Vaša Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 (upraveno) Takže jsem se Rolbou domluvil že dáme společný téma protože jsme na tom v některých věcech stejně. Vzájemně si nekonkurujeme a oba nemáme moc času a nějaký fotoseriály : )))))))) Je to pražský servis s pobočkou v Prostějově a Prostějovský servis s pobočkou v Praze (Peci) takže dělám z 90% elektromontáže/ diagnostiku/ soft. úpravy/ mechanicky práce spojeny s elktomontážemi/ dodělvání ne-origo příslušenství/ doladění po bouračkách/ zjištování PINů-km/atd. Upraveno Červenec 18, 2009 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 (upraveno) Takže jsem se s Vašou domluvil..... moje specializace je z 89% vše, co se týče elektriky a elektoniky v koncernových autech a tak nějak to samé, co Vaša,dodělávky, předělávky, doskládávání-ladění po bouračce, mntáže GPS/GSM vyhl. zařízení, PINy atd. Občas nějaké ty rozvody atd. Upraveno Červenec 18, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 pro doplnění jde o VW AUDI SEAT ŠKODA jedna OII kde byl přeseklej svazek ten co to dělal předemnou spletl dva dráty - palivové čerpadlo jelo ještě minutu po vytažení klíčku a motorová jednotka rožla kontrolku. Nejhorší nají kde je co špatně pak je to brnkačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Sharan, starší kousek, nešel otvírat kufr a občas se spustil stěrač při pokusu otevřít dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 OII xenony a přední parksystém, co šlo, tak zabaleno do svazku. A jeden krásně zapojenej ISO konektor, ty CANy do něj zapojovalo nějaký XXX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 to Rolba: jo to s idělal ty, to si pamatuju :lool: ;) :) :) to Vasa: no ty si dopadl , co že to máte s Rolbou vše společné, kromně tvých dětí a manželky asi vše, že? :) ;) :) sorry kucí, nedalo mi to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 rolbaři to jak tam mas ty posledni konektory tak takhle vypadaji z vyroby pomalu na vsech autech ne? :lool: tohle na me presne vypadlo jak v octavce tak i v leonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 njn, jenže OII má jiný konektor, tady ho někdo přepinoval na klasické ISO a CAn vodiče dal do pozic, kde by to po připojení na klasické rádio dělalo docela bordel (rádio tam bylo naštěstí s vlasní redukci a tyto pozice nebyly zaplněný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Ahoj Klucí.....jj jak dával Vaša ty spojené vedení je někdy mazec po někom hledat prostě masakr a Rolbař ty ISO konektory zmatlané z mé vlastní praxe má snad každý v autě neni dne když něco dělám na autě a za radiem mají lidi neskutečný bordel..........:-)))Mrs. hlavně at se práce daří! :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 (upraveno) když se dělá PDC ;) škoda že si majitel nedonesl zrovna nejlepší přední nárazník Upraveno Červenec 20, 2009 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Dnska jsem měl zvláštní JOB tempomat do OI 99 - moc zachovala vše proběhlo v pohodě až na předání majiteli byl hlucho ňemý jelikož jsem to vezl k němu do práce neměl jsem tužku ani papír a celá domluva probýhala psaním na mobil ;) montáž tempomatu 25 minut předání 45 minut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 (upraveno) OI - nereagovali dveře u spolujezdce Povšimněte si prosím zpasování výplně :) Upraveno Červenec 20, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 co to je proboha ta drevostriska pane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Spidi Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 co to je proboha ta drevostriska pane? :) Pro zvýšení torzní tuhosti dveří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Nebo pancéřování na způsob DO IT YOUR SELF... Bylo to vůbec přichycené ke dveřím, nebo to tam volně hrkalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 To mal ako okno? Napevno? