jirka.k Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) zdarec,chci jsi koupit 17 elektrony s ET 37 gumu 215/45 máte někdo skušenosti,nebude problem s blatníkem?Na stránkách elektony.cz ve finále píšou že jse to dopředu nedá říct,až jse to nasadí Zde si můžeš porovnat rozdíly vyhlédnutých pneu vs. stávající.. Zde hodnoty alu disků.. ================================================= Ol@fova zkušenost se zápisem kol do TP: cerstva osobni zkusenost ze zapisu kol do VTP ani ne tyden stara, aneb jak to ma cele oficialne probehnout: rozdelene do dvou fazi. STK potrebne dokumenty: VTP, Typovy list od akreditovaneho dovozce kol MDCR, TUV protokol, preklad pojmu, preklad podminek stav auta: na aute jsou disky ktere chcete zapsat s pneu odpovidajicim parametrum na typovem listu technik typu K by mel provest evidencni prohlidku, jejiz vysledkem bude ze vse na aute je v poradku krome toho ze na aute jsou nazute disky x,xJ * xx" ETxx s pneu XXX/XX RXX XX ale ze dokumenty ktere jste predlozili jejich uziti povoluji. Na typovem liste zaskrne ze montaz vyhovuje. Tento ukon stoji na STK vetsinou tak 200 Kc. A muzete na evidenci vozidel. Evidence vozidel potrebne dokumenty: formular pro zmenu v evidenci vozidel, a na nem se uvadi ze je treba jeste VTP, OR, obcanka, pokud nejste majitel plna moc, pokud je auto na firmu tak vypis z obchodniho rejstriku, potvrzeni o pojisteni vozidla a dokumenty z STK tedy TL, TUV, preklad podminek a nazvu a porotokol o prohlidce. (formular na zmemnu v evidenci mam tusim jeste jeden tak bych ho mohl naskenovat abyste si to mohli doma v klidu vyplnit) u me teda OR a pojisteni vozu videt nechtel Urednik si prohlidl papiry, okopiroval si je vsechny, pak na portalu MDCR otevrel typovy list, TUV protokol preklady podminek a pojmu a zkontroloval zda se shoduji s predlozenymi papiry. Pote dopsal radek do VTP orazitkoval a parafoval. Zaplatil jsem poplatek 50 Kc za zmenu v VTP a sel jsem domu. Upraveno Květen 3, 2011 uživatelem mischicka Doplněny odkazy na výpočty pneu a disků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 na 99% by to malo byt bez problemov. Bezne sa na Octavie davaju 18" s ET 35 a 225 pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jestli je chces pouzit na OCTAVII, tak jak pise Cjoctavian bezproblemu je tam das... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 prezeral som si stránku Goodyear a narazil som na konfigurátor - tieto disky sú masaker :D - myslím, že dobrá voľba ak niekto bude kupovať nové alebo uvažuje... http://www.f2tuning.cz/produkt/5367-alu-ko...ne.html?katID=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 vypadaji fakt moc pekne na OII bych se nebal klidne 18", tyhle kola by tam padly jak prdel na nocnik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kubi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj :-) potřeboval bych poradit mám originál Alu 15" mám je obout spíš do pneu 205/60 R15 nebo můžu do 205/50 r15 nechci aby to vypadalo blbě? Díky za radu kubi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taiko Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) ... Upraveno Únor 6, 2010 uživatelem Taiko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 zdravím, když tam dám origo 18" zenith7.5x18 ET51 tak problém nebude že.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to kubi: dal bych tam 205/60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 proc proboha na ty disky nedate aspon ty predepsane gumy co mate v technicaku ? 18" 225/40 17" 225/45 16" 205/55 15" 195/65 nebo 205/60 vono je taky potreba premejslet kdyz vezmu nejakej sirisi disk co nekde koupim a dam na nej 215 misto 225 tak tak mozna ta guma bude malo siroka ze a potencionalni pruser uz je pomalu na svete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 ehm, nechtel jsem to sem psat, diky, Olafe, ze jsi to udelal misto me :) ty gumy tam jsou jednou predepsany, tak bych jiny neresil, uz jen kvuli moznymu problemu s pojistovnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jasný, taky dávám co tam má být, ale ptal se na něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 a já také.....jde mi o to, že 18" je origo na RS a ta má jiný podvozek než elegance, tak aby to náhodou někde neškrtalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 