioneerech (poslední DEH-P7900UB) zkusím Alpinu ;-). jackie: tak zrovna s tapcema a přístrojovkou ti moc nepomůžu, spíš umím sehnat kotouče, desky, rozvody, ložiska, atd, spíš ty mechanický věci a možná nějákej ten blatníček a maska. (jinak před odjezdem jsem byl u Bareše kupovat znaky škoda a oproti druhýmu novoměstskýmu krámu úspora 120kč :) ) Balrog přeji hodně štěstí při hledáni, vím že to není zas tak lehky sehnat něco podle představ. Jinak bych tomu možná ani tuning neříkal, spíš dám jen jiný kola a vyměním horší věci za lepší :D , doufám že se to víc nezvrhne. Cary_mary_fuck díky, díky, uvidíme na jaře :) , jinak koukám že jsi slečna motorkářka , hnedle se jdu kouknot na tu tvoji krásku (taky mám v garáži nějáky to dvoukolý přibližovadlo) ještě nějáká ta fotečka z dovči, ať to tu prokoukne a tak ještě tu novou Alpinku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to je v pohodě,tapecy a zbytek už mám sehnanej.tak to je fajn i 120 kč potěší.já si ted zrovna hraju celou neděli s masoku a s mračítkama.zítra to chci láknout a o víkendu to chci přehodit i se světlama.jinak pěkný radio :) a hezký fotky z dovčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Prej si hraje s maskou a mračítkama, vždyť jsi na netu a brouzdáš po OC :) . Hned se jdu kouknout na tvůj profil, jsem zvědavej co chystáš, až bude po sněhu, tak dáme sraz a všechno omrknu :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 no hrál jsem si a mezi schnutím jsem byl tady :) ty máš taky luxusní auto a hlavně ty kola závidím :) a ten srázek určitě dáme :) nahodím foto hned jak bude hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.