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Okno bylo napevno, chyběla i RJ dveří s motorkem a ve dveřích to bylo sice nezávysle zavěšené, ale díky důmyslné kontrukci "zkřížením a roztažením" to drželo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Ty jo, preklizkova skladacka ve dverich... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Tak to si pán vyhrál ...dřevoskládačka.....já to takhle jednou demontoval a byl tam klacek :-))))lidová tvořivost nemá meze :.-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 náhodou klacek jsem měl i já v octavii v itálii 1900 km od Prostějova mi praskla stahovačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 já mám dřevěnou laťku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 tak sm tu měl dva extra připady 1/ Felicia špatný čtení immo tak propájet kontakty -před opravou chytla na 10 pokus po oprave vše OK a na poprvé ale co mě dostalo byla automatika na denní svícení která se spínala po zhasnutí kontrolky airbagů a provedení bylo takový že to bylo natvrdo připájeno na kontrolku airbagů 2 passat B5 97 - tune kousek s logem VW fora - no větší hujdu jsem hodně dlouho neviděl - zadní stěrač KO, ostřikovač k němu rozpojen na 2 místech, alarm magicar zapojen čokoládkama, centrál chaos fungovali dobře tak jedny dveře, spínačka rozlomenej spínací ořech, airbagovak psala 4 chyby na pytlech = všechny - majitel vyměnil sedačky za polosporty a jinej konektor vyřešil že jej nezapojil, na podlaze bylo cca 2cm vody a to tady týden nepršelo - čidlo bočního nárazu to nevydrželo a radši se utopilo. snad nikde nebyl šroubek co by tam měl být. smutné je že podobný auta vídám i z škoda fora - fórum dáva informace jak a co udělat - bohužel někteří mají zvláštní provedení a postupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 když se dělá PDC :)škoda že si majitel nedonesl zrovna nejlepší přední nárazník co ze jsi to delal, ze jsi rozebral pul karoserie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Dneska jsem tu měl kroužků jak na olympiádě tempomaty na A4 8E fac a na new A6 4F 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 tak sm tu měl dva extra připady1/ Felicia špatný čtení immo tak propájet kontakty -před opravou chytla na 10 pokus po oprave vše OK a na poprvé ale co mě dostalo byla automatika na denní svícení která se spínala po zhasnutí kontrolky airbagů a provedení bylo takový že to bylo natvrdo připájeno na kontrolku airbagů 2 passat B5 97 - tune kousek s logem VW fora - no větší hujdu jsem hodně dlouho neviděl - zadní stěrač KO, ostřikovač k němu rozpojen na 2 místech, alarm magicar zapojen čokoládkama, centrál chaos fungovali dobře tak jedny dveře, spínačka rozlomenej spínací ořech, airbagovak psala 4 chyby na pytlech = všechny - majitel vyměnil sedačky za polosporty a jinej konektor vyřešil že jej nezapojil, na podlaze bylo cca 2cm vody a to tady týden nepršelo - čidlo bočního nárazu to nevydrželo a radši se utopilo. snad nikde nebyl šroubek co by tam měl být. :P smutné je že podobný auta vídám i z škoda fora - fórum dáva informace jak a co udělat - bohužel někteří mají zvláštní provedení a postupy :D hmm denní svícení na air... masakr.... ... jinak ten pasat.. to je běžbá vec .. hlavně zda byl nějak opravovanej po nehodě ..tak to je nemoc skoro každého .. komfortka a okolo vše utopeno .. jinak koukám ,že čidlo boč. nárazu je tam to staré hliníkové .. taky jsem to řešil .asi před 3 roky.. musel jsem koupit new .. nikde jsem ho nesehnal starší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tak to si pán vyhrál ...dřevoskládačka.....já to takhle jednou demontoval a byl tam klacek :-))))lidová tvořivost nemá meze :.-))))Mrs. Ja mam v pravejch zadnich dverich uz asi 3 roky kus fosny, a taky to jde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Ja mam v pravejch zadnich dverich uz asi 3 roky kus fosny, a taky to jde jen to moc nestahuje což :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 No, jde to dost ztuha no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.