a já také.....jde mi o to, že 18" je origo na RS a ta má jiný podvozek než elegance, tak aby to náhodou někde neškrtalo. no problem, veľa ľudí má 18ky na normálnom a to ti škrtať nebude pretože je vyšší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 ale zase má vetsi propruzeni.....taky myslim, ze bude klid....uvidim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no, jěště se chci zeptat jestli pujdou zapsat do technicaku. mam tam jen 17" sice ta kola koupim pouzitá a tudiž bez papiru, ale hadam, že ve Skodovce mi typový list a prohlaseni o shode daji a pak uz asi není problem Máte s tim nekdo zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Musíš si zohnať typový list, ak ho nedostaneš v škodovke tak v nejakom pneuservise na disky Dotz 18" a pod. bez toho ti to nezapíšu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 prave jsem mluvil s homologacnim oddelením skoda auto. typový list na original kola mi nedaji. nedavaji je vubec. co je schvaleny, to pisou do TP a basta. takze mam postupovat podle min.dopravy a jejich pozadavku na zapis kol. tak jdu studovat to jsem mel takovou radost, ze budu mit 18" a asi to nevyjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...azu_vozidla.htm Normáôe musiš zájsť do Pneuservisu, nech ti dajú typový list od 18 kde je OII a máš to v suchu a ísť na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Musíš si zohnať typový list, ak ho nedostaneš v škodovke tak v nejakom pneuservise na disky Dotz 18" a pod. bez toho ti to nezapíšu prosim te, to musim sehnat typovy list od jakehotoliv výrobce, jen aby tam byly naprosto stejné rozmery a hodnoty tech disků ktere budu mit ja? Na urade potom nepisou doTP výrobce, ale jen rozměr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 wrr chlapce opatrne, na tom typovem listu jsou nejake naliztosti co se musi shodovat s paramatrama kola co jsou na nem vrazene, takze opatrne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...azu_vozidla.htm Normáôe musiš zájsť do Pneuservisu, nech ti dajú typový list od 18 kde je OII a máš to v suchu a ísť na STK to chce mit asi znamyho co......to asi jen tak nedaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 koukam, ze to nebude zadna sranda......normalne bych je tam dal, ale jde mi JEN o pripadne pojistne plneni od pojistovny, kdyz by se nedejboze neco stalo.ony se chytaji pak vseho a nedaji nic nebo cast toho co maji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 wrr chlapce opatrne, na tom typovem listu jsou nejake naliztosti co se musi shodovat s paramatrama kola co jsou na nem vrazene, takze opatrne no ale keď bude mať Dotz také isté parametre ako Zenithy tak by nemusel byť problém, do techničáku sa nepíše značka diskov nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no ale keď bude mať Dotz také isté parametre ako Zenithy tak by nemusel byť problém, do techničáku sa nepíše značka diskov nie? myslim, ze kdyby to bylo takhle, tak to bude ok......jedu na magistrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 do nejake doby jsem zil v tom ze prumer, sirka a ET je to co sleduji, prej je tam jeste jedno cislo, nemam to overene a proto taky nemam dotazenej zapis tech Lun ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 neco podobnyho mi rekl ten manik na urade.....ze se s timhle jeste nesetkal. lidi si malo zapisujou kola......no kazdopadne, rekl, ze by to takhle slo, ale, že ty kola museji presne odpovidat těm specifikacim, cimz podle me myslel i vyrobce.....nejde to obejit...takze se jich bud vzdam nebo to holt risknu a neresim nic. ol@fe ty luny jsou taky original, ale ze superba, to maji i jiny ET nez je pro OII? v jaky casti byrokracie jsi ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 maji ET 46, ja mam papiry s ET45 od dezentu F. ted cekam na borca co ma znamyho na tecnhicke co mi ty papiry potvrdi a ja zajedu na magistrat rozdil v ET o 1mm nehodlam resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 PREJU HODNE ZDARU, KDYZTAK DEJ VEDEJ JESTLI TO DOPADLO OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 postaram se o to aby to dopadlo OK toho se nebojim ale ted mi na to nejak chybi cas, za rok a neco technicka podruhe uz mi stejna vymluva neprojde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.